Doğuma 1 hafta kaldı çok endişeliyim

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
Kızlar iyi geceler hepinize
1 hafta sonra doğumum var 2. Doğumum büyüğüm 27 aylık.
İlk doğumumda hiç bi endişem korkum yoktu ama bunda çok kötüyüm çok kötü rüyalar görüyorum
Evdeki çocuğum nolcak nasıl duracak bnsiz düşünemiyorum genel olarak huysuz bi çocuk sadece babayla kalıyo falan ne bilim çok huzursuz bi haldeyim uyku uyuyamıyorum uyusamda hemen kötü rüyalar görüp kalkıyorum doğumum sezeryan bu arada ailem yanımda ailelerimiz yakınlar bize doğum sonrası bakımla falan ilgilenecek kişi var ama o doğum anı hastanede kalış süreci falan bilemiyorum ilk doğumumda lohusalığım kötü geçmişti birazda onun etkisi var haliyle
Sizce bu yaşadığım duygular normal mi annem gayet normal diyo
Size de oldu mu böyle duygular
Bu arada kübra ismi nasıl kulağa hoş geliyor mu
Hepinize şimdiden teşekkür ederim
İyi geceler

Yaşadığınız duygu yoğunluğu tabi ki çok normal.
Dünyaya bir can getireceksiniz ama aklınız canınızın diğer yarısında. Tabi ki kolay değil.

Ama olumlu yönlere odaklanmaya çalışıp bu zamanınızı daha huzurlu geçirmek sizin için daha iyi olur. Ne mutlu size aileniz büyüyor, yardım edeniniz de var. Sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah :)

Kübra ismi güzel değil bence.
Yaşadıkların tabiki çok normal , hep diyorum ilk doğumlarda ne olacağını bilemiyor insan aptal gibi oluyorsun ikincide ne yaşayacağını bildiğin için korku oluyor bence , Allah yardım ediyor merak etme , yakınlarında yanındaymış zaten endişe etme hiç , hayırlı doğumlar dilerim .

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Teşekkür ederim canım

Normal ben korkudan ağlayarak girmiştim doğuma
Ne güzel aileniz yanında çocukla, bebekle ve sizle ilgilenecek insanlar var korkmayın herşey çok güzel okacak

yeni dogum yaptım sayılır gayet normal stresin
İki hafta sonra kendinde diyeceksin :))

Merhaba Hayırlı doğumlar. Ben de aynı durumdayım. Yurtdışındayım yardım edecek kişi eşim var.oda izin kullanacak. Kızım babasına çok düşkün ama ben olmayıncada huysuzlanıyor. Bırakacak kimsemiz yok Doğum zamanında. Hep diyorum inşallah hayırlısı ile kızımın okulda olduğu saatlerde olsun Doğum. Kızım 4,5 yaşında. Anne olmak kolay değil. Birde doktor beni Korkutu geçen hafta kontrollüm vardı. Bebek iri olacak dedi. Kızım normal doğum oldu. Bakalım bu nasıl olacak. Sağlık herşeyden önce. Benim yardımcı olacak kimse olmadığı için hep normal Doğum olsun istiyorum.

Teşekkür ederim sizede hayırlı doğumlar umarım çok kolay atlatırız

Omega 3 takviyesi alıyor musun? Hamilelikte kabus görmenin omega 3 eksikliğinden olabileceğini düşünüyorum. Tabi doktor tavsiyesiyle.

Valla benim 2.5 ay falan var. Beni de bir korku saldi.
Hep derdim madem krkacaksiniz niye yapiyosunuz diye. Gecende biri konu acmisti normal dogumla ilgili. Asiri korkmaya basladim bende. Birde benim ilk dogumum olacak allahin izniyle.

Ne diyelim saglikli dogumlar bir avazda kurtuluruz insallah

Cok sanslisin aslinda. Iki aile yakindaymis zaten. Dogum zaten sezeryan, epidural igne ile 45 dakikada hal oluyor zaten. Bir iki günüde ayaklanirsin zaten. O süreçte annen bakar ogluna. Hiç korkma.

Zaten en çok endise ettigimiz zaman bu çoçuklar bizi sasirtiyor. Kizim için ne zaman "ayy nasil olacak, nasil geçecek" dediysem, gayet kolay geçti. Kizim gayet güzel durmustu. Pozitif düsün ki, pozitif sonuç al. Heycanlan, aileniz büyüyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…