• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Doğuma 10 gün kaldı ben isim bulamadim :((( sizce hangisi olsun?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İllaki farklı olsun diyorsanız havle ve sağnak isimlerinde öğrencilerim olmuştu serra da altarnatif olabilir tabi. Ben kızımın adını Sümeyye koydum seviyorum klasiği :KK39:

Ay aklima geldi. Bizim bi abi kizinin adini Ayda Lina koydu. Babaannesi mandalina diye cagiriyor cocugu:KK70:

Saka bi yana benim kuzucuklarimin adini soyleyim cok severek koydum hicte pisman degilim.. Hazel Zehra ve Elif Zümra:KK68:

Bence anlamlı isimler seçmeye çalışın çünkü sürekli herkes ona o isimle hitap edecek..farklı olsun diye çokta zorlamamak lazım ben kızım olursa Elif ya da Zeynep ismini düşünüyorum yani eşimle düşünüyoruz :)
Bende zeynep ismini çok seviyorum ama gökçe koyduk adını kızımın ve çok yakıştı bence ismi kizima ;)

Lina daha iyi Pırıl'a göre.Pırıl'da bir iticilik var.Benim de doğumuma az kaldı ve Bade ismi direkten döndü hala çok hoşuma gidiyor içimde kaldı diyebilirim ;) Sare de çok hoş bence ama bu yıl patlama yaptı ;)

Back
X