- 20 Mart 2014
- 294
- 367
- 303
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
İllaki farklı olsun diyorsanız havle ve sağnak isimlerinde öğrencilerim olmuştu serra da altarnatif olabilir tabi. Ben kızımın adını Sümeyye koydum seviyorum klasiği 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de liseden beri kızım olursa bu ismi istiyorum. Ay duygulandım inşallah nasip olur.Pırıl' ı soylerken P sesi çok rahatsız edici oluyor . Lina da hiç güzel bir isim değil.
Bir gün nasip olur da kızım olursa adı '' asya '' olacak , söylerken kulağa çok hoş gelıyor.
Aleyna kelimesinin anlamı "üzerinize" demek.Anlamadim :)
Bende zeynep ismini çok seviyorum ama gökçe koyduk adını kızımın ve çok yakıştı bence ismi kizimaBence anlamlı isimler seçmeye çalışın çünkü sürekli herkes ona o isimle hitap edecek..farklı olsun diye çokta zorlamamak lazım ben kızım olursa Elif ya da Zeynep ismini düşünüyorum yani eşimle düşünüyoruz :)
Lina degil belki ama tina daha güzel sanki. Pırıl ismini ben koymazdim eşinin sözünü dinle benceKızlar sizce pırıl ismi nasıl eşim lina istedi bende pırıl sizcehangisi daha guzel
Benim kızım olsaydi mercan koycaktim.Kızlar sizce pırıl ismi nasıl eşim lina istedi bende pırıl sizcehangisi daha guzel
Bizde cok kararsz kaldik.ne zormus isim.cemre olacakti anlamndan dolayi vazgectik.suan beril e karar verdik.ama zor oldu☺Mesela hangi isimler olabilir
Bende cemreyi cok istedim ama anlamndan dolayi uygun gormuyor hocalarKızım olursa Defne Cemre Birce ya da ece koyucam öneri olsun
Bizde ikisi arasnda kalip beril e karar verdik.demekki zeynep i begenen beril i de begeniyorBiz zeynep koyacağız beril ismini de çok beğeniyorum