Tüh :/ cok zor bir durum :/ ama bormal digumdan aonrada hemen ayaklanmiyorsun haberin olsun ... karnindaki yaralaei bacak aranda düsün öyle birsey :/İlki sezeryandı çok sıkıntı yaşadım ssvd olup hemen ayaklanmak istiyırum eşimde işe başlayınca bakacak kimse yok çocuklarıma
Az dikiş ve ssvd için dua ediyorum sürekli. Annem gelir bi süre sonra da aksi bi babam var kalamaz uzun süreTüh :/ cok zor bir durum :/ ama bormal digumdan aonrada hemen ayaklanmiyorsun haberin olsun ... karnindaki yaralaei bacak aranda düsün öyle birsey :/
Peki napicaksin? :/
Yanlizlik ne zor allahim .........
Annen kardesinle senin aranda gidip gelemez mi?
Türk erkeği endorfin masajını bir duysun hemen karısına der ki “hatun bunu öğren de işten geldiğim zaman bana yap.” :))) çok sofistike gördüm siziBazı yorumlardaki eskiden koca mı giriyordu dogumlarda tek başına yapacaksın zaten yok moda oldu yaklaşımını şaşkınlıkla okudum. Öncelikle öyle yazan bayanlara söylemek istiyorum esin gelmesinin amacı sus gibi izlemek yada resim çekmek değil zaten. Zorlu surecte anneye destek olmak onun gevsemesine yardımcı olmak. Doğum yapacak eslere eğitim bu sebeple veriliyor zaten. En başta endorfin masaji öğretiliyor anneye uygulaması için. Keyfi değil yani.
Konu sahibi eğer maddiyatin el veriyorsa doğum sürecinde yanında olması için bir Doula yada doğum koçundan yardım almanı böyle eşinin de çocuğunla rahatca ilgilenmesini sağlayabilirsin. Yoksa çocuk çok etkilenir gerçekten zor bir durum. Hatta aynı şehirdeysek ben bile bakabilirim seve seve.
Seve seve bakardım kızına kız kardeşinin Doğumu yerine seninkine gelse annen kız kardeşinin akrabaları vardırSelam herkese. Memleketimden 10 saat uzaklıktayım kendi akrabalarımdan doğumuma gelebilecek kimsem yok. Annem kızkardeşimin doğumuna gidecek. Eşimin ailesi vicdanen çok zayıflar zor zamanımızda hiç yanımızda olmadılar, olaylar neticesinde araya soğukluk ve iletişimsizlik girdi kızımla hiç diyalogları yok kızım yabancılıyor konuşmuyor onlarla. Keşke böyle olmasaydı.zaten arayıp durumumuzu torununu soran insanlar değiller. Kapı komşum bakacaktı kızıma şehir dışına çıkması gerekti. Diğer komşumnda eşi geldi köylerine gittiler.iş arkadaşlarımn hep çocukları sorumlulukları var gelemezler. Eski bakıcımız alternatifti onunda gelini hastaneye yattı. Görümcemin büyük kızıyla iletişimi iyi kızımn ama o da sürekli panik atak geçiriyor kalamaz. Bu kadar herkesi ayrıntılı yazdım ki durumumu anlayın diye.
Özel hastanede doğum yapacağım odalar tek kişilik tvli filan kızım eşimle vakit geçiremez mi ki ben tek başıma sancı odasnda kabalir miyim normal doğm deneyeceğiz. Çok etkilenir mi beni sancı çekerkn filan görse. Yanımda biri olması gerekiyor mu mutlaka?
İnanın doğumdan çok kızımı kafaya takıyorum nasıl olur diye. Yanında bu yaş grubu çocuğunu doğuma götürmek zorunda kalan var mı??
Türk erkeği endorfin masajını bir duysun hemen karısına der ki “hatun bunu öğren de işten geldiğim zaman bana yap.” :))) çok sofistike gördüm sizi
:) inşallah eşiniz de siZin gibi çağdaş fikirlerin insanıdır. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinDoğum süreci yaklaşmış yolun sonuna gelmiş bir anne adayıyım. Ondan daha farklı bakıyorum galiba
buradan çocuğunuza bakabilirim fikri veren arkadaşlar. iyi niyetli olmanız ne kadar güzel ama konu sahibi hiç tanımadığı birine nasıl çocuğunu bıraksın. laf olsun diye teklif ediyorsanız tuhaf ciddiyseniz daha da tuhaf.
yoksa ben mi tuhafım?
Çok tatlısınız ya. Bencede gayet makul bir teklif. Konu sahibi yaşadığınız şehri yazın bence.Doğru ama ben mesela anneye teklif ettim çocuğu babasıyla kalır bende anneye destek olurum gönülden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?