Doğuma 4 yaşındaki kızımı götürmek zorundayım

İlki sezeryandı çok sıkıntı yaşadım ssvd olup hemen ayaklanmak istiyırum eşimde işe başlayınca bakacak kimse yok çocuklarıma
Tüh :/ cok zor bir durum :/ ama bormal digumdan aonrada hemen ayaklanmiyorsun haberin olsun ... karnindaki yaralaei bacak aranda düsün öyle birsey :/
Peki napicaksin? :/
Yanlizlik ne zor allahim .........
Annen kardesinle senin aranda gidip gelemez mi?

Az dikiş ve ssvd için dua ediyorum sürekli. Annem gelir bi süre sonra da aksi bi babam var kalamaz uzun süre

Bazı yorumlardaki eskiden koca mı giriyordu dogumlarda tek başına yapacaksın zaten yok moda oldu yaklaşımını şaşkınlıkla okudum. Öncelikle öyle yazan bayanlara söylemek istiyorum esin gelmesinin amacı sus gibi izlemek yada resim çekmek değil zaten. Zorlu surecte anneye destek olmak onun gevsemesine yardımcı olmak. Doğum yapacak eslere eğitim bu sebeple veriliyor zaten. En başta endorfin masaji öğretiliyor anneye uygulaması için. Keyfi değil yani.
Konu sahibi eğer maddiyatin el veriyorsa doğum sürecinde yanında olması için bir Doula yada doğum koçundan yardım almanı böyle eşinin de çocuğunla rahatca ilgilenmesini sağlayabilirsin. Yoksa çocuk çok etkilenir gerçekten zor bir durum. Hatta aynı şehirdeysek ben bile bakabilirim seve seve.

Türk erkeği endorfin masajını bir duysun hemen karısına der ki “hatun bunu öğren de işten geldiğim zaman bana yap.” :))) çok sofistike gördüm sizi

Seve seve bakardım kızına kız kardeşinin Doğumu yerine seninkine gelse annen kız kardeşinin akrabaları vardır

Merhaba konunuzdan çok etkilendim ben Kocaelideyim. 3,5 yaşında bir oğlum var. Kızınıza seve seve bakarım siz hastanedeyken

Ücretli olarak hastabakıcılık yapan gece hastanede kalan insanlar var bence yanına öyle birini bul eşinde kızınla lobide bekleyebilir duruma göre yanınızada çıkar.

Arkadaşım normal doğum da kolay değil. Bir sorun olursa sürünürsün. Bunu korkutmak için değil önlem al diye söylüyorum. Benim suyum geldi, kızım inmedi, 14 saat doğumhane koridorlarında ağladım. Epidural yaptılar ama ara ara kesmek zorunda kaldılar. Öyle bir şeyde 4 yaşındaki kızım psikolojisi berbat olur. Kayınvalidem yanımdaydı benim o bile kaç kere ağladı halime. Sadece balıkla falanda durmaz çocuk. Uykusu gelirse annemde annem der, o sancıyı gizleyemezsin. Ayrıca sanada biri lazım. Normal doğum sonrası rahat, evet. Ben 3. gün fink atıyordum evde ama o anlar değil. Sana destek lazım. Ablanın kayınvalidesi 1 gün bile olsa gelsin. Annen yada kayınvaliden seninle doğumda olsun, kızın evde babayla kalsın. Gerçekten ürk diye demiyorum, yaşamış biri olarak söylüyorum. Ayrıca neredesin? Ben Mersidneyim, eğer burdaysan özel mesaj at bana ben bile gelip destek olabilirim. Doğumhanede yalnız kalamazsın. Özellikle açılma 8 cmden sonra

Türk erkeği endorfin masajını bir duysun hemen karısına der ki “hatun bunu öğren de işten geldiğim zaman bana yap.” :))) çok sofistike gördüm sizi

Doğum süreci yaklaşmış yolun sonuna gelmiş bir anne adayıyım. Ondan daha farklı bakıyorum galiba

Doğum süreci yaklaşmış yolun sonuna gelmiş bir anne adayıyım. Ondan daha farklı bakıyorum galiba
:) inşallah eşiniz de siZin gibi çağdaş fikirlerin insanıdır. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

buradan çocuğunuza bakabilirim fikri veren arkadaşlar. iyi niyetli olmanız ne kadar güzel ama konu sahibi hiç tanımadığı birine nasıl çocuğunu bıraksın. laf olsun diye teklif ediyorsanız tuhaf ciddiyseniz daha da tuhaf.
yoksa ben mi tuhafım?

Çoğu kişi yalnız gidin demis de siz de o an zor durumda olacaksınız ne bileyim ihtiyaçlarınız olacak kolunuzda serum rahatsız bir halde nasıl tek duracaksınız bence eşiniz ve kızınız hastanede olsun sizin o halinizi görmesin hemşireye de eşinizin telini falan verin bir durumda haber versin .tek kalmamalısınız sahipsiz gibi

Bu arada nerede yaşıyorsunuz hastane de destek olmak için gönüllü gelebilirim çok üzüldüm ya çaresiz kaldığınız çok belli allah yardımcınız olsun

Doğru ama ben mesela anneye teklif ettim çocuğu babasıyla kalır bende anneye destek olurum gönülden

Bu kadar yanlız kalinmazki çok üzüldüm kız kardesinizin gorumcesi kv si yokmu anneniZ size gelse hastanede tek kalmak zor çocuk orda olsam zor hangi sehirdesiniz acaba valla aynı sehirdeysek ben bakiyim üzüldüm umarım bi coZüm bulursunuz

Kardeşin de senin kadar çaresiz mı?
Anneniz Onun yerine sizin yanınıza gelsin ya kardesin çözüm bulsun. Senin alternatifin yok belli ki of Allah yardimcin olsun

Oglumun dogumunda kizim 4 yasindaydi.. bizde ailelerimizden uzaktayiz.. oglum sezeryanla dogdu.. kizim babasiyla bekledi, 2 gece de ailecek hastanede kaldik :)

Normal dogum icin sanci odasi varsa orada cekin sancinizi.. kizinizda odada babasiyla beklesin, oyalansinlar.. ama agrili durumlari gormemeli bence.. geri kalan surecte hastanede kalmasinda bi sorun yok bence

Bir tanıdığım henüz yeni ikiz bebekleri normal yolla doğurdu 5 yaşındaki kızı odadaydı üstelik tüm akrabaları yakın olmasına rağmen. Pedagog böyle daha uygun olur dedi bu sebeple böyle yaptılar evde yalnız kalıp kalıp özleyip iki çocukla dönmediler bencede çok tatlı oldu hiç etkilenmedi ailemle kardeşlerini dogurdu dedi durdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…