Doğuma 4 yaşındaki kızımı götürmek zorundayım

Sizinki normal doğum olacaksa bunun kesin tarihi olmaz zaten

İlk bebeğiniz sezeryanmış

Ben yerinizde olsam bunu da sezeryanla kucağıma alırım

O zaman kızınız da odaya geldiğinizde görür sizi vs ya da tarih erken olacağı için kardeşinle çalışmaz

Normal yapayım ayağa kalkayım diyorsun umarım gönlündeki gibi olur da dün sezeryan anılarımızı içerir bir konu vardı sıkıntılı sezeryan olanlar kadar da çok rahattı diyenler var

Sabah 8.30 da gittik 10.50 de Bebek doğdu

İşe bile daha erken gidiyoruz düzenimiz bozulmadı panik olmadık rahat rahat bebeğimizi aldık

Bu arada görümcenizin kızı varmış

Kızınıza eşiniz baksın o da sizin yanınızda dursun gerekirse eşinize telefon eder hemşireye seslenir vs

Bu arada görümceniz nerede kızı bakamaz diyorsunuz ya görümceniz ve kızı birlikte bakamaz mı

Valla çok doğru. Ben 14 saat doğumhane yerlerinde ağlayarak doğurdum. Ne halim kaldı, ne ruhum perişan oldum tamamen. 3 gün sonra fink atıyordum tamam ama gece 2den öğleden sonra 4e kadar yaşadığımı ben ve Allah biliyor. Arkadaş doğum yaptı. 8de girdi, 10da gittim ben. Kakara kikiri, makyajlı falan. Bir hafta sonra turp gibiydi valla. Bazıları öyle oluyor. Kuzenim 3 doğurdu, hepsi sezeryan, sonuncuda ben ondan yorgundum akşamına

Arkadaşım hiç korkma bende yurt dışında herkesten uzak doğumlarımı yaptım
Oğlumda 4 yaşındaydı beraberdik benim tüm süreçlerime Şahid oldu
Doğuma girerken kuzum koridorda yalnız kaldı
Eşim bi onun yanına gitti bi benim yanıma geldi tabi elinde tlf vardı oyalansın diye şükür uzun sürmeden Doğum gerçekleşti eşe dosta haber vermeye fırsat bile kalmadı
Şimdi oğlum 7 yaşında arada hatırlar güleriz
Anı oldu ona anne sen ağrın var diye merdivenleri bizim asansörden hızlı çıkmıştın falan diyor :)
Yani gözünde büyütme tabi ki bakacak birini bulursan bırak kızını ama yoksa da çok korkutma kendini Allah yardım ediyo bir şekilde düşün benim doğumum tam 20 dk sürdü maksimum çok şükür
İnşallah seninde Doğumun bu kadar kısa ve rahat sürer

Zamanında aynı sıkıntıları yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni.
Eşini kızını al ailecek gidin hastaneye.
Elbet bir şekilde idare olunur.
Günlerce sürmeyecek nihayetinde.
Korkma Allah darda kalanın yardımcısıdır.
Hemşireler hastabakıcılar her konuda çok yardımcı oluyorlar.
Anneler güçlüdür güçlü ol.
Allah yardımcın olsun .
Dualarım seninle ve bebeğinle.

babaniz hayatta mi?

benim esim yoktu dogumda, annem benim refekatcim olarak kaldi,
3 yasindaki ogluma da dedesi bakti.

Sizi o sancılarla görmek resmen travmaya sebep olur kızınızda. Bunu sakın yapmayın. Hiç mi arkadaşınız yok en azından doğum zamanı alsın götürsün kızınızı 4-5 saat...

kucuk cocuklari yeni dogmuslarin yanina almiyorlar diye biliyorum

Arkadaşlar iyi niyetli vindanlılar ben samimiyetlerine inanıyorum ama dediğin gibi uygun olmaz tabi

Kız kardeşinizle aynı gündemi doğum yapacaksınız? İlk kim doğum yapacaksa anne ona gelsin.
Annemde öyle yapmaya karar vermiş doğum çantam hazır diyo ilk kim sancılanırsa yola çıkıcam diyo benm tekrar sezeryan olma ihtimalim yüksek olduğu için gitmedi sanırım kardeşimin yanına şimdiden.ne varsa analarda var zaten

Doğru ama ben mesela anneye teklif ettim çocuğu babasıyla kalır bende anneye destek olurum gönülden
Gönülden olduğuna inanıyorum teşekkr ederim çok iyisiniz
Kızkardeşim kpederiyle tartışma yaşadı adam kvdeyi göndermiyo doğumda gidebilirsin demiş ikimizde çok şanssızız ona da kıyamıyorum o da gurbet elde. Kvdesi erken gitmek istiyo ama bakalım

Kardeşin de senin kadar çaresiz mı?
Anneniz Onun yerine sizin yanınıza gelsin ya kardesin çözüm bulsun. Senin alternatifin yok belli ki of Allah yardimcin olsun
Kardeşimde çaresiz sayılır ya ilk doğumu onun. ağır panikatak geçmişi var yanında kimse yok o da gurbette ben gibi.

Bende öylw yapıcam artık annem gelmezse sanvı odası var jastanenin

Ankarada isen, çocuğu anneme bırakırız ben senin yanında kalırım arkadaşım. Çok ciddiyim.
Allah razı olsun sizden söylemeniz bile yeter.

Teşekkür ederim inşaallah kısa sürer normalde evde geçirmek isterdim sancı sürecini ama bnm ilki sez olduğu için riskli

babaniz hayatta mi?

benim esim yoktu dogumda, annem benim refekatcim olarak kaldi,
3 yasindaki ogluma da dedesi bakti.
Babam hayatta ama baba isimde sadece. Benimle yılda bir kere telde konuşan onda da annemi bana yollamaya razı olduysa anneni otobüse bindirdim diyen sadece 3 yılda bir 2 günlüğüne evime gelen insan kendisi vicdan konusunda sınıfta kalır. İletişimimizde yok zatn zor zamanmzda yanmızda olmayo geç sormaz bile.
Annem) kardeşime bana evimize gelin ikinize burda bakarım diye teklif etti ama ne kardeşim ne bben babam yüzünden gitmek istemedik. Ne iyi babaniz varmış kıymetini bilin valla

Kvdem aradı bugün eşimi, bende bizi merak etti gelecek galiba diye düşündüm ama değilmiş evini boyatacakmış bizim duvardaki rengin adını markasını sordu insan var insan var işte

İlki sezeryandı çok sıkıntı yaşadım ssvd olup hemen ayaklanmak istiyırum eşimde işe başlayınca bakacak kimse yok çocuklarıma
Ben 13.5 ay ara ile ssvd oldum.
Normal Doğum yapabildiğim için çok mutluyum.
Hemen ayağı kalktım.
Kimsem de yoktu.
İnşallah yapabilirsin.
Mesela benim normal doğumum çok daha iyiydi.
Bu dönem bol bol su içmeni çokça hareket etmeni tavsiye ederim.
Sormak istediğin bişey olursa cevaplarım.

Bi ben güzel sezeryan yapamadım sanırım.
Sezeryanda öbür tarafı gördüm geldim 8 günde ..

Konu sahibi yerinizde olsam,
Kimsem yoksa eğer çocuğuma hastanenin yakınında neyse eşim bakar,
Burdan bir gönüllü gelmek istiyorsa rica eder Doğum zamanı yardımcı olması güzel fikir.
Ben ingilteredeyim.

Ay ne güzel Rabbim bana da nasip etsin böyle doğumu. Sizinkinin arası baya kısaymış iyi olmuş gerçekten. Ssvd face grubuna yazdınız mı hikayenizi yazdysanız okumak isterim mutlaka

Ay ne güzel Rabbim bana da nasip etsin böyle doğumu. Sizinkinin arası baya kısaymış iyi olmuş gerçekten. Ssvd face grubuna yazdınız mı hikayenizi yazdysanız okumak isterim mutlaka
Sanırım yazmıştım.
Tam hatırlamıyorum ama yazmış olmalıyım.
İnanmak başarmanın yarısıdır dedim.
Avaz avaz doğurdum :)

Allah yar ve yardımcınız olsun.Sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın.Ben annenize de üzüldüm.Siz, size ihtiyacı olan kızınızı düşünüyorsunuz.Anneniz de kendine ihtiyacı olan gurbetteki iki evladını düşünüyordur.Ne yapsam ikisine de nasıl yetişsem diye.Düşüncesiz bir eş de cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…