Doğuma 4 yaşındaki kızımı götürmek zorundayım

Hayal meyal hatırlıyorum kardeşim 94 ben 92 liyim. 2 yaşımda olmama rağmen o günü hatirliyy. Ben babamla evdeydim babam sana kardeş gelecek diyordu. Köfte falan yapıp yedirmisti bana. İnanılmaz ama bunlar akılda kalabiliyor. Sonra da hastaneye gitmistik. Annem de yalnizdi sanırım kardeşimin doğumunda. Çünkü anneannemin koşa koşa elinde muzlarla odaya girdiğini ve kızdığıni hatırlıyorum. Sanırım haber verilmediği için kiziyordu:) 2 yaş fark olan kardeşimin doğduğu günü hatırlıyorsam 4 yaşındaki daha iyi idrak eder.. sancı cekerken görmesi belki kötü etki yapabilir.. bilemiyorum

Canım çok geri kafalı gibi olcamda eskiden millet tek başına gidip doguruyormus yeni moda eşlerin doğuma girmesi hiç gerek yok bence eşin sancı odasına girmesin kızınız la ilgilensin sende için rahat şekilde doğumunu yap sağlıkla bebeğinin kucağına al inşallah

Doğum korkusu olabilir ilerde çocugunuzda.
Belki şöyle olabilir , eşiniz kızınızı hastanenin cafeterya bölümünde oyalayabilir.ama normal doğum süreci uzayabilir oyüzden sanırım başka seçenekler üretmelisiniz

tabıkı cocugunuzla baba ılgılenecek sızle saglıkla bebegınızı doguracaksınız

ya valla millet yurtdisinda cocugunun yaninda suda dogum yapiyor. mecbursan yapacak bisey yok. onun anlayacagi dilde anlatmayi dene.

Bencede etkilenir yani çok üzülür sizi acı çekerken görünce

Evet, sancı çektiğinizi görürse etkilenir. Bu durum kardeşine bakış açısını da değiştire bilir. Ona size zarar vermiş gibi baka bilir. Çok küçük daha gerçekten.
Siz tek kalacaksınız ama, hastane ile paylaşsanız bu durumu? Eşinizle başka bir oda da zaman geçirse kızınız siz sancı çekerken?
Zaten sancı falan çekerken çocuğu yanınıza almazlar. Eşleri bile zor alıyor bazı hastaneler.

Kardeşinizle aynı gün mü doğuracaksınız ki?

Allah yardımcınız olsun. Sağsalim alın yavrunuzu kucağınıza.

Benim 6 yaşındaki erkek yeğenim beni görünce " iyi ki kız olmamışım. " dedi. Ki ben sezeryan olmuştum. Sanırım sedyeyle getirilmemden veya kolumdaki serumlardan etkilendi bilemiyorum. Öyle acı çektiğim bir anı görmedi bile.

Ben sabahin 5 inde bakacak kimsede olmasina ragmen oglumuda goturdum. Dogumhanenin onundeki koltuklarda uyumus. Dogumhaneden disariya ses cikmiyor. Kardesi odaya geldiginde ilk o tanisti. Ama yaninizda esinizin disinda da biri olsa iyi olurdu.

Ben yurtdışında yaşıyorum valla burda herkes çocuğunun yanında doğuruyor kimseninde psikolojisi bozulmuyor onlar için çok normal sıradan bi durum ama çocuğu önceden hazırlayıp anlatıyorlar mi yada nasıl anlatıyorlar emin degilim

Tabii ki hastaneye götürün ama sanci çekerken görmesin.normal doğum deneyecekseniz siz doğumhanede iken babası ilgilenir.
YouTube da yabancilarin evde doğum hikayeleri var maaile çoluk çocuk doğum boyunca annenin bulunduğu ortamda oluyorlar ama ne kadar doğru ya da doğruysa neresinden tutmalıyız bilemedim.ben olsam ben de sancı çekerken çocuğum beni görsün istemezdim.oglum 19 aylık hapsursak bize bişe oldu sanıyor.

Aramızda 2 gün var annem o toparlanana kadar biraz kalacak aramız 16 saat başka şehirlerdeyiz. Benm için kızıma bakacak bir gece için biri lazım sadece yetişemez sanırım

Ben sabahin 5 inde bakacak kimsede olmasina ragmen oglumuda goturdum. Dogumhanenin onundeki koltuklarda uyumus. Dogumhaneden disariya ses cikmiyor. Kardesi odaya geldiginde ilk o tanisti. Ama yaninizda esinizin disinda da biri olsa iyi olurdu.
Gurbette olmak çok zor ya hele de kimsesizsen

Eşimle konuştum siz evde kalın çocuk etkilenmesin diye, hastanede yalnız bırakmak istemedi beni ben orda oyalarım kızımızı diye götürmeye karar verdik son olarak büyük akvaryumları oyun odası filan var hastanenin başka katında ses duymayacağı yerde

Babası sonuçta oyalayabilir bence
Ama sizin yanınızda extra biri olsa çok iyi olur
Burdan gelirim diyen arkadaşlar dan birini davet esin bwnce

Ben sanciyi odamda cektim. Esim ve annem vardi ama hic kimseyi gormek istemiyodum. Yani zor durumdaysaniz, kizinizi goturmek zorundaysaniz sizin sanci cektiginizi gormek zorunda degil. O babasiyla disarida olabilir. Bence gormese iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…