- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
Bencede etkilenir yani çok üzülür sizi acı çekerken görünceSelam herkese. Memleketimden 10 saat uzaklıktayım kendi akrabalarımdan doğumuma gelebilecek kimsem yok. Annem kızkardeşimin doğumuna gidecek. Eşimin ailesi vicdanen çok zayıflar zor zamanımızda hiç yanımızda olmadılar, olaylar neticesinde araya soğukluk ve iletişimsizlik girdi kızımla hiç diyalogları yok kızım yabancılıyor konuşmuyor onlarla. Keşke böyle olmasaydı.zaten arayıp durumumuzu torununu soran insanlar değiller. Kapı komşum bakacaktı kızıma şehir dışına çıkması gerekti. Diğer komşumnda eşi geldi köylerine gittiler.iş arkadaşlarımn hep çocukları sorumlulukları var gelemezler. Eski bakıcımız alternatifti onunda gelini hastaneye yattı. Görümcemin büyük kızıyla iletişimi iyi kızımn ama o da sürekli panik atak geçiriyor kalamaz. Bu kadar herkesi ayrıntılı yazdım ki durumumu anlayın diye.
Özel hastanede doğum yapacağım odalar tek kişilik tvli filan kızım eşimle vakit geçiremez mi ki ben tek başıma sancı odasnda kabalir miyim normal doğm deneyeceğiz. Çok etkilenir mi beni sancı çekerkn filan görse. Yanımda biri olması gerekiyor mu mutlaka?
İnanın doğumdan çok kızımı kafaya takıyorum nasıl olur diye. Yanında bu yaş grubu çocuğunu doğuma götürmek zorunda kalan var mı??
Selam herkese. Memleketimden 10 saat uzaklıktayım kendi akrabalarımdan doğumuma gelebilecek kimsem yok. Annem kızkardeşimin doğumuna gidecek. Eşimin ailesi vicdanen çok zayıflar zor zamanımızda hiç yanımızda olmadılar, olaylar neticesinde araya soğukluk ve iletişimsizlik girdi kızımla hiç diyalogları yok kızım yabancılıyor konuşmuyor onlarla. Keşke böyle olmasaydı.zaten arayıp durumumuzu torununu soran insanlar değiller. Kapı komşum bakacaktı kızıma şehir dışına çıkması gerekti. Diğer komşumnda eşi geldi köylerine gittiler.iş arkadaşlarımn hep çocukları sorumlulukları var gelemezler. Eski bakıcımız alternatifti onunda gelini hastaneye yattı. Görümcemin büyük kızıyla iletişimi iyi kızımn ama o da sürekli panik atak geçiriyor kalamaz. Bu kadar herkesi ayrıntılı yazdım ki durumumu anlayın diye.
Özel hastanede doğum yapacağım odalar tek kişilik tvli filan kızım eşimle vakit geçiremez mi ki ben tek başıma sancı odasnda kabalir miyim normal doğm deneyeceğiz. Çok etkilenir mi beni sancı çekerkn filan görse. Yanımda biri olması gerekiyor mu mutlaka?
İnanın doğumdan çok kızımı kafaya takıyorum nasıl olur diye. Yanında bu yaş grubu çocuğunu doğuma götürmek zorunda kalan var mı??
Aramızda 2 gün var annem o toparlanana kadar biraz kalacak aramız 16 saat başka şehirlerdeyiz. Benm için kızıma bakacak bir gece için biri lazım sadece yetişemez sanırımEvet, sancı çektiğinizi görürse etkilenir. Bu durum kardeşine bakış açısını da değiştire bilir. Ona size zarar vermiş gibi baka bilir. Çok küçük daha gerçekten.
Siz tek kalacaksınız ama, hastane ile paylaşsanız bu durumu? Eşinizle başka bir oda da zaman geçirse kızınız siz sancı çekerken?
Zaten sancı falan çekerken çocuğu yanınıza almazlar. Eşleri bile zor alıyor bazı hastaneler.
Kardeşinizle aynı gün mü doğuracaksınız ki?
Allah yardımcınız olsun. Sağsalim alın yavrunuzu kucağınıza.
Gurbette olmak çok zor ya hele de kimsesizsenBen sabahin 5 inde bakacak kimsede olmasina ragmen oglumuda goturdum. Dogumhanenin onundeki koltuklarda uyumus. Dogumhaneden disariya ses cikmiyor. Kardesi odaya geldiginde ilk o tanisti. Ama yaninizda esinizin disinda da biri olsa iyi olurdu.
Babası sonuçta oyalayabilir benceEşimle konuştum siz evde kalın çocuk etkilenmesin diye, hastanede yalnız bırakmak istemedi beni ben orda oyalarım kızımızı diye götürmeye karar verdik son olarak büyük akvaryumları oyun odası filan var hastanenin başka katında ses duymayacağı yerde
İlki sezeryandı çok sıkıntı yaşadım ssvd olup hemen ayaklanmak istiyırum eşimde işe başlayınca bakacak kimse yok çocuklarımaSezeryan olbence :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?