- 22 Ağustos 2015
- 280
- 284
- 53
- Konu Sahibi yasam_destek
-
Ayy ben de hatırladım bu konuyu. Eşinin ailesi komple gelecek galiba
O değil de, şimdi herkes şapur şupur bebeğe saldırırsa ben çıldırırım valla. İnşallah öyle olmazAynen, dayımın gelini de gelcekmiş. Halasının damadının yengesi de gelmek istemiş, aa onu duyup teyzesinin kızının ablası da gelir... Düğün yapın hazır herkes toplanmışkene bari
"Kırılma ama sadece anne-baban gelsinler. Onların da zaten hakkı..Lohusa olucam iyi ağırlayamam ablanlar da gelirse sonra da üzülürüm" dersen bence anlar...
Ben herkesin aynı düşüncede olduğunu görünce kendi düşüncemin yanlış olduğuna kanaat getirdim. Herkes aynı şeyi söylüyorsa bir bildikleri vardır dedim ama bu sefer de sonu gelmeyen istekler başladı. Benim ailemden de gelmek isteyenler var ama büyük ihtimalle yazın bayramda babaevinde buluşup hasret gidereceğiz. Çünkü hem benim ailem hem eşimin ailesi geleceği için gelme isteklerini erteleyecekler. Ben de o zamana kadar ufaklığın bol bol fotoğrafını göndereceğim ki uzak kalmasınlar. Ben de ısrarla benim de ablamlar gelmek istiyor desem tepkisi nasıl olur acaba??Konunu hatırladım, ben orda da söylemiştim. Normalde aileler düşünmeli bunu, hatta anneler! Sen başka şehirdesin, annen olmalıydı yanında ilk etapta... Hatta plan yapılmış, son dakka değiştirilmesi hiç hoş değildi neyse kararın değişmiş.
Ama bak, gene bitmedi ve bitmez de... Eşinin ailesi çok düşüncesizmiş kusura bakma... çocuğu görmek istemeleri normal, kimse bu haklarından alıkoymuyor onları ama evi de çadır kente dönüştürüp kimseyi zorlamalarına hakları yok. Kalacak yer ayarlayıp gelmelilerdi ya da ne bileyim zamana yayılıp öyle gelinir.. İnsanlar neden böyle işleri yokuşa sürer, akrabalar ?
Ben ilk günden beri kendim bakiyorum bebeğime hiç zorluk yaşamadim.BencedeAkasya haklı. 80 gün eder diğer türlü toplamda. Ne gerek var. En iyisi bile tecrübelerini paylaşmak için cır cır konuşur. Gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?