- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi sananesanane
-
Ayyy insallah canim benim :)amin canım çok sağol :) ayy hadi güzel haberlerini bekliyorum senin de :) sağlıkla büyüsünler karnımızda sağlıkla alalım kokularını minnoşların :)
Kizlarrr durumlar ne hic sesiniz cikmiyo benim yarin kontrolum var umarim hersey yolundadir
Ya benim doktor kafayi yemis canim gecmis olsun karanfil cigne agrisini alir canim ya ilk gittigimde karin capi buyuk dedi gittim bu seferde dedi omurgalarini tam gorup olcemedim cuma yine gidicem saka gibiGünaydın canımmm.. dişim ağrıyor napcam bilemiyorum.. bu sabah başladı sızlıyor fenaa.. onun dışında her şey iyi.. ayy hadi güzel haberlerle gel kontrolden
Ya benim doktor kafayi yemis canim gecmis olsun karanfil cigne agrisini alir canim ya ilk gittigimde karin capi buyuk dedi gittim bu seferde dedi omurgalarini tam gorup olcemedim cuma yine gidicem saka gibi
Kiz ne bilim yarin yine gidicem iste bakalim bu sefer nereyi goremicek valla bu defada derseki sunu goremedim su tarihte gel dicem gelemem deli ya :)almadı ağrını maalesef canım sağol.. aaaa o da nasıl bir doktormuş tam görememiş uğraştırıyor yanii... hayret bir şey
Kiz ne bilim yarin yine gidicem iste bakalim bu sefer nereyi goremicek valla bu defada derseki sunu goremedim su tarihte gel dicem gelemem deli ya :)
Canim suan yoldayim yeni gidiyorum havada cok soguk keyfim yerindeydi evimde sicacik ne guzel yaa deli doktorun yuzunden dustuk yine yollarasananesanane canım gittin mi bugün ne dedi?
Canim suan yoldayim yeni gidiyorum havada cok soguk keyfim yerindeydi evimde sicacik ne guzel yaa deli doktorun yuzunden dustuk yine yollara
Canim yeni kendime geldim baya yoruldum:) ya kalbini falan bakti omurlarina bakti dedim sen beni neden cok cagiriyon:) bebegimde bi sorunmu var bebegin pozisyonundan dolayi olcumlerini yapamadigim icin cagirdim cok cagirdim biliyorum ama bebeginde bi sikinti yok dedi :) cok sukur icim rahatladianladım canım randevu saatin akşammış :) ben gidip geldin sanmıştım. hadi güzel haberlerle gel
Hosgeldin canim :)Slm kızlar bende varım
Canim yeni kendime geldim baya yoruldum:) ya kalbini falan bakti omurlarina bakti dedim sen beni neden cok cagiriyon:) bebegimde bi sorunmu var bebegin pozisyonundan dolayi olcumlerini yapamadigim icin cagirdim cok cagirdim biliyorum ama bebeginde bi sikinti yok dedi :) cok sukur icim rahatladi
Canim yeni kendime geldim baya yoruldum:) ya kalbini falan bakti omurlarina bakti dedim sen beni neden cok cagiriyon:) bebegimde bi sorunmu var bebegin pozisyonundan dolayi olcumlerini yapamadigim icin cagirdim cok cagirdim biliyorum ama bebeginde bi sikinti yok dedi :) cok sukur icim rahatladi
Merhaba kızlar bende geldim.
Temmuz sonu doğum yapıcağım herşeyi aldım sayılır.ama kıyafet işi çok zorluyor beni. İlk hamileliğim sorucak kimsem yok.
Annem kayananm falanda yok yardımck olacak. Napıcağım bilmiyorum.
Bir kaç toptancı sitesinden kıyafet aldım. 3-6-9 aylık ama en çok ne kullanıyorsunuz.ne aldınız. Tek başıma olacağım için herşey eksiksiz olsun diye uğraşıyorum. Korkuyorum açıkçası.
Bu arada kızım olucak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?