- Konu Sahibi sananesanane
-
Teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz sağolun. İkinci çocuğunuzmu.canım açıkçası yaz bebeği olacağı için ben hastane çıkış seti almadım.. zaten eldiven ve şapka kullanmadığımdan yenidoğan takım almayı tercih ettim 5 takım var aldığım. 2 penye battaniye aldım.. çıtçıtlı body aldım uzun kollu yarım kollu ve kolsuz olmak üzere.. biraz daha alacağım.. 0-3, 3-6 aldım ben ki çabuk büyüyorlar.sonra pişik kremi,ıslak mendil (unibaby),bebek bezi (prima),şampuan(unibaby köpük ve jonhsons baby),çorap,ağız bezleri,bebek arabası ve otokoltuğu(babyfox jaguar travel sistem),bebeyağı(job-nhsons baby),biberon(mamajoo),patikli 3 adet pantolon,sabun bezi(ben sakallı ipten yaptım yumoş olsun diye),tırnak makası,önlük,banyo havlusu,bebek losyonu(unibaby),banyo küvet,kova maşrapa seti,park yatak...Bunlar aldıklarım canım.... listem daha tamamlanmadı bunlar da alacaklarım;
banyo küveti için file,emzik(mamajoo veya nuk marka alacağım),biberon fırçası veya süngeri,kulak pamuğu bebek için olandan,saç fırçası,sabun tozu veya bebek sıvı deterjan,yumuşatıcı,bir de mama alacağım.. bunlar da alacaklarım henüz almadım :)
kendim için;
hasta bezi
hasta yatak koruyucu ( alt açmalar oluyor ya hazır onun bebek boyu değil de hasta boyu var ondan)
pijama takımı alacağım şortlu ve uzun altlı ( sezaryen olacağım için uyuşukluk geçene kadar hastane kıyafeti ile )
terlik,havlu (el havlusu) aklımda bunlar var.. tarak bir de hastanede lazım oluyor ..
Yok acele etme ama 6 ay falan bitince toparlamaya başla. Benim arkadaşım 6 aylık doğurdu. Ama yinede eksiği yok yani. Herşey oluyor telaşa sokma kendini. Ben daha ilk haftalar büyük parçaları hallettim. Bir anda maddi yük binmesin diye. Sürekli araştırdım. Nerdeyse bir kaç parça eksiğim kaldı. Birde kıyafet en zoru zaten. Diğerleri mecburi. Ben takıntılıyım acele ettim herşeyde. Karnım burnuma gelmeden dedim odası badanası boyası herşey hazır olsun. Birde arkadaşım erken doğurunca haliyle korku sarıyor. Benim onun gibi yapıcak kimsem yok çünkü.Hazırda zaten. Bebek arabasından herşeyine. yardım edicek kimsen olmayınca böyle biraz takıntılı oluyorsun heralde.. Yoksa sizin ki normal yani sıkmayın kendinizi. Herşey olur yaval yavaşKızlar masallah neredeyse herşeyiniz tamam. Benim aldığım sadece bir tulum var birde yeni doğan ayakkabısı baskada birsey almadım ama hediye geldi bayagı gecmi kalıyorum almakta acaba suan celişkideyim
Teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz sağolun. İkinci çocuğunuzmu.
Kızlar masallah neredeyse herşeyiniz tamam. Benim aldığım sadece bir tulum var birde yeni doğan ayakkabısı baskada birsey almadım ama hediye geldi bayagı gecmi kalıyorum almakta acaba suan celişkideyim
Hosgeldin canim :)Mrb kızlar bende mayıs annesi olacam inş aranıza katılmak istedim
Canim benimde ilk ve benimde kiz :) insallah hersey guzel olur bende henuz hic birsey almadimMerhaba kızlar bende geldim.
Temmuz sonu doğum yapıcağım herşeyi aldım sayılır.ama kıyafet işi çok zorluyor beni. İlk hamileliğim sorucak kimsem yok.
Annem kayananm falanda yok yardımck olacak. Napıcağım bilmiyorum.
Bir kaç toptancı sitesinden kıyafet aldım. 3-6-9 aylık ama en çok ne kullanıyorsunuz.ne aldınız. Tek başıma olacağım için herşey eksiksiz olsun diye uğraşıyorum. Korkuyorum açıkçası.
Bu arada kızım olucak inşallah.
Valla canim bende daha bir cop bile almadim :) tabi neneleri basladilar ama benden tik yok daha ama buyuk ihtimalle haftaya gidicem alisverise artikKızlar masallah neredeyse herşeyiniz tamam. Benim aldığım sadece bir tulum var birde yeni doğan ayakkabısı baskada birsey almadım ama hediye geldi bayagı gecmi kalıyorum almakta acaba suan celişkideyim
Ben çoğu kıyafeti aldım toptancılardan. Daha uyguna geliyor. Ben sabırsızım azcık. erken doğururum korkusuyla. Ufak tefek eksikler kaldı. Liste bile yaptım. Şimdi kıyafette eksik varmı diye teyzemlere soracağım bakalım. Birde ben Uludağın eteğinde yaşıyorum. Bana en yakın yer yokuşta. Gidip alma fırsatımda olmaz. Aniden ihtiyacım olsa. Mecbur yani eksiksiz olmaya çalışıyorum.Canim benimde ilk ve benimde kiz :) insallah hersey guzel olur bende henuz hic birsey almadim
Hadi bakalım iyi alışverişler. Aman üşütmeyin çok yormayın kendinizi.Yarın cıkıp magaza magaza gezeceğim aldıklarımı fıyatları paylaşırım sizlerlede kızlar
Ozaman durum farkli canim:) tabi insanin ayaginun altinda alabilecegi bi yer olmamasi kotu bi durum kolay gelsin listeni paylasirsan sevinirim:)Ben çoğu kıyafeti aldım toptancılardan. Daha uyguna geliyor. Ben sabırsızım azcık. erken doğururum korkusuyla. Ufak tefek eksikler kaldı. Liste bile yaptım. Şimdi kıyafette eksik varmı diye teyzemlere soracağım bakalım. Birde ben Uludağın eteğinde yaşıyorum. Bana en yakın yer yokuşta. Gidip alma fırsatımda olmaz. Aniden ihtiyacım olsa. Mecbur yani eksiksiz olmaya çalışıyorum.
Tabi yazıyım gönderirim burdan veya özelden. Eskiden istanbul da oturuyordum herşey elimin altındaydı. sıkıldım bu dağ başından valla :)Ozaman durum farkli canim:) tabi insanin ayaginun altinda alabilecegi bi yer olmamasi kotu bi durum kolay gelsin listeni paylasirsan sevinirim:)
Eminim cok zor olmustur hersey elinin altindayken hic birseyin olmadigi bi yere gitmek :)Tabi yazıyım gönderirim burdan veya özelden. Eskiden istanbul da oturuyordum herşey elimin altındaydı. sıkıldım bu dağ başından valla :)
Aynen öyle.Eminim cok zor olmustur hersey elinin altindayken hic birseyin olmadigi bi yere gitmek :)
Biraz pahalıymış fiyatlar. Ne dahil bunların içine.Bugun sadece oda bakabildim kızlar alfemo ve çilekte birer adet begendim çilek 5200 tl alfemo 4200 bir kaç yere daha bakıp karar vereceğiz
3 kapılı gardırop sifonyer büyüyen beşik. Yatak uyku seti v. S extraya gırıyor yatak 300 tl den baslıyorBiraz pahalıymış fiyatlar. Ne dahil bunların içine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?