canım açıkçası yaz bebeği olacağı için ben hastane çıkış seti almadım.. zaten eldiven ve şapka kullanmadığımdan yenidoğan takım almayı tercih ettim 5 takım var aldığım. 2 penye battaniye aldım.. çıtçıtlı body aldım uzun kollu yarım kollu ve kolsuz olmak üzere.. biraz daha alacağım.. 0-3, 3-6 aldım ben ki çabuk büyüyorlar.sonra pişik kremi,ıslak mendil (unibaby),bebek bezi (prima),şampuan(unibaby köpük ve jonhsons baby),çorap,ağız bezleri,bebek arabası ve otokoltuğu(babyfox jaguar travel sistem),bebeyağı(job-nhsons baby),biberon(mamajoo),patikli 3 adet pantolon,sabun bezi(ben sakallı ipten yaptım yumoş olsun diye),tırnak makası,önlük,banyo havlusu,bebek losyonu(unibaby),banyo küvet,kova maşrapa seti,park yatak...Bunlar aldıklarım canım.... listem daha tamamlanmadı bunlar da alacaklarım;
banyo küveti için file,emzik(mamajoo veya nuk marka alacağım),biberon fırçası veya süngeri,kulak pamuğu bebek için olandan,saç fırçası,sabun tozu veya bebek sıvı deterjan,yumuşatıcı,bir de mama alacağım.. bunlar da alacaklarım henüz almadım :)
kendim için;
hasta bezi
hasta yatak koruyucu ( alt açmalar oluyor ya hazır onun bebek boyu değil de hasta boyu var ondan)
pijama takımı alacağım şortlu ve uzun altlı ( sezaryen olacağım için uyuşukluk geçene kadar hastane kıyafeti ile )
terlik,havlu (el havlusu) aklımda bunlar var.. tarak bir de hastanede lazım oluyor ..