Doğuma kim gelsin sorunsalı

yasam_destek gelip kv annen kalabilir babalarda 2 gunde bi gelip gorsunler sevsinler gitsinler. Kalan kalsin kalmaya kalmasin. Annen orda seninle olmali.
Bana hak verdiğiniz için teşekkür ederim THEY- . Kendimi olmayan/olmayacak şeyler için doldurmak istemiyorum. Güzel düşünmeye çalışıyorum ki her şey güzel olsun.
Zaten istemediğim bir durum olursa müdahale etmekten çekinmem. O yüzden her şeyin hayırlısını diliyorum.

Tabiki oncelikle hayirlisi. Sadece orda kotu olacak sen oldugun icin seni en iyi anlayacak kanindan canindan biri olan annen. Allahim kolay dogum nasip etsin sana cnm. Sen sakin ol moraljni bozma yeter

bence hepsi gelsin.. hiç stres yapma.. zaten bebek olduktan sonra kesinlikle kayınvaliden ve pederin en fazla 1 hafta durur sonra gider..sonucta eviniz de müsait değilmiş kalabalık olsun istemezler diye düşünüyorum..hem daha 2 ay varmış.. sımdıden strese girme canım hamilesin

Herkes gelsin 5 gün kalıp gitsin

Uzak yok masraflı olur yoksa hani annen kalacaksa Kv kp de iki gün gelsinler sonra yine gelirler diyecektim

En huzurlusu yalnız bakmak

Bir de çalışırken de biraz onlar biraz bunlar gelsin vs olmaz

Çocuk düzen ister bakıcı bulmanı tavsiye ederim işten döndüğünde ailecek zaman geçirme imkanınız öbür türlü hiç olmayacak bu da hem düzen hem huzur açısından zor

annlerin ikisi de gelsin.lohusalik halinde babalar varken zaten rahat edemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…