Doğuma kim gelsin sorunsalı

cnm bu işin çıkış yolu anneler gelir 40ın çıkana kadar kalır dedeler gelir görür giderler...okadar yanlız nasıl kalırlar diyede sen dert etme kocası sıkıntıda olan zaten gider sen bencillik edipte kocanı kırma yazık onlarında torunu...

Bencede en güzeli, sonra bebek 2-3 aylık oluyor "ay ben yıkıyamıyorum, ay bakamıyorum " diye dertleniyorlar.

Bizim de sizinkine benzerdi durumumuz. Annemler dogumdan bi iki hafta once geldiler. Kayinvalidemler de dogum yaptigim gun gelip iki uc gun kalip gittiler.ben annemlerle kaldim bi sure daha. En mantiklisi bu bence.

Bizim de sizinkine benzerdi durumumuz. Annemler dogumdan bi iki hafta once geldiler. Kayinvalidemler de dogum yaptigim gun gelip iki uc gun kalip gittiler.ben annemlerle kaldim bi sure daha. En mantiklisi bu bence.
Ben de böyle olmasından yanayım ama kv gitmek istemez de ben kalacağım derse valla olay çıkar gibi. Beni düşünüp de erken gitmeye karar verirler umarım.

kim gelirse gelsin ama nazinizi stresinizi cekecek biri gelsin,genelde lohusalikta insan depresif ve atarli oluyor.

Ben de böyle olmasından yanayım ama kv gitmek istemez de ben kalacağım derse valla olay çıkar gibi. Beni düşünüp de erken gitmeye karar verirler umarım.
yazdığın daha önceki şeylerden kvalidenin annenden anlayışlı olduğu izlenimi verdin bize.
Kv değil de annen sorun çıkarmasın?
Neden takıksın kadına bu kadar?
Gelmese rahatlacaksın sanki.

doğumdan sonra erkeklerin olmasını pek doğru bulmuyorum ... kvler gelsin dedlerde gelsin ikaç gün dursunlar bir grup gitsin diğer grup gelsin... şimdi gelmek için yarışırlar sonrada gelmemek için...

Bir de doğumdan sonra neden o kadar bakıyorlarki bebeğe, onlar bakacaksa siz karı koca olarak nasıl anne baba olduğunuzu anlayacaksınızki..
Bence her ikisi de ilk hafta gelsin ve gitsinler

yazdığın daha önceki şeylerden kvalidenin annenden anlayışlı olduğu izlenimi verdin bize.
Kv değil de annen sorun çıkarmasın?
Neden takıksın kadına bu kadar?
Gelmese rahatlacaksın sanki.
Kv min anlayışlı olduğu doğru; ama lohusa olacağım için annemin yanımda kalması daha uygun olur. Eğer kv ben kalacağım diye ısrar ederse annem bize yük olmak istemeyeceği ve kendisine ihtiyaç duyulmadığını düşünüp gitmek isteyebilir. Ve bu benim hiç de istemediğim bir durum. Sonuçta onlar bir müddet sonra yine gelecekler. Ve ailemden daha uzun süre kalacaklar. ben de aradaki süre zarfında annemle olmak istiyorum. Bu benim hakkım değil mi?
Gelmeyecekler demiyorum, tabi ki de gelecekler başımın üzerinde de yerleri var ama ben anlayışlı olup doğumdan sonra fazla kalmamalarından yanayım. Çünkü kp in yanında rahat edemem o sıkıntılı süreçte. Kendi babam da gelecek ama o çok kalmaz çünkü dayanamaz, sıkılır gitmek ister.

Bir de doğumdan sonra neden o kadar bakıyorlarki bebeğe, onlar bakacaksa siz karı koca olarak nasıl anne baba olduğunuzu anlayacaksınızki..
Bence her ikisi de ilk hafta gelsin ve gitsinler
Konu bebeğe bakmak değil. bana bebek bakımı konusunda yardımcı olacaklar. sonra kendime yetip yetmediğimi görecekler. belki de toparlanabilirsem daha erken de gidebilirler. 4o gün max. süre sadece. o kadar olacağı net değil yani.

Doğuma her iki tarafın da gelmek hakkı bırakın gelsinler. Dedeler 1-2 gün kalıp dönerler zaten. Sizin babanız bile olsa doğum dan sonra evde erkek olmuyor. Kanamanız oluyor, bebeği emzirmeniz gerekiyor. Eğer bebek memeyi tutmazsa sağmak bile gerekebilir. Kendi evinizde odalara kapanmak zorunda kalırsınız.
Doğumdan 1 hafta 10 gün sonra her işi yapacak hale geliyorsun zaten. Söylersin annelere eve giderler. 40 gün sen de sıkılırsın onlarda. Annenin bile lafı batmaya başlar bir süre sonra.

Canım sen bunları düşünme bence.. Zaten sana o halde kimse iş yaptırmaz. Evin büyüklüğünü, yatak yorgan sayısını da eşin düşünüversin bir zahmet Keşke ben de hamile kalsam da herkes gelse.. Böyle şeylerle mutluluğuna gölge düşünme. Evinize gelen misafir gibi ağırlanmaya gelmiyor zaten.

İnşallah siz de en kısa zamanda bu mutluluğu tadarsınız. Rabbim size de hayırlı evlatlar nasib eyler. Belki de ben fazla abartıp kafamda kurguladığım için sıkıntı yapıyorum, belki de her şey çok daha güzel olacak ve ben kendime stres yaptığımla kalacağım. Hayırlısını diliyorum. İnşallah beklediğimden çok daha güzel geçer herkes ağız tadıyla evine döner.

Hamile olduğun için hassassın canım sadece. Kimse senden ağırlanma beklemiyor. Rahat ol .

Bence eşine sesin ailen gelmesin gibi bişey dememelisin. Senin ailen nasıl geliyorsa onunkinin de gelmeye hakkı var. Ayrıca sevin bence gelmek istiyorlar diye... Öyle sorumsuz aileler var ki.. Neyse bana kalırsa bir yolunu bulun her iki aile de gelsin. Bu zamanlar güzel zamanlar her zaman yaşanmıyor. Ailelerinde bu anın tadını çıkarmaya hakkı var bunu onlara yaşatmalısınız.. Bu arada şimdiden gözünüzaydın, allah analı babalı büyütsün..

Karar verdik zaten. 2 ailede gelecek hayırlısıyla. Dün eşimle de konuştuk, sonuçta eşimin ailesinin ilk torunları. Büyük bir heyecanla bekliyorlar. Hem gelmek isteyene gelme diyerek kıramayız dedi eşim. Haklıydı da. Ben de kabul ettim. Gelsinler dedim. Hayırlısı olsun inşallah. Her şeyin güzel olması, zamanın da güzel geçmesi için dua ediyorum sadece.

Tabikide hakkin ne demek hakkin degil ya.
Annenin kalmasi cok dogal birsey.
O an bi yerin agridiginda en iyi seni annen anlar. Tabiki annen kalcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…