Doğuma kim girmeli

adenasli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
1.607
1.074
63
40
Merhaba eşim kan görmeye ve acı cektiğini görmeye dayanamam dediği için doğuma girmek istemiyor cok samimi oldugum bir komşum var .Ama bi kardeş gibi de değil diğer konşuları a göre daha fazla samimiyiz son 2 haftadır madem eşin girmeyecek doğuma ben gireyim diye ısrar ediyor .Kibarca eşim olmazsa yalnız olmak istediğimi söyledim ama anlamadı kırmadan acık bir şekilde nasıl söyleyebilirim ?

normal doğum mu olacak?
epidural kullanılacaksa eşiniz ne kan görür, ne de sizin acı çektiğinizi
sadece elinizi tutup yanınızda olma şansı var yani

komşunuza da açık açık istemediğinizi söyleyin bir daha, olmazsa bir daha, bunun kırılması falan olmaz, kırılmasın komşunuz
ilk defa doğumuna gireceğim diye tutturan bir komşu duydum

Şuan herşey normal görümüyor normal doğum olacak büyük ihtimalle herhangi bir sorun cıkmazsa tabiki

"Hahaha ilahi güldürdün beni.."
Diyip konuyu kapasaydiniz keşke..
Ne münasebet ya..

Bebek tedavisi gördüğünü yeni okudum.. anlıyorum kırmak istemiyorsunuz ama dogumunuza girmesi öyle basit bi istek değil.. zaten izin verilmez sanırım..
Hastahane özel oldugu için istediğin herhangi biri gelebiliyor doğuma kısıtlaması yok . Saçma bi istek ama merak ediyor sanırım

Evet ama kendisinin bebeği yok bebek için de tedavi görüyor kırmak istememe sebebim o
Olabilir ama bu sizin sorununuz degil ki her bebegi olmayan insanı en özel anlarımıza dahil edemeyiz. Anneniz ablanız olsa anlarım ama komşunuz yani artı bosuna psikolojik olarak etkilenecek hemde sizi strese sokacak doktorunuzla konusun kimseyi almıyor diyin.

Acaba doğuma ondan habersiz gitsem olurmu ki aniden geldi haber edemedim desem sezeryan olucak olsa bile genrde sölemesem gününü aklıma sadece bu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…