Merhaba eşim kan görmeye ve acı cektiğini görmeye dayanamam dediği için doğuma girmek istemiyor cok samimi oldugum bir komşum var .Ama bi kardeş gibi de değil diğer konşuları a göre daha fazla samimiyiz son 2 haftadır madem eşin girmeyecek doğuma ben gireyim diye ısrar ediyor .Kibarca eşim olmazsa yalnız olmak istediğimi söyledim ama anlamadı kırmadan acık bir şekilde nasıl söyleyebilirim ?
Doktorumu biliyor oada aynı doktora gidiyor ve konuşma arasında sormuş doğuma istediğimiz kiii gelebilir mi diyeEşime müsade ediyor doktorum yalnızca diyebilirsiniz mesela
Şuan herşey normal görümüyor normal doğum olacak büyük ihtimalle herhangi bir sorun cıkmazsa tabikinormal doğum mu olacak?
epidural kullanılacaksa eşiniz ne kan görür, ne de sizin acı çektiğinizi
sadece elinizi tutup yanınızda olma şansı var yani
komşunuza da açık açık istemediğinizi söyleyin bir daha, olmazsa bir daha, bunun kırılması falan olmaz, kırılmasın komşunuz
ilk defa doğumuna gireceğim diye tutturan bir komşu duydum
Bende sordum beni zor anımda yalnız bırakmak istemiyormuş bende kibarca o halimi eşimden başka kimse ile paylaşmak istemiyorum dedim .Ama anlamıyor biz kardeş sayılırız diyorÇok saçma bir istek tövbe yareppim ne acayip insanlar var ya? Ne olacakmış doğuma girince?
Şuan herşey normal görümüyor normal doğum olacak büyük ihtimalle herhangi bir sorun cıkmazsa tabiki
Evet ama kendisinin bebeği yok bebek için de tedavi görüyor kırmak istememe sebebim oİstemiyorum diyebilirsin buda bir seçenek
:) evet kendisinin bebeği yok suan tedavi görüyor sanırım aebebi oKomşun meraklılıkta çığır atlamış.
Bu hafta doktorumla konuşacagım epidurali daha önce bir arkadaşım yaptı ve karnına ebe cıktı vs değince cok korktumyengelerim, arkadaşlarım epidural-normal doğum yaptı güle oynaya
aklınızda bulunsun :)
Hastahane özel oldugu için istediğin herhangi biri gelebiliyor doğuma kısıtlaması yok . Saçma bi istek ama merak ediyor sanırımBebek tedavisi gördüğünü yeni okudum.. anlıyorum kırmak istemiyorsunuz ama dogumunuza girmesi öyle basit bi istek değil.. zaten izin verilmez sanırım..
Olabilir ama bu sizin sorununuz degil ki her bebegi olmayan insanı en özel anlarımıza dahil edemeyiz. Anneniz ablanız olsa anlarım ama komşunuz yani artı bosuna psikolojik olarak etkilenecek hemde sizi strese sokacak doktorunuzla konusun kimseyi almıyor diyin.Evet ama kendisinin bebeği yok bebek için de tedavi görüyor kırmak istememe sebebim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?