Doktorumu biliyor oada aynı doktora gidiyor ve konuşma arasında sormuş doğuma istediğimiz kiii gelebilir mi diye
Hastahane özel oldugu için istediğin herhangi biri gelebiliyor doğuma kısıtlaması yok . Saçma bi istek ama merak ediyor sanırım
Yalana gerek yok ona yakalanmıycam diye stres olursunuz buda bebegi etkiler nerden baksanız daha 9 haftanız var o kadar meraklı ise zaten evinizi dinliyordur kaçamazsınız en ufak bir tıkırtıda kapıda biterAcaba doğuma ondan habersiz gitsem olurmu ki aniden geldi haber edemedim desemsezeryan olucak olsa bile genrde sölemesem gününü aklıma sadece bu geliyor
Bu hafta doktorumla konuşacagım epidurali daha önce bir arkadaşım yaptı ve karnına ebe cıktı vs değince cok korktum
Hele beni düşünün ilk söylediğinde gerşekten şaka yapıyor sandım bugun annemin yanınada tekrarlayınca bakakaldıkDoktorunuza tembihleyin.
Esim haricinde kimse girmesin. Komşun ısrar ediyor ben istemiyorum size sorarsa lütfen hayır deyin diye.
Ne meraklı komşu.
Ne yapacak allah aşkına.
Boyut atlamış resmen.
Sinir oldum.
Komşunun doğumuna girmek nedir ya allah allah
Evet yani bunu benim hastahanem için duymadım ama bi hastahane için duydum hele kuzenim bu sene haziranda doğum yaptı van da normal doğumu zorlamış ebe karnına cıkmış ittirmiş bebeği olmayomca acilş sezeryana almış doktor kuzende küçük bilgisiz oldugu için ses etmemişneeeeeee
aman aman düzgün bir yerde yaptırın, uzmanına yaptırın niyetiniz varsa
bazı kadınlar epidural olunca ıkınmıyormuş
ama o durumda da karnına çıkmıyorlar
epidurali kesiyorlar
acı duymaya başlıyor ve ıkınıyorsunuz zaten
Aynen bende sürekli gülesim geliyor bide cok abes yani ne bilim annem bileteklif etmedi böle birşeyiKusura bakma ama gerçekten güldüm bu kadar meraklı ise açsın internetten izlesin sanırsın ebe göbek bagını kesecek
Doktora cok kızdım zaten komşum sizin yüzünüzden doğuma girmek istiyor dediğimde adamcağız şoka girdi :)Doktorunuza tembihleyin.
Esim haricinde kimse girmesin. Komşun ısrar ediyor ben istemiyorum size sorarsa lütfen hayır deyin diye.
Ne meraklı komşu.
Ne yapacak allah aşkına.
Boyut atlamış resmen.
Sinir oldum.
Komşunun doğumuna girmek nedir ya allah allah
neeeeeee
aman aman düzgün bir yerde yaptırın, uzmanına yaptırın niyetiniz varsa
bazı kadınlar epidural olunca ıkınmıyormuş
ama o durumda da karnına çıkmıyorlar
epidurali kesiyorlar
acı duymaya başlıyor ve ıkınıyorsunuz zaten
Sende şakaya vur bu istegini ciddiye alma tekrar söylerse canım sen ebemisin göbek bagını mı kesicen bebege şaplak mı atıcaksın hayırdır düşüp bayılıcan orda dogumu bırakıp sana mı bakıcaklar bak eşim bile gelmiyor de sallaAynen bende sürekli gülesim geliyor bide cok abes yani ne bilim annem bileteklif etmedi böle birşeyi
Valla çok düşünecek birşey yok " yok daha neler!" demeli idin ilk söylediği anda. İnsanları kırmayayım diye bu kadar saçmalamaya müsade etmek çok anlamsız. Varsın kırılsın ! Normal bir istek mi bu ki bu kadar düşünüyorsunuz?Doktorumu biliyor oada aynı doktora gidiyor ve konuşma arasında sormuş doğuma istediğimiz kiii gelebilir mi diye
Doktora cok kızdım zaten komşum sizin yüzünüzden doğuma girmek istiyor dediğimde adamcağız şoka girdi :)
Sanırım narkoz cok fazla berilmeden cok az hissediyorsunYa bir şey sorcam merakımı mazur görün
Epidural olunca vajinal kaslar nasıl işlev görüyor. Yani uyuşan bir sey ıkınma işlevini nasıl yerine getiriyor ki.
Çok garip değil mi
İlk söylediği anda şaka yapıyor sandımValla çok düşünecek birşey yok " yok daha neler!" demeli idin ilk söylediği anda. İnsanları kırmayayım diye bu kadar saçmalamaya müsade etmek çok anlamsız. Varsın kırılsın ! Normal bir istek mi bu ki bu kadar düşünüyorsunuz?
Benim de bebeğim yok tedavi görüyorum ama yengemin doğumuna dahi girmek aklıma gelmedi üstelik sezeryandı ve üstelik sağlık alanındayım. Kaldı ki komşumun doğumuEvet ama kendisinin bebeği yok bebek için de tedavi görüyor kırmak istememe sebebim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?