Doğuma kimsenin gelmeyecek olması

Benim yanımda sözde annem kaldı. Sabaha kadar horlayarak uyudu bütün gece sezaryenli halimle çocuğa ben baktım. Kendime de yettim
Gorumcecim senmisin
Hastanede kv vardi yanimda,cagrilmasa gonul koyarmis,anne degil kv olurmus gelininin yaninda.Ben zaten annemi de cagirmis filan degilim,kv geldi.Dogum yaptim,oteki yatakta uyuyor,mendil alacagim cantam uzak,kanamam var kalkma dedi doktor.Cagiriyorum anne,aanneee,AAAANNNEEEEEE,yok,goklerde geziniyor
Koridorun sonundan hemsire duyup heyecanla geldi,bir sorun var sanmis:)).
Ama gelmeseler nasil diyecekler,yanindaydim sabaha kadar gozumu kirpmadim diye:))

sizinki daha komikmiş

Kızımın doğduğu ilk gece bizim hastane odası da benzerdi, bir koltukta annem bir koltukta eşim uyuyordu. Ben de ağlayan kızımla beraber oturmuş ağlıyordum sabaha karşı

Benim yanımda sözde annem kaldı. Sabaha kadar horlayarak uyudu bütün gece sezaryenli halimle çocuğa ben baktım. Kendime de yettim
Ah bu anneler
Benimde annem geldi yardım etti ama canıma da okudu sütün yok emzik verelim mama verelim vs diye. Destekten çok köstek oldu. Bütün yapılmasını istemediğim gelenek göreneğimsi şeyleri yapmaya çalıştı ayrıca
Ahdettim bir daha doğurursam kendi annemi dahi istemiyorum. O oğluşa bakar belki, ben eşimle doğuma giderim oh mis

Ya ne kadar güzel benim böyle bilgim çok yok annem yapıp koyuyor konserve falan onlar oluyor genelde bana da ama bu çorba vs çok iyi fikir. Bunları deneyeceğim

Doğumda zaten eş neredeyse 1 haftalık babalık izni alıyor bir de küçük sayılmayacak bir çocuğun var.
1 haftada sezaryen bile olsa baya toparlıyorsun zaten.
12 Yaşındaki çocuk kahvaltılık hazırlayabilir, tost yapabilir, fırına sebze tavuk vs atabilir hatta sen yanındayken ocakta yemek bile yapabilir, bulaşık çamaşır yıkayabilir, süpürge açabilir şanslısın bu konuda annen gelse yine aynı şeyleri yapacak.
Bebek uyuyunca sen de uyursun evyah diğeri ne yapacak demezsin

Hahaha valla bende dedim keşke annem evde büyük kızımla ilgilenseydi de eşim yanımda kalsaydı sabaha karşı hemşireler topuk kanı için bebeği istediler. Ben kucağıma aldım gittim çünkü annem uyuyordu horul horul hemşire şaşırdı neden sen ameliyatlı halinle getirdin başk kimse yok mu diye. Ağlayacaktım o an sinirden çocuk acıkır ağlar zar zor kalkar bakarım anam hala horlar bence de valla ikinciye minik kuşa annen baksın sen eşinle git hastaneye :)

altı üstü bir doğum arkadaşlar. Sanarsınız açık kalp ameliyatı. Neden illa birileri gelmek zorunda ki. Hayır yaşı kücük olanlar premses sendromu oluyor da 2. bebekde bu yaşta garip geldi düşünceniz. 1 normal 1 sezaryen doğum yaptım hastanede bile sezaryanliyken kendim baktım çocuklarıma. Hatta odada bir arkadaşın cocuğunu bile ben giydirmiştim o daha bacaklarından hareket edemiyordu.
Ben lohusayım sendromu
premses anne sendromu
ay valla ne bileyim aklım almıyor.
Ha anne kardeş kayınvalide filan gönüllü gelir bir iki gün bakar amenna tabiki çok iyi olur o arada anne dinlenir ama gelmiyorlar arkadaş gelmiyorlar zorla kavgayla ısrarla gelip bana bakacaksınız demek çok saçma değil mi .

kime güvendin çocuk yaptın diyenler

umarım birgün o banamı güvendin diyenlere bakmak zorunda kalırlarsa

banamı güvenip hastalandın diyebilirler

sağ Salim yavrunuzu kucagınıza alın . allah büyük öyle böyle geçer zor günler

kime güvendin çocuk yaptın diyenler

umarım birgün o banamı güvendin diyenlere bakmak zorunda kalırlarsa

banamı güvenip hastalandın diyebilirler
Arkadasim o bana mı güvendin diyenler hasta olursa bakmak hepimizin boynunun borcu. Seni büyütmüş ayakları üstünde duran koca kadın koca adam olmanı sağlamışlar bir yasa getirmiş okutmuş insanlar keyfinden değil kırgınlıklarından hastaliklardan ya da yaşlı oldukları için coook geçerli mazaretleri oldukları için gelmiyorlar. Anne diye ömür boyu esir mi kadın 11 yıl evine almasın sonra oğlu da buna göz yumsun sonra gel doğum yapicam bana bak kv gelirse zaten ilginç olur heralde melekmis derdik

Başkasına güvenip çocuk yaptığımı nerden çıkardınız anlamadım.Biz de hastalıkta doğumda ölümde insanlar biraraya gelir.Siz de öyle değilse bilemicem
yorumları hayetle okudum kime güvenerek çocuk yaptın fln..arkadaşlar doğum bu insan yanında birilerini istiyor o kişi de kendi annesi ben bilmiyorum yalnız kalmak istemezdim bana huzur veriyordu yanımda olması geçen sene ilk doğumumu yaptım perişan olurduk yalnız olsaydım haftasonları evine giderdi annem gelsin diye iple çekerdim

Doğumda refakatçim eşimdi
Doğumdan sonra eşim yemek yaptı duşuma yardım etti bebeğe baktı altını değiştirdi mamasını yedirdi
Anneden kaynanadan çok daha iyi bir destek
Şuan 10 günlük bende bebekte iyiyiz
Hiç böyle bir mevzu için ne kendimi nede eşimi yorarım
Enerjimi iğleşmeye bebeğime harcarım
İki yetişkin kızımda var ama eşim ikisinede bırakmadı
Yani eşiniz fazla fazla yeter
Böyle bir durumda
Ki doğumdan sonra 7/24 yatmıyorsunuz yatalak değilsiniz sıkmayın canınızı

Anneniz de gelemiyormuş kendi canınınz kanınız kızının doğumunda yanında olmuyorsa kayınvalidenin olmamasına neden bozuluyorsunuz kalp şeker hastası olabilir babanız ama yatalak hasta değilse bırakabilir. Kimseye güvenip yapmadınız herhalde. Öbür çocuğunuz büyük eşinizde izin alır toparlanana kadar olur biter

Bu yorumu yapan da hamile yalnız.Hamile insan böyle yorum yapıyorsa pes diyorum.Hamile insan hamile insandan anlamıyorsa ne diyim bilemedim.

Çünkü kayınvalidesi yakın oturuyormuş normalde.annesi 6 saatlik yoldan gelene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…