- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
Bu işler tam tersi olsa siz istemiyo olsaydınız kayınvalideyi ne münasebet benim annemde gelicek diye dönerdi konu ,ben bu erkeklere anlam veremiyorum anneleri ne dese ne düşünse doğru sankiDoğumda kızın yanında annesi olurmuş
Başkasına güvenip çocuk yaptığımı nerden çıkardınız anlamadım.Biz de hastalıkta doğumda ölümde insanlar biraraya gelir.Siz de öyle değilse bilemicemBaşkasına güvenip çocuk yapılmaz. Eşiniz var, 12 yaşında sorumluluk alacak bir kızınız da var. Evi temiz tutun devamlı, dolaba börek, köfte vs. atın hemen çıkarıp yemelik. Kimseden beklentiniz olmasın. Kendi annenize bir şey demeyip eşinize ve annesine karışmanız da saçma. Ne diyecek koskoca kadına gel karıma bak mı? Yani tecrübesiz de değilsiniz şartları kabul edin derim.
Gerçekten bu yorumları yapanlara şaşıyorum bana bakalıcak çocuğa değil
Sezeryan zaten başlı başına bakım istiyor.2-3 gün de olsa insan insana muhtaç tabiki eşim bakacak bu gidişle.Özel bir durumunuz mu var acaba? O yüzden mi bakım bekliyorsunuz başkalarından? Doğurduktan sonra kimse bana bakmadı, sezaryen oldum. Kardeşim ve kayınvalidem vardı ama iki üç gün kaldılar, gittiler. Hani olmasalardı da olurdu. Eşim yetti bana. Sizin eşiniz bakamaz mı?
Umarım gerek duymam.İlk çocuk değilmiş ki tecrübesiz değilsiniz sonuçta. Büyük çocukta 12 yaşında hani oda sizi oyalayacak yaş grubu degil. Neden kendi başınıza halletmıyorsunuz? Ben gerek duymazdım
Torunları olduğu için olabilir mi acaba?Çocuk sizin çocuğunuz. Insanlar neden sizin çocuğunuza göre hayatını yönetsin?
Başkasına güvenip çocuk yaptığımı nerden çıkardınız anlamadım.Biz de hastalıkta doğumda ölümde insanlar biraraya gelir.Siz de öyle değilse bilemicem
Bence boşuna stres olma benim kendi ailem yok vefat ettiler. Eşimin ailesi de bu şehirde değildi. 23 aylık oğlum var 6 aylık kızım var. Apar topar doğum başladı hastaneye gittim eşim oğlumla birlikte. Oğlum 17 aylıktı ikinci sezeryanımı oldum. Eşim ve oğlum hastanede yanımda kaldı. Oğluma yemek yediremedi için. Hatta hastanede oğlumu yemeğini de ben yedirdim. Eşim gel git al ver işlerini yaptı, o bile yetti yani. Eve geldik eşim yardımcı oldu ama ona rağmen, çok rahat olmasam da biraz ağrım olsa da 2 çocuğuma da baktım. Çünkü 17 aylık olan dibimden ayrılmadı Bir de üstüne kıskançlıkla uğraştım. Hem yanında olmamaları daha iyi stressiz oluyorsun. Kafan rahat oluyor bir şekilde de Halloluyor boşuna canını sıkmaUmarım gerek duymam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?