- 3 Şubat 2018
- 25.893
- 111.430
- 598
Zaten şu forumda milletin manevi destekten bihaber olması öldürüyor beni, ne zaman bu hale geldik anlayamıyorum. Konuya gelince ilk doğumumda annemlerin gelememe ihtimali doğunca çok üzülmüştüm. Bir arkadaşım “kimsesi olmayanlar var onlar ne yapıyor” deyince toparlandım. Hiç unutmam o yorumu...Üzüldüğümz anlar olur ya hani ağlarız bir dost ararız sonra ah derdimizi anlatacak bir dostum bile yok deriz biride cikip sen dostuna guvenipte mi skldk. Der yani işte bu kdr manasız bir yorum insanogluyuz zaman zamaj yardıma ihtiyaç duyulablr bu demek degldir onlara güvenerek bişey yapmak su süreç birz zorlu bir süreç lohusalık. Yada sezeryan ile olacaksa doğum illaki suyunu bile alamazsn cocugu indir kaldir. Bilmem anlatabildim mi gecicie süreçlerde
Gerçekten bu yorumları yapanlara şaşıyorum bana bakalıcak çocuğa değil
Hiç alakası yok. Bunu kim uyduruyor?Doğumda kızın yanında annesi olurmuş
Zaten o süreçte eşiniz yardımcı olsun isteyeceksiniz. Banyo da falan kv.nizi istemeyeceksiniz. Yemekleri de önceden hazirlarsiniz en fazla 3 gün çok zorlanırsınız. En azından başınızı ağrıtan olmaz. Sonra iyiki gelmemişler diyeceksiniz. boşuna strese sokuyorsunuz hem kendinizi hem bebeğinizi. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Sezeryan zaten başlı başına bakım istiyor.2-3 gün de olsa insan insana muhtaç tabiki eşim bakacak bu gidişle.
Hemen hemen ilk doğumda aynılarını yaşamışız ...eşimle herşey mükemmeldiHastanede ve sonrasında eşim baktı bana sağolsun plansız ve erken doğumdu dört gün kaldık hastanede eve çıktıktan bir hafta sonra bebeğim çıktı hastaneden ve eşim izin kullandı oğlumuza ikimiz baktık ilk çocuğumuzdu birde annem üst sokağımda oturuyor ama babamı bırakamıyodu hergün bir saat uğrayıp gidiyordu eşin sana bakıyor demişti. İyikide kendimiz kalmışız iyikide kendimiz öğrenmişiz ne başımız ağrıdı ne problem yaşadık. Eşler böyle zamanlarda zaten birlikte başarmalı bana göre
yurt dısında tek basına dogum yapan bınlerce ınsan var... suan kendı kendınızın moralını bozuyorsunuz en guzelı cekırdek aıle olarak sızın kendınıze yetmenız kımseye ıhtıyacınız yok ustelık cocuk bakımı bebek bakımı nasıl olur bılıyorsunuz
hayırlı dogumlar dılerım
Torunları olduğu için olabilir mi acaba?
Amma abarttınız ya beklenen tek şey iki yemek yapıp gerektiği yerde bir işin ucundan tutması. Ömrünü adasın diyen yokSizin dediğiniz gibi torunu, çocuğu değil. Konu sahibini bakıp büyütmüşler zaten. Aynı fedakarlığı bir de torun için mi göstersinler? Bu insanların kendi hayatını yaşama hakkı yok mu?
Bu mudur yani? Alman kadın öyle diyorsa doğrudur!zaten su doguracam biri bana baksin kafasi sadece türkiyede var. bunu alman bi kadina desen ne alaka der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?