Doğuma kimsenin gelmeyecek olması

Esinizin tatil alma imkani varda tatil alsin dogumdan sonra. Inanin ikincide insan o kadar destege de gerek duymuyor. Hersey 100/100 olmuyorsa bile siz ailenizle bu durumu idare edebilirsiniz. Evet insan destek umuyor ve bekliyorda ama inanin insan kendi basini caresine de bakiyor gerekiyorsa. Saglikla kucaga alin insallah

yurt dısında tek basına dogum yapan bınlerce ınsan var... suan kendı kendınızın moralını bozuyorsunuz en guzelı cekırdek aıle olarak sızın kendınıze yetmenız kımseye ıhtıyacınız yok ustelık cocuk bakımı bebek bakımı nasıl olur bılıyorsunuz

hayırlı dogumlar dılerım

İnsanlar çok garip. Ya duyguları gerçekten katılaşmış yok olmuş yada bilmedikleri yaşamadıklarımız durum hakkında yorum yapmak hayat tarzları olmuş gerçekten.
Neden doğurduğun çocuğa bakmıyorsun, bakamıcaksan doğurmasaydın vs. Kadın içinde bulunduğu duruma dertlenmiş ve üstelik hamile konu açmış derdini paylaşmak için neden bu kadar acımasızsınız?
Siz sezeryan doğum sonrasında ne kadar kötü bir durum farkındamısınız?
Heleki dikiş yerleri enfeksiyon vs kaparsa öyle zor bir durumki? Bazen öyle bir an olmuyorki ayakta duramıyorsun bebek ağlasa belki kalkıp ta beşikten alamayacak durumda oluyorsun ağrılar bazen çok ağır geçebiliyor. Neden bu kadar katı düşünceleriniz var?
Konu sahibi bence üzülmemelisin. Eşin var kızın var küçükte değilmiş eminim onlar sana annelerden daha iyi bakacaktır.
Hayırlı doğumlar

Aman boşver gelmesin yaa gelip de gitmemesi daha mı iyi olurdu sen 3 4 gün eşinle bı şekilde idare et sonra ayaklanirsin zaten hem daha huzurlu olursunuz aile baglariniz kuvvetlenir

Zaten şu forumda milletin manevi destekten bihaber olması öldürüyor beni, ne zaman bu hale geldik anlayamıyorum. Konuya gelince ilk doğumumda annemlerin gelememe ihtimali doğunca çok üzülmüştüm. Bir arkadaşım “kimsesi olmayanlar var onlar ne yapıyor” deyince toparlandım. Hiç unutmam o yorumu...

Hastanede ve sonrasında eşim baktı bana sağolsun plansız ve erken doğumdu dört gün kaldık hastanede eve çıktıktan bir hafta sonra bebeğim çıktı hastaneden ve eşim izin kullandı oğlumuza ikimiz baktık ilk çocuğumuzdu birde annem üst sokağımda oturuyor ama babamı bırakamıyodu hergün bir saat uğrayıp gidiyordu eşin sana bakıyor demişti. İyikide kendimiz kalmışız iyikide kendimiz öğrenmişiz ne başımız ağrıdı ne problem yaşadık. Eşler böyle zamanlarda zaten birlikte başarmalı bana göre

Gerçekten bu yorumları yapanlara şaşıyorum bana bakalıcak çocuğa değil

bende su ben cocuk doguruyorum piremses oluyorum biri gelip bana baksin kafasini anlamiyorum.

3 cocuk dogurdum, hic birinde de bana bakan olsun diye beklemedim. her dogumdan sonrada evimin isini yemegimi camasirimi cocuklarimin bakimini kendim yaptim. belki inanamicaksiniz ama kendimlede kendim ilgildim anlamiyorum cidden anlamiyorum.

Sezeryan zaten başlı başına bakım istiyor.2-3 gün de olsa insan insana muhtaç tabiki eşim bakacak bu gidişle.
Zaten o süreçte eşiniz yardımcı olsun isteyeceksiniz. Banyo da falan kv.nizi istemeyeceksiniz. Yemekleri de önceden hazirlarsiniz en fazla 3 gün çok zorlanırsınız. En azından başınızı ağrıtan olmaz. Sonra iyiki gelmemişler diyeceksiniz. boşuna strese sokuyorsunuz hem kendinizi hem bebeğinizi. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Hemen hemen ilk doğumda aynılarını yaşamışız ...eşimle herşey mükemmeldi annem gelince kabus başladı benden çok lohusa tribi ve kıskançlığa girdi. Şimdi ikinciye hamileyim ve yine o günler gelicek diye korkuyorum

zaten su doguracam biri bana baksin kafasi sadece türkiyede var. bunu alman bi kadina desen ne alaka der.

Çekirdek ailenizle birlikte olun bence.Corona falan demişsiniz kv tarafında,çok riskli.Anneniz de yaşlıymış o da kendince haklı.
Eşiniz ve siz biraz yorulacaksınız ama en azından huzuru kaçıracak bir sebep olmaz.Belki anneniz ya da kv gelmiş olsaydı bir şeyler söyleyip canınızı sıkacaklardı.

Sizin dediğiniz gibi torunu, çocuğu değil. Konu sahibini bakıp büyütmüşler zaten. Aynı fedakarlığı bir de torun için mi göstersinler? Bu insanların kendi hayatını yaşama hakkı yok mu?
Amma abarttınız ya beklenen tek şey iki yemek yapıp gerektiği yerde bir işin ucundan tutması. Ömrünü adasın diyen yok

Kızınız büyük küçük bebek degilki oda eşinizde size yardımcı olabilir kendi kendinize yetebilirsiniz herkesin illa birisi olacak diye bişey yok benim doğumumda bir hafta kaynanam yanimda kaldı keşke hiç kalmasaydı o olmasaydı daha iyi olurdu

Sonuçta bu doğum sürecinden bir anda haberdar olmadılar 9 aylık bir dönemden bahsediyoruz ne anneniz ne kv niz kendilerini bu güne göre hazırlamadılar planlarını o yönde ayarlamadılarsa sizin yapabileceğiz bir şey yok zorla getiremezsiniz. Kendi aranızda eşinizle senin annen gelmedi haksız hayır senin annen gelmedi münakaşa da sizi bir yere vardırmaz boşuna gerilmeyin iş başa düştü madem gerilmek yerine yardım edin birbirinize.
Doğumunuz normal mı sezaryen mi bilmiyorum ama inşallah sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız eve döndüğünüzde de eşinizden destek alırsınız kendinizin halledemeyeceği konularda kızınız da bakımınıza çok muhtaç bir yaşta değil hem. Karamsar olmayın halledebilirsiniz kendinize güvenin aileleri de bunun için suçlamayın bile boşverin beklenti oluşmuş gelmeleri için haklısınız biri gelse size yardımcı olsa tabiki iyi olurdu ama yoksa gelecek biri gayet kendiniz de halledersiniz Allah 'ın izniyle herkeste bu sans olmuyor hallediliyor siz de yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…