- 21 Kasım 2017
- 29.238
- 127.608
- 598
Doğumda kızın yanında annesi olurmuş
Benim 1 çocuğum var doğuma kimse gelmedi. Ben de zaten gelmelerini istemedim. 12 yaşında çocuğunuz kendine bakar zaten babasının desteği ile. İlla neden birini istiyorsunuz?Merhaba 38 yaşındayım 12 yaşında bir kızım var.3 kişiyiz yani bu gidişle doğuma da sonrasında da 3 kişi olacaz.Kayınvalide bana 3 dak uzaklıkta oturuyor ama koronadan bunalmış eşi tedavi görüyordu yazlığına gidecekmiş.Annem deseniz 75 yaşında babam var kalp ve şeker hastası,onu bırakamam diyor.Daha doğrusu babam bırakmıyor.bakıcı tutsam korona şüphesi ve bu saatten sonra kimi bulacam.Eşim de bir şey diyememiş kayınvalideye.Anlayacağınız herkes topu birbirine atıyor.Annem o gelsin sana çok yakın diyor,diğeri annesi gelsin diyor.Bu Arada annem başka şehirde 6 saat uzaklıkta.Zaten burda olsa sorun olmazdı.Eşimle birbirimize girdik,annesinin gitmesini normal karşılıyor gayet.Benimkinin gelemeyecek olması onu şaşırtıyor.moralim çok bozuk.Yaşayan varsa bu durumu teselliye ve tecrübeye ihtiyacım var.
Üzüldüğümz anlar olur ya hani ağlarız bir dost ararız sonra ah derdimizi anlatacak bir dostum bile yok deriz biride cikip sen dostuna guvenipte mi skldk. Der yani işte bu kdr manasız bir yorum insanogluyuz zaman zamaj yardıma ihtiyaç duyulablr bu demek degldir onlara güvenerek bişey yapmak su süreç birz zorlu bir süreç lohusalık. Yada sezeryan ile olacaksa doğum illaki suyunu bile alamazsn cocugu indir kaldir. Bilmem anlatabildim mi gecicie süreçlerdeNiye gelmesini bekliyorsunuz ki? Niye doğurduğunuz çocuğa eşinizle birlikte bakamiyorsunuz?
Ben ilk doğumumda çok beklentiye girmişim bana prensesler gibi bakarlar yardımcı olurlar çocukla da ilgilenirler sanıp ikisini de çağırdım doğuma beni lohusa depresyonuna sokmaktan başka bir şey yapmadılar inanın gelmemeleri sizin için daha da iyi olabilir annemle kayınvalidem evde sıkılıp yürüyüşe çıkardı ben de onlara yemek hazırlardım destek olacaklarına köstek oldular bundan sonra doğurursam gelirlerse gelsinler fakat onlar yokmuş gibi beklentiye girmeden yaşayacağım gelmemeleri daha çok sevindirir beni hattaMerhaba 38 yaşındayım 12 yaşında bir kızım var.3 kişiyiz yani bu gidişle doğuma da sonrasında da 3 kişi olacaz.Kayınvalide bana 3 dak uzaklıkta oturuyor ama koronadan bunalmış eşi tedavi görüyordu yazlığına gidecekmiş.Annem deseniz 75 yaşında babam var kalp ve şeker hastası,onu bırakamam diyor.Daha doğrusu babam bırakmıyor.bakıcı tutsam korona şüphesi ve bu saatten sonra kimi bulacam.Eşim de bir şey diyememiş kayınvalideye.Anlayacağınız herkes topu birbirine atıyor.Annem o gelsin sana çok yakın diyor,diğeri annesi gelsin diyor.Bu Arada annem başka şehirde 6 saat uzaklıkta.Zaten burda olsa sorun olmazdı.Eşimle birbirimize girdik,annesinin gitmesini normal karşılıyor gayet.Benimkinin gelemeyecek olması onu şaşırtıyor.moralim çok bozuk.Yaşayan varsa bu durumu teselliye ve tecrübeye ihtiyacım var.
Eşler ne için var ki?Sezeryan zaten başlı başına bakım istiyor.2-3 gün de olsa insan insana muhtaç tabiki eşim bakacak bu gidişle.
Kv yine gitsin ama bari bir hafta ertelesin. Bir hafta sizin yanınızda olsun sonra gitsin.Merhaba 38 yaşındayım 12 yaşında bir kızım var.3 kişiyiz yani bu gidişle doğuma da sonrasında da 3 kişi olacaz.Kayınvalide bana 3 dak uzaklıkta oturuyor ama koronadan bunalmış eşi tedavi görüyordu yazlığına gidecekmiş.Annem deseniz 75 yaşında babam var kalp ve şeker hastası,onu bırakamam diyor.Daha doğrusu babam bırakmıyor.bakıcı tutsam korona şüphesi ve bu saatten sonra kimi bulacam.Eşim de bir şey diyememiş kayınvalideye.Anlayacağınız herkes topu birbirine atıyor.Annem o gelsin sana çok yakın diyor,diğeri annesi gelsin diyor.Bu Arada annem başka şehirde 6 saat uzaklıkta.Zaten burda olsa sorun olmazdı.Eşimle birbirimize girdik,annesinin gitmesini normal karşılıyor gayet.Benimkinin gelemeyecek olması onu şaşırtıyor.moralim çok bozuk.Yaşayan varsa bu durumu teselliye ve tecrübeye ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?