doğuma yakın neler yaşıyoruz dertleşelim

günüm geçmiş olmuyor doktor ısrarla 3 eylülü son günmüş gibi gösteriyor halbuki ultrasonda 39+3 oluyor ben de anlamadım bi sıkıntı mı görüyor kilosu ilerleyecek normal doğum zorlaşacak diye mi istemiyor bilmiyorum. allahtan sezeryan diye tutturmuyor bu benim tek tesellim bakalım mevlam nasıl uygun görecek hakkımızda hayırlısı

sagol canım duaların ve iyi dileklerin için. doktora güvenmekten başka çaremizz yok aslında güven de veriyor vermiyor değil ama işte ilk olduğu için her şeyde acemilik ve tereddüt yaşıyorum hurma yiyorum iki haftadır düzenli bir şekilde, yürüyüşe de ağırlık versem mi diyorum faydası olur belki.

Sata gore kac oluyon

Basta cok hevesliydim isteyerekte hamile kaldim dogum yaklastikca karamsarlik yasiyorum.sanki o dogunca hayat bitecek duracak gezme eglenme diye bir sey kalmicakmis gibi geliyor.boguluyorum.gezmeyi uykuyu cok seven biriyim.guzel duygular yasayacagima depresyona girdim resmen.

Yok canim ya tam tersi eve bi nese geliyo hayatinda kisitlanmiyo biraz zorlasiyo tabi eskisi gbi ozgurluk kalmiyo uyumak uyanmak duzensizlikler vs.
Benim yerimde olsan napcan dogumdan 2 ay sonra 2.ye hamile kaldm 10 aylik oglum var smdi 33 haftalik ikinciye hamileyim :)))

ben de artık beklemekten sıkıldım gelsin de hayatımızda bi değişiklik olsun diyorum ama getirdiği sorumluluktan korkmuyor değilim

ben de artık beklemekten sıkıldım gelsin de hayatımızda bi değişiklik olsun diyorum ama getirdiği sorumluluktan korkmuyor değilim
kuzum zaman nasilda cabuk geciyor seninde dogum zamanin gelmi :) inşallah sagsalim mis kokulu bebişini kucagina alirsin muhtesem bisey evet hayatimizi cok etkiliyor ama elbet gececek bugunler bak biz 23 gunluk olduk bile :)

kuzum zaman nasilda cabuk geciyor seninde dogum zamanin gelmi :) inşallah sagsalim mis kokulu bebişini kucagina alirsin muhtesem bisey evet hayatimizi cok etkiliyor ama elbet gececek bugunler bak biz 23 gunluk olduk bile :)
evet tatlım yaa ne günlerimiz geçti sürekli sorular endişelerimizi paylaştık vişneli turtam ve sen ne güzel bebeklerinize kavuştunuz sıra bana geldi inşallah ben de sağ salim alırım kucağıma :) korkmaya başladım hiçbir belirti yok daha suni sancıdan da çok korkuyorum nolur bana dua et doğumum kolay olsun suni sancıya gerek kalmasın

Guzel Allah yar ve yardimcin olsun bitanem dualarim seninle.kucagina aldigin anda emin ol tum acilarin bitecek.annelik cok guzel.evet suni sanci daha zor ama dayanilmayacak kadarda deyil.guzel haberlerini bekliyorum canim inşallah biravazda kurtulursun sana tavsiyem netten nefes egzersizlerini bi arastir bana cok yardimi dokumndu sanci geldiginde dogri nefes alpvermen rahatlamani saglayacaktir mutlaka arastir

cok sagolasın canım tam da şimdi nefes egzersizlerine bakıyordum, açılma olsun diye yürüyüşlere de ağırlık vermeye başladım hurma da yiyorum artık gerisi alllahımın takdiri.

Ayyy Allah kolaylik versinnn :)

Kizlar dogum sancilari başladığında
o sancilarda nefesinjz kesiliyor mu...
arada ani hareket ettigimde sancı oluyor da
sanki anlik bir nefesim kesiliyor...
dogum aninda boyle oluyorsa nasil nefes alicaz

Seninle ayni yastayiz bu yasimiza kadar gezdik dolastik.gezmeye tozmaya doyulmaz artik cocuk sahibi olmanin zamani geldi hatta gec bile kaldik.bende senin gibiyim.dogumdan sonra gezip tozamiyacam diye simdi evde durmuyom hergun disarlardayim.neyseki bebegim insallah kis bebegi olacakki kisin zaten cok disari cikilmiyor.20 yasinda evlenip cocuk sahibi olanlar ne yapsin hic hayatlarini yasamiyorlar.saglikli bi sekilde doguralimda bebeklerimizi.daha 2.cileri yspacagiz insallah:))))sen kac haftaliksin

Kizlar dogum sancilari başladığında
o sancilarda nefesinjz kesiliyor mu...
arada ani hareket ettigimde sancı oluyor da
sanki anlik bir nefesim kesiliyor...
dogum aninda boyle oluyorsa nasil nefes alicaz
Canım bende arada anlık nefes kesen sancılar yasıyorum ama anlık iste gelip geciyo. Doğumda boyle olmuyo sancılar. En azından ilk doğumumda olmadı. Daha siddetli ve uzun süreliydi elbetteki ama nefes aldırıyodu :) bunları düşünüp şimdiden strese sokma kendini Allah kolaylığını veriyo bi sekilde. Bi avazda kurtarır bebeğine kavuşturur insallah

Sata gorede ultrasona gorede gunun gecmiyor ama drun vardir bi bildigi.bu saatten sonrada dr degistirilmez artik.icini rahat tut.Rabbime birak herseyi.buarada varmi bi belirti falan
yok doktor değiştirmeyi düşünmüyorum zaten. belirti olarak aşağıya baskı ve arada hafif sancı giriyor ağrısız kasılmalarım sık olmaya başladı yani eğer bunlar doğum belirtisiyse

Benim de karnımda bazen minik agrılar oluyor. Catladım onu hiç söylemiyorum bile:) hem de deli gibi krem sürmeme ragmen hem de cok catladım ayak bel göbek bir de yuzumde özellikle burnumda ve alnımda sivilce gibi ama ucu olmayan kıZarıklıklsr cıktı. Artık cabuk yoruluyorum. Anca izne cıktıgım için bol bol gerekenleri yapacagım artık. Tabi vaktim varsa. Dr um var dedi vaktin. Çikolata vs hazırlıcam daha. İşim var bakalım tek basıma nasıl yapabileceğim

Kızlar adetıme 9 gun var ama ben cok sabırsızlanıyorum hamılemıyım dıye. Sızce kan testı yaptırsam cıkarmı

20 haftalik.ilk degil cnm bir oglum var 12 yasinda.neyseki benimkide kïş bebegi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…