- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi misssunshine86
-
Ben bu lafı sevdim.Çok ayıp ya, evlenilmiş üzerine bebek geliyor, hala daha kız tarafı yok erkek tarafı. Kvye deseydiniz ya "He evet biliyom, kız tarafı yapıyomuş hatta kv cenazesinde kefen beziyle pamuğu da kız tarafı alıyomuş." diye. Tövbe yarabbim.
Salaklık bende.. Hala ağzımı açıp da şöyle bir içimi soğutamıyorum.. Bu kadar saygı da saçma.. Diyiverecektim ne münasebet benim çocuğum, kimse karışmıyor içinden gelen hediyesini alır diye. Ben hala kv ye de saygısızlık olmasının derdinde herkes üzerine düşeni yapar diyorum.Çok ayıp ya, evlenilmiş üzerine bebek geliyor, hala daha kız tarafı yok erkek tarafı. Kvye deseydiniz ya "He evet biliyom, kız tarafı yapıyomuş hatta kv cenazesinde kefen beziyle pamuğu da kız tarafı alıyomuş." diye. Tövbe yarabbim.
Salaklık bende.. Hala ağzımı açıp da şöyle bir içimi soğutamıyorum.. Bu kadar saygı da saçma.. Diyiverecektim ne münasebet benim çocuğum, kimse karışmıyor içinden gelen hediyesini alır diye. Ben hala kv ye de saygısızlık olmasının derdinde herkes üzerine düşeni yapar diyorum.
Salaklık bende.. Hala ağzımı açıp da şöyle bir içimi soğutamıyorum.. Bu kadar saygı da saçma.. Diyiverecektim ne münasebet benim çocuğum, kimse karışmıyor içinden gelen hediyesini alır diye. Ben hala kv ye de saygısızlık olmasının derdinde herkes üzerine düşeni yapar diyorum.
Merhaba kızlar. inşallah kasımda doğumum olacak. Şu zamana kadar ailelerden maddi bir beklentimiz olmadı. Sormadık bile siz ne alacaksınız diye. Sonuçta benim çocuğum annesi ve babası olarak bizlere düşer artık. Çok şükür muhtaç da değiliz kimseye. KV'me geçen telefonda konuşurken oda takımlarına baktığımızı birkaç model beğendiğimizi uygun birşey de alacağımızı söyledim. Yalnız haberin olsun bebeğin yatağı , odası kız tarafına aittir diyiverdi. Ben de herkes üzerine ne düşerse zaten yapar dedim. KV yapı olarak bu türlü şeylere değer veren, maddi gösterişi seven bir insan.. Maddi güç olrak benm ailem kendilerinden kat kat geride olmalarına rağmen çat diye beklentisini dile getiriverdi. Bugün de gezerken mağazaları ben de şunu alacağım biz de şunu yapacağız demek yok... Bebek arabası bakıyoruz misal, 1800 tl lik araba pahalı, zaten pahalı şeylere gerek yok, millet eş dost akrabadan alıyor vs vs.. Pahalı şeylere gerek yok diyip diyip durdu tüm gün.. Zaten bebek bakımında birçok şey de gereksizmiş. Para tuzağıymış vs.. Bana mı garip geliyor bu durum? Bu arada ilk torun olacak.. Ben birşey alsın etsininde değilim ama ailemden bekleniyorsa bir zahmet onlar da yapmak zorunda değiller mi? Hem de bu madidi bolukta?
Biz eşimle beşiğini aldık ama annem ben ödücem taksitlerini dedi ödüyoda nevresim filanda aldı.Eşimin tarafıda dolapla çamaşırlık alıyolar.Ama bunu biz söylemedik teklif onlardan geldi.Merhaba kızlar. inşallah kasımda doğumum olacak. Şu zamana kadar ailelerden maddi bir beklentimiz olmadı. Sormadık bile siz ne alacaksınız diye. Sonuçta benim çocuğum annesi ve babası olarak bizlere düşer artık. Çok şükür muhtaç da değiliz kimseye. KV'me geçen telefonda konuşurken oda takımlarına baktığımızı birkaç model beğendiğimizi uygun birşey de alacağımızı söyledim. Yalnız haberin olsun bebeğin yatağı , odası kız tarafına aittir diyiverdi. Ben de herkes üzerine ne düşerse zaten yapar dedim. KV yapı olarak bu türlü şeylere değer veren, maddi gösterişi seven bir insan.. Maddi güç olrak benm ailem kendilerinden kat kat geride olmalarına rağmen çat diye beklentisini dile getiriverdi. Bugün de gezerken mağazaları ben de şunu alacağım biz de şunu yapacağız demek yok... Bebek arabası bakıyoruz misal, 1800 tl lik araba pahalı, zaten pahalı şeylere gerek yok, millet eş dost akrabadan alıyor vs vs.. Pahalı şeylere gerek yok diyip diyip durdu tüm gün.. Zaten bebek bakımında birçok şey de gereksizmiş. Para tuzağıymış vs.. Bana mı garip geliyor bu durum? Bu arada ilk torun olacak.. Ben birşey alsın etsininde değilim ama ailemden bekleniyorsa bir zahmet onlar da yapmak zorunda değiller mi? Hem de bu madidi bolukta?
Doğru söylüyorsunuz.. Hadsize haddini bildirmek gerekiyor. Ben yapacağımı biliyorum. Annem almayı kafasına koydu oda takımını. Şimdi kimse birşey almıyor desem, bu kadın yine bık bık ötecek.. ama ben de kv min bugun "aa çok zam gelmiş 2200 tl ye bebek arabası mı olur dediği modeli "ama kaynım bize söz verdi, beğendiğin bebek arabasını alırım demişti, siz de onu alacaksınız herhalde" diyeceğim.. Vallahi insani durduk yere cadılaştırıyor bu tür kv'ler.Ama ailenize saygısızlık yapıyorsunuz. Ben bu mantığı anlamıyorum kusura bakmayın. Kim olursa olsun durumu olmayan kişiden maddi beklentide olmak hoş değildir ayıptır. Ve siz bunu ailenize yapıyorsunuz. Sebep ne; aman kv ye ayıp olmasin
Doğru söylüyorsunuz.. Hadsize haddini bildirmek gerekiyor. Ben yapacağımı biliyorum. Annem almayı kafasına koydu oda takımını. Şimdi kimse birşey almıyor desem, bu kadın yine bık bık ötecek.. ama ben de kv min bugun "aa çok zam gelmiş 2200 tl ye bebek arabası mı olur dediği modeli "ama kaynım bize söz verdi, beğendiğin bebek arabasını alırım demişti, siz de onu alacaksınız herhalde" diyeceğim.. Vallahi insani durduk yere cadılaştırıyor bu tür kv'ler.
bu kadın düğün zamanı evime hediye olarak tost makinesiyle çay makinesi getirip, "bunları normalde kız annesi alır, ama neyse artık ben getirdim" diyen kadın. Eşim de ağzını açmıyor. O yüzden onun bu terbiyesizlikleriyle ailemi ezmesini istemiyorum. Çünkü eğer ben bir konuşursam bir daha onunla yüzyüze gelmem, kavga ettiğim insanla tekrardan barışamam. Bu da eşimle ilişkime yansır çünkü annesine çok düşkünAma ailenize saygısızlık yapıyorsunuz. Ben bu mantığı anlamıyorum kusura bakmayın. Kim olursa olsun durumu olmayan kişiden maddi beklentide olmak hoş değildir ayıptır. Ve siz bunu ailenize yapıyorsunuz. Sebep ne; aman kv ye ayıp olmasin
bu kadın düğün zamanı evime hediye olarak tost makinesiyle çay makinesi getirip, "bunları normalde kız annesi alır, ama neyse artık ben getirdim" diyen kadın. Eşim de ağzını açmıyor. O yüzden onun bu terbiyesizlikleriyle ailemi ezmesini istemiyorum. Çünkü eğer ben bir konuşursam bir daha onunla yüzyüze gelmem, kavga ettiğim insanla tekrardan barışamam. Bu da eşimle ilişkime yansır çünkü annesine çok düşkün
Ne alaka ya boyle birsey hic duymadm bebek odası evli cifte düser dogal olarak ama hediye olarak yapılabilir 2taraftan biri kimin gonlundn ne koparsaMerhaba kızlar. inşallah kasımda doğumum olacak. Şu zamana kadar ailelerden maddi bir beklentimiz olmadı. Sormadık bile siz ne alacaksınız diye. Sonuçta benim çocuğum annesi ve babası olarak bizlere düşer artık. Çok şükür muhtaç da değiliz kimseye. KV'me geçen telefonda konuşurken oda takımlarına baktığımızı birkaç model beğendiğimizi uygun birşey de alacağımızı söyledim. Yalnız haberin olsun bebeğin yatağı , odası kız tarafına aittir diyiverdi. Ben de herkes üzerine ne düşerse zaten yapar dedim. KV yapı olarak bu türlü şeylere değer veren, maddi gösterişi seven bir insan.. Maddi güç olrak benm ailem kendilerinden kat kat geride olmalarına rağmen çat diye beklentisini dile getiriverdi. Bugün de gezerken mağazaları ben de şunu alacağım biz de şunu yapacağız demek yok... Bebek arabası bakıyoruz misal, 1800 tl lik araba pahalı, zaten pahalı şeylere gerek yok, millet eş dost akrabadan alıyor vs vs.. Pahalı şeylere gerek yok diyip diyip durdu tüm gün.. Zaten bebek bakımında birçok şey de gereksizmiş. Para tuzağıymış vs.. Bana mı garip geliyor bu durum? Bu arada ilk torun olacak.. Ben birşey alsın etsininde değilim ama ailemden bekleniyorsa bir zahmet onlar da yapmak zorunda değiller mi? Hem de bu madidi bolukta?
Yazdıklarıma katılmıyorum ama siz tamam ailem alır dediğiniz için yazıyorum.Yani bu kadın insanı öyle bir pozisyona sokuyor ki.. Resmen ailem kendini ispatlama çabası içerisine giriyor bunun yüzünden. Eşim de üzdü beni bu dönemde. Ben annesinin dediğini açıkça anlattım ona da. çok zoruma gitti dedim.. Bu edilecek laf mı dedim.. Eşim de amaan almasınlar hiç birşey demek yerine e o zaman 2500 tl lik kısmını yaparlar demeye başladı.. Ben istemiyorum dedim ne sizin taraf yapsın ne benim taraf dedim. eşim de tek torun yapsınlar o kadar da diyiverdi. Vallahi arada sıkışıp kaldım. Anneme de kv bu lafı dedikten sonra durumu açmaya çalıştım. Bu arada eşimin ailesi geçen hafta nakite sıfır 100 bin üzeri bir meblağ ile araba aldı.. Annem de sordu bu tarafın maddi durumunun iyi olduğunu bildiği ve araba aldıklarını duyduğundan , ee peki torunları için bir destek planları var mı diye.. Ben de anne daha hiç öyle bir şeyden konuşulmadı bir tek kaynım bebek arabası alırım dedi, ama kayınvalidem bebek odasını kız tarafı yapıverir diyiverdi dedim.. Annem de yazık bugun ben avm de bebek odası bakarken telefonda ben alıcam odayı tamam zaten kadına laf düşürme annem alacak de, duysun dedi.. Ama kadına bunu dememe rağmen, hala ben de o zaman şunu alırım dmeek yok, aksine kardeşinin gelini de çok tutumluymuş hep eş dost akrabanın bebek arabasını almış da kullanıyormuş diye sözlerine devam etti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?