cnm sakın evinden başka yere gitme...
sen lohusa olacaksın..en rahat edeceğin yer kendi evin.. kayınvaliden çok yardımcı olmak istiyosa size gelsin bi zahmet..insanın kendş evi gibisi yok inan.. ben oğlumu dünyaya getirdiğim de 3 ay kaldım kv yanında.. iyi bi insan olmasına rağmen evime gelince dünya varmış dedim ya.. bi de sen kv anlaşamıyosun, sevmiyosun..
eşine gelince çok düşüncesiz konuşmuş.. senin annene neden tavır aldığını anlayamadım... ona da söyle.. kayınvalidene de söyle.. yardımcı olmak istiolarsa sabah gelir akşam giderler en azından.. en mantıklısı bu
hiç bebek tecrübem falan yok ama şöyle düşünüyorum ,
bence ilk kendi evine gitmelisin bebek sonra evine döndüğün zaman yerini yadırgayabilir,
birde yeni doğum yapmış olucaksın rahat edemezsin ki ,
bunu şu şekilde ifade et ailene
eğer k.validen de kalacak bir durumun yoksa tabii ki kendi evinde kalmalısın..isteyen istediğini düşünsün senin kararın önemli..evinde daha rahat edersin bence.
eşin konusuna gelince evet ortada dedikodu yapan biri var ama bu annen değil eşinin ta kendisi..koskoca adama senin annen şöyle yok benimki böyle demek yakışıyor mu ya,ne kadar komik..
Yani daha yeni doğum yapmış olacaksın...Rahatca yatıp dinlenmek gerekicek..
Hem sonra bebeğini ilk kez orda burda yatırmak yerine
özenip aldığın beşikde yatırmak istersin...Evini de zaten bebeğine göre dekore edersin..
Kendine loğusa yatağı filan hazırlarsın sonuçda özenir insan demi.
.Ama bunları kv nin evinde yapamayacağını
bu kadar özel bir anı başka yerde geçirmek istemediğini söyle eşine...Yani tartışmadan oturup sakince konuşun bence
sonuç da eşin de sana hak verecektir..
Senin annen ,benim annem muhabbetine girerseniz hem tartışırsınız hem de boş yere birbirinizi kırarsınız..
ben sadace eşime senin annen böyle söylemiş dedim ..oda bana sana kim söyledi dedi annem dedim ,kıyameti kopartı ,senin annen fesatmışta aramızı bozmaya çalışıyor diyor.. halbuki annemede kv nasıl yalanını söylemişse annemde açıp bana kızıyor ..kv ne olcak kal evinde diyor benimde hiçbirşeyden haberim yok tabi
bende 6 ay önce doğum yaptım, kayınvalidemde onda kalmamı istedi ama ben istemediğimi kendi evimde bebeğimin ve benim daha rahat oılacağımı ve loğusalıkta hassas olacağım için nazımı bir tek annemin çekebileceğini, bebeğe bakmak için değil bana bakacak birine ihtiyacım olduğunu söyledim sonuçta bebeğimin altının temizlenmesinden emzirmesine kadar kendim yapıyorum bana bakacak birileri lazım ve yanımda annemin kalacağını söyledim. kendilerde misafir gibi 1 hafta boyunca hergün gelip gitti, 10 günden sonra annemde gitti tamamiyle yalnızdım yani anlayacağın zamanla düzene girer merak etme ve sende kayınvalidenle bu tarz bir konuşma yap eşinede söyle aynı şekilde.
bu benim ilk doğumumum değil ,bunu atlamışım kızlar kusura bakmayın ..ilk doğumumda kv kaldım burnıumdan getirdi kadın ,o yüzden anlamıyorum kadın neden hala ısrar ediyor evinde kalmamı ,aslında oda beni hiç sevmez sevmiyor yani ,zorunlu olmadığı sürece konuşmaz bile benimle ama işte anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?