Doğumda yalnız olmak

hezkah

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
230
220
303
Adana
Merhaba arkadaşlar nasıl anlatıcam tam bilmiyorum. Agustosta doğumum var. Kardesimle arka arkaya hamile kaldık. 15 mayısta doğurdu kardeşim, annem onun yanında. Sorun şu ki annem kardeşime kan kusturuyo olmayacak şeyler yapıyor. Bizim ailemiz hic normal bir aile degildi bunu kanıksadım ama kardesimin lohusalik sürecinde annem hem eski defterleri acip kardeşimi üzüyor hem de ağır ağır sözler söyleyip onu aşağılıyor. Buna benzer şeyleri ilk dogumumda ben de yaşamıştım annem bana olmadik şeyler yapmıştı cok üzülmüş sarsılmıştım o yüzden şimdi gözüm korktu. Acaba kendim idare edebilir miyim, kaynana gorumce diyeceksiniz ama onlar da cok sorunlular malesef. Kaynanam hic normal degil gorumceler de benden hazzetmez ben de onlardan. Acaba eşimle bu surecin ustesinden gelebilir miyiz nolur bana akıl verin.

Esiniz olsun yeter. Imkaniniz varsa buzluk icin yemekler yazirlayin önceden. Ben mesela corba torbalari hazirliyorum. Lohusalikta kolaylik oluyor baya. Aileler sorunluysa uzak durmalari daha iyi.
Destegin icin sagol canim. Yemek konserveleri yapmayı planlıyordum bu dediğin de iyi oldu moral oldu

Çevreden tanıdığın, günlük ücret mukabilinde sana yardım edebilecek biri var mı, yardımcı ablalar komşu ya da arkadaş? Üç gün yardıma gelse yeter onda zaten evi der top eder sen oturup kalkarken ilk gün bebeği kucağına verir. Eşin yardımcı olabilirse ona da gerek yok. Üç gün dışardan çorba morba alır idare edersiniz

Esim kabul ediyor aslında biz herseyi hallederiz dedi allah razi olsun ondan

Ins alıyorlardır bi gece kalsa yanımda bana yeter taburcu oluruz ins sagolasin cnm
Eğer devlet hastanesi ise sezeryan doğumlarda 2 gece tutuyorlar tabi 1 gece kalıp sonra kağıt imzalayıp çıkabilirsiniz ve erkek refakatçi almıyorlar ama özel hastane ise erkek refakatçi alırlar. Yine özel hastanede de sezeryanda 2 gece tutuyorlar ama kağıt imzalayıp çıkabiliyorsunuz. Diğer çocuğunuz kaç yaşında onu bırakabileceginiz bir yer var mı? Onu da düşünmeniz lazım

Kızım 5 yaşında. Sehir hastanesinde doğum olcak ins. Gece birini bulmam lazim yanima malesef. Esimi kabul etmezler diyorsunuz yani. Ben emin olamiyorum acaba baska bi yolu yok mudur kabul etmezler mi

Kızım 5 yaşında. Sehir hastanesinde doğum olcak ins. Gece birini bulmam lazim yanima malesef. Esimi kabul etmezler diyorsunuz yani. Ben emin olamiyorum acaba baska bi yolu yok mudur kabul etmezler mi
Kizimi gorumceme emanet edebilirim bi gecelik

3.doğumum sezeryandı. Hiç kimse yoktu, eşimle çok güzel üstesinden geldik çok şükür. En küçüğüm 21 aylıktı. Büyüğüm 5,5 yaşındaydı. Yani neden yapamayasınız?
Yapariz degil mi. Cocuklari kime emanet ettiniz? Yaninizda kim kaldi peki

Orda yardımcı olabilecek birini tutabilirsiniz önceden araştırıp günü ayarlayın. Belki hastanede vardır bile.

Eşin yardım edebilecekse yalnız daha iyi olursun, bende yalnız doguracagim 34.haftayim, arkadaşın, kuzenin samimi olduğun birileri yardıma gelip giderse idare edersin

Eşin yardım edebilecekse yalnız daha iyi olursun, bende yalnız doguracagim 34.haftayim, arkadaşın, kuzenin samimi olduğun birileri yardıma gelip giderse idare edersin
Allah hepimize yardim etsin size de bana da kolay eylesin ne diyeyim annemi de allaha havale ediyorum cok moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…