Destegin icin sagol canim. Yemek konserveleri yapmayı planlıyordum bu dediğin de iyi oldu moral olduEsiniz olsun yeter. Imkaniniz varsa buzluk icin yemekler yazirlayin önceden. Ben mesela corba torbalari hazirliyorum. Lohusalikta kolaylik oluyor baya. Aileler sorunluysa uzak durmalari daha iyi.
Ins alıyorlardır bi gece kalsa yanımda bana yeter taburcu oluruz ins sagolasin cnmBence sadece eş ile atlatılabilecek bir süreç eşinizi refakatçi olarak alıyorlarsa kimseyi çağırmayın
Destegin icin sagol canim. Yemek konserveleri yapmayı planlıyordum bu dediğin de iyi oldu moral oldu
Cok teşekkür ederim canim dikkate alacagimEn iyisi. Ben son dogumumdan sonra yapmadim. Sonra cok pisman oldum..halbuki büyük kolaylik olucakti. Sagliklan gelsin bebegin
Esim kabul ediyor aslında biz herseyi hallederiz dedi allah razi olsun ondanÇevreden tanıdığın, günlük ücret mukabilinde sana yardım edebilecek biri var mı, yardımcı ablalar komşu ya da arkadaş? Üç gün yardıma gelse yeter onda zaten evi der top eder sen oturup kalkarken ilk gün bebeği kucağına verir. Eşin yardımcı olabilirse ona da gerek yok. Üç gün dışardan çorba morba alır idare edersiniz
Eğer devlet hastanesi ise sezeryan doğumlarda 2 gece tutuyorlar tabi 1 gece kalıp sonra kağıt imzalayıp çıkabilirsiniz ve erkek refakatçi almıyorlar ama özel hastane ise erkek refakatçi alırlar. Yine özel hastanede de sezeryanda 2 gece tutuyorlar ama kağıt imzalayıp çıkabiliyorsunuz. Diğer çocuğunuz kaç yaşında onu bırakabileceginiz bir yer var mı? Onu da düşünmeniz lazımIns alıyorlardır bi gece kalsa yanımda bana yeter taburcu oluruz ins sagolasin cnm
Kızım 5 yaşında. Sehir hastanesinde doğum olcak ins. Gece birini bulmam lazim yanima malesef. Esimi kabul etmezler diyorsunuz yani. Ben emin olamiyorum acaba baska bi yolu yok mudur kabul etmezler miEğer devlet hastanesi ise sezeryan doğumlarda 2 gece tutuyorlar tabi 1 gece kalıp sonra kağıt imzalayıp çıkabilirsiniz ve erkek refakatçi almıyorlar ama özel hastane ise erkek refakatçi alırlar. Yine özel hastanede de sezeryanda 2 gece tutuyorlar ama kağıt imzalayıp çıkabiliyorsunuz. Diğer çocuğunuz kaç yaşında onu bırakabileceginiz bir yer var mı? Onu da düşünmeniz lazım
Kizimi gorumceme emanet edebilirim bi gecelikKızım 5 yaşında. Sehir hastanesinde doğum olcak ins. Gece birini bulmam lazim yanima malesef. Esimi kabul etmezler diyorsunuz yani. Ben emin olamiyorum acaba baska bi yolu yok mudur kabul etmezler mi
Yapariz degil mi. Cocuklari kime emanet ettiniz? Yaninizda kim kaldi peki3.doğumum sezeryandı. Hiç kimse yoktu, eşimle çok güzel üstesinden geldik çok şükür. En küçüğüm 21 aylıktı. Büyüğüm 5,5 yaşındaydı. Yani neden yapamayasınız?
Orda yardımcı olabilecek birini tutabilirsiniz önceden araştırıp günü ayarlayın. Belki hastanede vardır bile.Kızım 5 yaşında. Sehir hastanesinde doğum olcak ins. Gece birini bulmam lazim yanima malesef. Esimi kabul etmezler diyorsunuz yani. Ben emin olamiyorum acaba baska bi yolu yok mudur kabul etmezler mi
Evet cok mantıklı, birini ayarlayabilirim haklisinizOrda yardımcı olabilecek birini tutabilirsiniz önceden araştırıp günü ayarlayın. Belki hastanede vardır bile.
Allah hepimize yardim etsin size de bana da kolay eylesin ne diyeyim annemi de allaha havale ediyorum cok moralim bozulduEşin yardım edebilecekse yalnız daha iyi olursun, bende yalnız doguracagim 34.haftayim, arkadaşın, kuzenin samimi olduğun birileri yardıma gelip giderse idare edersin
Aminnn, Al benden de o kadar....Allah hepimize yardim etsin size de bana da kolay eylesin ne diyeyim annemi de allaha havale ediyorum cok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?