Doğumda yalnız olmak

Hastanede bile rahattınız demek. Ben bu riski alıcam sanirim
Yani benim hastane Acıbademdi çok iyiydi. Ebeler hemşireler çocuk hemşireleri. Ben duş alıp kahvemi içerken onlar bebeğe bakıyorlardı. Çok memnundum çok şükür. Sizin hastane ne durumda bilemiyorum onu bir iyice araştırın derim

Lohusa kafasıyla anne kaynana dırdırı çekeceğime tek kalırım daha iyi. Yaprıkları 2 kaşık yemek onu da insanın burnundan getiriyorlar. Boş vakitlerinizde buzlugu doldurursunuz doğumdan sonra rahat edersiniz . Büyük çocugunuz için de yazdıkları gibi çorba vss doldurun dolaba planlı olarak öğlenleri ısıtıp verirsiniz. Evet zor ama bence dırdır cekmekten daha zor değildir psikolojik olarak.

Ay gözlerim dolu dolu oldu cok teşekkür ederim annem bile olsa artık minnet etmek istemiyorum rezil ediyor bizi. Esimin askerlik süreci oldu orda da beni rezil etti zor dayandım anneme
Siz planlı hareket edin gayette halledersiniz. Zaten ikinci çocuk olduğu için tecrübelisinizde. Yemek işi bence en önemli işlerden çünkü evde bi çocuk daha olacak, eşle dönüşümlü olduğu için ikinizde yorgun olacaksınız, mesela liste yapın telinize kaydedin. Buzluktakilerden olacak yemekler diye 10günlük, sonra zaten ayaklanırsınız. Boşuna kendinizide eşinizide yormayın, temizliğide takmayın pisliğede batacak değilsiniz sonuçta, sadece iyileşmeye ve ailenize odaklanın.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, en kötü siteye yazarsınız binbir fikir gelir modunuz yükselir

Masallah ya. Tamam ins arastırcm

Diğer çocuğunuza kim bakacak peki eşiniz sizle ilgilenirse? Çocuğu bırakacak yer varsa eşinizle halledebilirsiniz bence. Başkasına ihtiyaç yok gibi, ama hastane süreci sıkıntılı odalar 2 kişilik olduğundan erkek refakatçi almıyorlardı ben ablama yardımcı olmuştum devlet hastanesinde sezaryen olduğu için eşini belirli süreler dışında almadılar maalesef o yüzden ben destek oldum. Yoksa eşi yanında kalacaktı olmadı, çıkınca da bebişin her şeyiyle kendisi ilgilendi zaten :) sağlıkla gelsin inşallah

haklısınız zaten dırdır hırgür çekecegime yalnız idare ederim daha mantıklı malesef

Amin canim cok moral oldu tesekkur ederim :) temizlik hic umrumda bile degl valla dedigin gibi

Amin cok tesekkur ederim, kizimı en buyuk gorumceeye bi gecelik emanet edeblrm herlde diye umut ediyorum

Ben de Ağustosta doğum yapacağım inşallah, annem gelecek bir aksilik çıkmazsa ama benden 1.5 ay sonra da gelinimiz doğum yapacak çok kalmayacak yanımda, ben şimdiden buzluk hazırlığına başladım, çalışıyorum da ama börek, kurabiye , poğaça birşeyler yapıyorum boşluk buldukça, çünkü çocuğum ilkokula başlayacak ona da beslenme için hazır olur diye siz de bol bol buzluk hazırlığı yapın zor değil zaten, hastane ile görüşün eşinizi refakatçi olarak kabul ediyorlar mı yoksa başka seçenek var mı ? Eğer bunlar olmuyorsa özelde yapma imkanınız olur mu doğumu ? Sonrası için de gerekirse bir süre misafir falan kabul etmeyin evde iş yapmayin yemeği idare edin yeter, benim de ikinci sezaryen olacak ilkinde çabuk ayaklanmistim inşallah bunda da öyle olur...sizin için de herşey kolay olur inşallah, kendiniz daha iyi olursunuz bence

Masallah cnm sana ins kolay atlatirsin, misafir zaten kabul edemem de dedign gibi yemek hazirligi gercekten cok onemli buna egilcem cok tesekkur ederim

Benim annem gelemedi K valıdem kaldı oda çok sıkıntı oldu zaten 4.gün çöpleri ben topluyordum yemek de bıraz es destek olur bence evde de bır robot süpürge varsa pratık olur sadece ılk çocuğun yanında baba durur doguma zaten tek görülüyor sezeryan sonra cocukla baba gelır odada bırgun kalınıyor düşünüyorum ama olur es gerçekten destek olursa 1 hafta hepsi sonra zaten cocuklar anne ev iş yapıyorsun bır sekılde

Canim sen de baya zorlanmissin kiyamam, aynı senin gibi benim kaynana da kendine hayrı yok iki gün kalsa rezil eder beni, çöpleri topluyodum demissin ne çöpü cnm? Robot süpürgem var hamdolsun eşimden destek göreceğimi de düşünüyorum, yorumlardan anladigim kadarıyla yemek konusuna onem verirsem geri kalan hersey bi sekilde halledilir cok teşekkür ederim yorumun için

Yemek yapıyor siler süpürür çöpü almazdı egılıp almak gerekiyor malum eğilip alıyor degıstırıyordum posetleri benım canım çok tatlı degıl mı bılemıyorum 4.gün ben halledecek moduna geldım yınede geldi bırkaç gün yaptı annem degıl sonuçta bazı laf sokmalar olmasaydı daha ıyıydı

Tabi tabi canim yine de faydasini görmüşsün ya. Ama maşallah 4günde toparlanmak harika. Şöyle bisey gördüm ins dogrudur sehir hastanelerinde tek kisilik odada kaliyosak eşe refakat izni veriliyormus buna cok sevindim bi tanıdık manıdık belki halledilebilir bu mesele

Gelırsınız merak etmeyin ilk cocugumda annemle baktık ama gelen gidenden kızım o kadar huzursuz bı bebektı ki size anlatamam sureklı sutun var mı akıl vermeye kalkanlar.2. Çocuğuma tek basıma baktım o kdr huzurluydumkı akıl verenler yok bos bos konusanlar yok bebegımde Bn stressiz olduğum ıcın oda sakındı.lutfen lohusalıkta kendi ıyılıgınız ıcın canınızı sıkcak insanlardan uzak durun .

Hastanelerde gunluk refakatci olarak kalan hastabakicilar oluyor bir gecelik oyle bir sey ayarlayabilirsiniz ama hemsirelerde zaten cok destek olur

Eşin yanında olacaksa olur bi de 2 gunluğune bir arkadaş ayarlayabilirsen daha iyi olur

Cok teşekkür ederim canim bana iyi geldi yazdiklariniz ben de böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…