Doğumdan Hemen Sonra Çalışmak

Ben olsam kabul ederdim
Günde 2 saat çok değil bebek yattıkça baksan yine yaparsın
Üstelik annen de sizle olacakmış
Bence kaçırma bu fırsatı

Bende 37 haftama kadar çalıştım ve bebeğim kolikti üstelik

Sevgi ne zamandır yazıcam yazamadım
Malum benimde bebek var
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
Bence olabilir gibi görünüyor
Tabi annen yanında hep olacaksa
Yoksa her bebek uyur eder diye birşey yok

Canım senin gibi grafiker olan bir arkadaşımın 25 günlük bebeği var ve evde çalışıyor. Pek sorun da olmuyor, oğlu var ve çok gazı var, sürekli ağlıyor ama buna rağmen işini yapacak vakti var. Küçük bir ayrıntı ekleyim; ev işlerini annesi yapıyor, çocukla kısmen annesi ilgileniyor. Bu da önemli bence, hem ev işleri, hem bebek hem de grafik işini yapmaya fırsat bulamayabilirsin

Ahhah bir tane bile mi olumsuz yorum olmaz. Sayenizde kararımı verdim gibi. Hepinize çok teşekkürler.

Bence çok rahatlıkla işinizi yürütebilirsiniz.
Bebekler ilk haftalarda genellikle günün büyük kısmını uyuyarak geçirirler.
İlerleyen zamanlarda da siz zaten düzeninizi oturtmuş olursunuz

Umarım dediğiniz gibi uyuyan bir bebek olur

Günde iki saatini ayırabilirsin bence, hem annen yanında olacak, hem ek gelir olacak.
hem de mesleğinden kopmamış olacaksın.
valla benim arayıp bulamadığım fırsat :)

Ne bileyim şans işte. Allah isteyen herkese versin

Beni getirip götürmelerine de gerek yok kendi aracım da var.

Ben de deneyeceğim bakalım olmazsa o zaman düşünürüm.

Annem bir kere torun delisi. Hamilelik haberi alır almaz "sen çalışmaya devam et ben bakacağım torunuma" dedi. Para konusunda da anneme bir miktar teklif ettik az kalsın hamile halimle dövüyordu. Onun tek derdi biz ev sahibi olalım yeter ki. Bir de torununa sadece bana yardım olsun diye bakmayacak, asıl kendine iyi geleceği için bakacak. Annem de babam da sağolsunlar çok fedakar ve verici insanlar.

Ben de doğum iznim bitse bile bir kaç saatliğine çalışırım diye düşünüyorum, sorun yapacaklarını sanmam.

anlamadim ki matbaada mi calisiyorsun ? devlet memurumusun ?

Matbaada çalışıyorum. Neden ki?

günde iki saat diyosunuz. gayet mümkün.

İki saat ortalama aslında. Bazen 4 saat oluyor bazen hiç olmuyor.

Bebeğin hayırlı olsun. Allah sağlık sıhhatle büyütmek nasip etsin. Annem evet yanımda olacak. Ama aklıma yattı ya. Olmasa bile bebiş illa ki uyuyacak yani. O zaman hallederim diyorum.

Ev işlerini eşimle yaparız o sorun olmaz. En fazla kendi karnımı doyurmakla ilgilenirim. Anneme iş yaptırmayacağım zaten bebeğe baksa yeter. Zaten öyle uzun uzun tasarım işi olmuyor daha çok teknik detaylı çalışmalar oluyor.

Süper bir teklif .Bence hiç kaçırmayın.
Günümüzde kadın hamile kalır kalmaz işten çıkarmaya çalışan patronları görünce, sizin patronu tebrik etmek istedim.

Yapılabilir
Bende bir firmada satın alma sorumlusuyum , acıkcası kımsenın burayı darma duman etmesıne ızın verecegımı dusuenmıyorum. aynı sıstemı dusunuyoruz bakalım

Süper bir teklif .Bence hiç kaçırmayın.
Günümüzde kadın hamile kalır kalmaz işten çıkarmaya çalışan patronları görünce, sizin patronu tebrik etmek istedim.

Patronum iyidir sağolsun ama ilk defa düzeni sağlayan bir elemanı oldu. Ben şanslıyım o da şanslı bence

Yapılabilir
Bende bir firmada satın alma sorumlusuyum , acıkcası kımsenın burayı darma duman etmesıne ızın verecegımı dusuenmıyorum. aynı sıstemı dusunuyoruz bakalım

İşe gireli 1 sene oldu, sistemi anca toparlayabildim. Benden öncekiler sağolsunlar "anı yaşa" düşüncesine sahip oldukları için... Yapabilirseniz yapın valla geri döndüğünüzde hiç bir şey eskisi gibi olmayabilir.

kesinlikle yaparsiniz.hem de calismaya devam edeceginiz icin dogum sonrasi depresyona girme ihtimaliniz azalacaktir.bundan iyisi samda kayisi diyorum:)

Yenidogan bebek 14-18 saat uyur. Sen de hem dinlenip hem isini yapabilirsin saniyorum. Zaten etrafinda seni darlayan birileri olmazsa dogum sonrasi cok guzel geciyor.

Evet bence de şartlar gayet makul. Hem de kafanızı meşgul edersiniz lohusalık stresiniz de azalır bir nebze. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Halledersiniz tabi, ben de dogum iznim suresince onemli musterilerin islemleriyle ilgilenmeye devam ettim. Ki yerime yeni biri alinmisti ama bizim iste devir sureci epey sancili oldugu icin gunde 3 saatten fazlasini ayirdigim oluyordu

Rahatlıkla yaparsınız. İlk zamanlar bir sıkıntısı olmadığı sürece emip uyuyor.

Uyanık olsa da ana kucağı gibi birşeye koyunca hafif salladıkça öyle tavani etrafı izleyip garip sesler çıkarıyor:)

Sıkıntı olmaz.hem kafanız dağılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…