- Konu Sahibi kardelen_32
-
canım bende 33 haftalık hamileyim,ikizlerime.67 kiloyla başladım gebeliğime.ilk 3 ay 4 kilo verdim.63le bi başladım hamileliğe,şimdi 81 kiloyum.yani 18 kilo aldım.halada alıyorum.allahtan boyum uzun,pek göze çarpmıyor.172cm boyum.sen in boyun kaç santim bilmiyorum ama emziren bir annesin.moralini bozma.emin ol kiloları yakın zamanda yavaş yavaş verirsin.beslenme düzenini bozma,bebeğin için ne faydalıysa,sana hangi gıdalar süt yaptıracaksa onlarla beslen.
ben 5. ayda aldığım kiloları sıfırladım,sonra yaz tatili geldi bir feraha çıkınca yine aldım şimdi kızım 11 aylık ve ben 1 aydır eski formumdayım,hatta daha da zayıfım, zamanla veriliyor, ama her bünyade farklılık gösteriyor, sezeryansa doğum göbeği vermek epey zaman alıyor
doğum yapalı 4 ay oldu sezeryanla yaptım 20 kilo almıştım 3.ayda eski kiloma döndüm 20 kilo verdim ama göbek kaldı maalesef:)
inş bende bu kadar kısa zamanda dönerim eski kiloma 55 falan olmak istiyorum ama 60 da olsa olur( nerden baksan bi 13 kilo fazlam var :bbo: napcam ben yaa göbekte ayrı sorun zaten benimde kalacağa benziyor göbek
canım göbek için yapacagınız tek sey sabah ac karına ve gün arasında ne kadar içebilirseniz limonlu sıcak su içmen lazım.cok sıcak olmasın.ayrıca gün boyu yesıl cay tüketmen zayıflamanı fazlasıyla hızlandıracaktır emın ol.tecrübe konusuyor.. kaydirigubbakcemile2 ayrıca bırazda spor yapmak sart.
tşk ederim kumsalcım.dediklerini yapmaya çalışcam bakalım inş faydası olur:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?