doğumdan ne kadar sonra eski kilonuza döndünüz??

Yaaa gitmiyormu göbek sezeryanla olunca?Egzersiz falan yaptınızmı peki?Mekik falan çektinizmi?

valla canım sezeryanda göbek kalıyor diyorlar ne kadar doğru bilmemCADIARZU. yarın çıkıyor kırkımız daha ben spora falan hiç başlamadım yara yerim acır diye biraz daha bekliyorum. emzirdiğim içinde yememden kesemiyorum cokacimcoook ancak yaza bebeğim ek besinlere başlayınca biraz yememden kesmeyi düşünüyorum egzersizlerede başlıcam inş yakında a.s inş gider bu kilolar kızlarrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq:a.s.:enbuyukkk:

benım haftaya 6 ay bıtıyor ben henuz 10 kg verebıldım.11 kg hala duruyo sankı hıç veremıuycem ama 1o kg kendılığınden gıttı.bu arada sez.olanlar 3.aydan önce egzersız yapmayın.

Ben hamilelik boyunca 11 kilo aldım.doğumdan 38 gün sonra doğum sonrası kontrole gittim.Hamilelik öncesi kiloma dönmüştüm.hatta 500 gr daha eksilmişti. toplam 11 kilo alıp 11.5 kilo vermişim:)

dogum yaptigimin ayni gunu hamilelik baslangici kilomdaydim. iki hamileligim de oyleydi, birinde 7, birinde 8 kilo almistim. dogumu takip eden saatte ayni kilodaydim. ikinci hamileligimde iki hafta icinde 5 kilo daha verdim. onu da iki cocugun pesinde kosmaya bagliyorum.

valla doğum yapalı 10 ay oldu hala 13 kilo fazlam var.malum 30 kilo alınca kolay kolay verilmiyo kilolar.bide zaten bebeğim emmedi sütüm yoktu çünkü.bana süt olsun diye neler neler yedirdiler bir bilseniz ama süt yerine yağ oldu hepsi ..offf offf.:sinifsinif:

bende 26 kilo aldım hamileliğimde.12 si gitmiş doğumda şimdi 15 kilo fazlam varakannehir . sanki hiç gitmicek gibi geliyor ama:çok üzgünüm: benim bebiş emiyor sütte var çok şükür:ecrin_bebek:. bide ben yalnızım yanımda annem kayınvalidem yok. kimse zorla süt olur diye bişey yedirmiyor yani:mymeka: . burdan avantajlıyım en azındansengözlerimebaksanab

ben hamileliğimde 12 kilo aldım doğumdan sonra 6 kilo fazla kalmıştı 10 gün sonra 8 kilo verdim bu da oğlumun beni uyutmaması sayesinde oldu

valla inanmıcaksınız ama benim amcamın gelini 58 le ilk evlendiği ay hamile kaldı 97 kiloyla normal dogum yaptı dogum yapaktıktan 7 ay sonra 57 kiloya düşmüştü 3.590 gr bebeği doğdu emziriyordu bol su içiyordu ve oglu çok hareketli bebekti. halada emziriyor oğlunu

bende dogum yapali 2.5 ay oldu ve aldigim 15 kilonun 11 kilosunu verdim 4 kilom kaldi sanirim bebegim 3.5 aylikken tamamen eski halime donmus olucam :))

hamilelikten önce 49 kiloydum doğuma kadar 64 oldum..
doğumdan 2,5 ay sonra 50 kiloya düştüm..
şuan tam 3 ay oldu doğum yapalı 1 kilo fazlam var,oda sanırım göbeğimde (
birazcık göbeğim kaldı bakalım onu nasıl vericem..

kilomu nasıl verdiğime gelince ; hiçbişey yapmadım ama yediklerime dikkat ettim hiç tıka basa doyana kadar yemedim sık sık ve az az yedim,bebeğimle tek başıma ilgilendim,ev işlerinide bebekten arta kalan zamanda yaptım,çok yoruluyorum bu yüzden enerji veren şeyler yiyorum ;
ceviz,fındık,pekmez gibi ..

herkes bebeğine süt olsun diye herşeyi yedirmeye çalışıyorlardı bana; ama süt konusunda doktorum;
annenin psikoloji ,ruh hali sütü etkiler ve sıvı tüketimi süte faydalıdır..sıvı tüketimine dikkat et demişti..bende sıvı tüketimine dikkat ettim,yemeye gelince hafif şeyler yedim ve yiyorum..
bebeğimin gelişimi de çok iyi doktorumuz sütün kaliteli ki bebeğin böyle gelişmiş der hep..yani sırf süt olsun diye abur cubur herşeyi yemedim..

belki de sıvı tüketimimden dolayıda çabuk kilo verdim ;inanılmaz derecede su içerim,
2 güne bir 1 damacana suyu tek başıma bitiriyorum ama bunu zorla yapmıyorum suyu çok seviyorum çok içiyorum..

birde şu var sanırım kilolar vücutla bünyeyle alakalı da olabilir..
umarım hepimiz istediğimiz vücuda döneriz tekrar

46 kiloyla hamile kaldım.69 ile doğuma girdim.doğumdan 2-3 hafta sonra 56 kiloydum.bebeğim 4 aylıkken 48 oldum.bebeğim 7buçuk aylık galiba hala 48im.

ben 40 kg almıştım
kızım 11 aylık emzirmeme rağmen şuan 3 kilom kaldı eski kiloma
ama eski kilomda aşırı zayıf olduğundan şuan ideal kilomdayım
tek derdim göbek...

bende 58le hamile kaldım 66kiloyla doğuma girdim sezeryan oldum eve geldiğimde 59kiloydum şimdi oda gitti bebeğim 6aylık 55oldum 50ye düşsem yeter ama daha fazla gitmiyo bu kilolar:hulya:

merhaba valla ben bi yila aldigim kilolari verdim. 50 kiloya kadar cikmistim ama simdi 44 kiloyim ama bebeyni emziriyosansa yemeyni kesmemen gerekiyo yani normal yemen bebek icin emzirme bittikden sora kilo vere bilirsin sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…