doğumdan ne kadar sonra eski kilonuza döndünüz??

ben hamilelikte 10 kilo almıştım doğumdan sonra 3. gün eve geldiğimde 5 kilo gitmiş 5 kilo kalmıştı bebeğim 3500 gr doğdu doğumdan sonraki 10.gün hamile kalmadan önceki kiloma dönmüştüm

Son düzenleme:
ben de hamileliğimde 20 kilo aldım.60 ile kalıp 80 ile doğuma gittim.hem de 6 hafta erken oldu doğum.yani zamanında olsa düşünemiyorum bile...doğum sezeryan oldu.2 -3 gün sonra tartılabildim 77 kiloydum.maalesef 2 ay öyle kaldım.sütüm gelsin diye yedirilen tatlılar ayrı konu tabi.ama sinirlerim bozulmaya başladı ve ben de spora ve az yemeye başladım.30 haziranda doğum yaptım.şu an 62 kiloyum.2 kilom kaldı.onu da vericem hem de en kısa zamanda.kendime güveniyorum.siz de güvenin gerisi geliyor.

ya arkadaşlar benim asıl problemim sezeryan oldum 1 yıl geçti ama karnım hala var dikiş olan yerde küçük bir sarkma var sanki bu nasıl yok olucak bilen varsa yardım etsin lütfen:teselli:

daha 1 ay olmuş dur bakalım12 kg gitmiş 1 ayda ne güzel yemenden kesme sadece hamurişi tatlı aşırı kaçma tatlı süt yapar diyenede baakmasırnaşık şey rezene çayı iç günde 2 3 fincan bol bol su iç canım

ya arkadaşlar benim asıl problemim sezeryan oldum 1 yıl geçti ama karnım hala var dikiş olan yerde küçük bir sarkma var sanki bu nasıl yok olucak bilen varsa yardım etsin lütfen:teselli:

ben normal doğum yaptığım halde benim bile hafif göbeğim var normal bu arkadaşlar

kiloları fazla kafaya takmayın derim. Çünkü doğumda yarısından fazlası gidiyor.Sonra bebekle uğraşırken veriliyor.Benim ilkinde normal kilomdan bile aşağıya inmiştim. Bakalım bu sefer nasıl olacak.bebekler sağlıklı olsunlarda kilo verilir.

benimde 15 kilo fazlam vardı.
platese başladım 1 ayda 3 kilo gitti..
sabahları oğlum uyanmazsa tv8 de plates yapıyorum..

birde yeşil çay içmek istiyorum ama
halen süt sağıyorum, zararı olur diye içmek istemiyorum.
sütüm kesilince yeşil çay ve platesle azıcıkda dikkat ederek eski halime döneceğim inşallah...

doğuma 80 le girdim nisanda doğum yaptım sezeryanla eve geldiğimde 71 dim şu an a 60 a düştüm 3 hedefim 56 olmak.az kaldı onada.Günde bir fincan yeşil çay içilebilirmiş emzirme döneminde beslenme uzmanı doktorum söyledi ama gündüzleri.

ahh ahh benim sorunumda bu doğum sonrası kilolarımı veremedim üstelik 7 yıl geçti kilom dahada arttı ve karın bölgem buruş buruş sarktı.Yani kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş.Bubenim için geçerli ama bi mucize biliyorsanız söyleyin lütfennnnnnn:a015::a015::a015:

48 kg ile hamile kaldım ...15 kg aldım ..63 kilo ile doğuma girdim ...
2 ay sonra yine 48 kg oldum ..halda 47 -48 kg arasındagidip geliyorum ..bende 50-52 olmak istiyorum ama ,doğumdan sonra sanki alamıyorum ,sabitleşti kilom ..

Aslında belli bir yaştan sonra vücut alıştığı kiloda kalıyor.Fazla oynama olmuyor.

:) ben 1 ayda verdım eskı kıloma dondum ama nasıl verdım bende anlamdım bukadar yemeye 49 ıle hamıle kaldım 63 ıle dogum yaptım suan yıne 49 kıloyum sabıt takıldım kaldım :)

ben hamilelikte 10 kilo almıştım doğumdan sonra 3. gün eve geldiğimde 5 kilo gitmiş 5 kilo kalmıştı bebeğim 3500 gr doğdu doğumdan sonraki 10.gün hamile kalmadan önceki kiloma dönmüştüm

Süpermiş valla.İnş. bizde hemencecik veririz 40 ımız çıkmadan vermiş oluruz.Ben sanıyordumki o 5 kiloda 2 ayda ancak gider.Ama maaşallah sizin metabolizma hızlıymış 10.güne kadar eritmiş her şeyi....

14 kilo aldım hamileliğimde.doğum sonrası 6 kilosu direk gitti ama gerisi kaldı.

şuan 64 kiloyum ve 4 aydır sabit kaldı.ne azaldı ne çoğaldı.oğlum kendisini biraz toparlasın, havalarda biraz düzelsin yürüyüşlerle ,sporlarla birazda yememe dikkat ederek veririm diyorum.(inşallah

:) ben 1 ayda verdım eskı kıloma dondum ama nasıl verdım bende anlamdım bukadar yemeye 49 ıle hamıle kaldım 63 ıle dogum yaptım suan yıne 49 kıloyum sabıt takıldım kaldım :)

seni şuanda çok kıskandım zaten zayıfları gördükçe komplekse giriyorum.Sen nasıl yaptında doğum sonrası kilona döndün neoluuur bizede söylea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…