- Konu Sahibi kardelen_32
-
benim boyum 1.67 civarında.bebeğim çok sık emiyor buna güveniyorum bende emzirirsem veririm inş.:Saruboceq:
mrb arkadaşlar.doğum yapalı 32 gün oldu.hamileliğimde 25 kilo civarında kilo aldım 85 le girdim doğuma şuan 12 kilo falan gitmiş. 73 kiloyum şuan.biraz yememden keseyim diyorum ama emziriyorum diye çok acıkıyorum .ne zaman eski kiloma dönücem yaaa:çok üzgünüm: hiç bi kıyafetim olmuyor depresyona gircemmmafoldumben
ya arkadaşlar benim asıl problemim sezeryan oldum 1 yıl geçti ama karnım hala var dikiş olan yerde küçük bir sarkma var sanki bu nasıl yok olucak bilen varsa yardım etsin lütfen:teselli:
ya ben doğumdan çıktığımda 55 kiloydum asıl emzirme döneminde aldım kilolarımafoldumben
daha 1 ay olmuş dur bakalım12 kg gitmiş 1 ayda ne güzel yemenden kesme sadece hamurişi tatlı aşırı kaçma tatlı süt yapar diyenede baakmasırnaşık şey rezene çayı iç günde 2 3 fincan bol bol su iç canım[/QUO
ewet ama hiç vermiyorum ya hep aynı kilodayımbenneyaptımki bol su ve rezene içicem. zaten su çok içiyorum. ama tatlııııııııı çok istiyor canım onuda frenliyorum artık inş gider hepsi
hemen desem inanırmısınız bişey kalmadığı gibi o koşouşturmayla olanda gittikaydirigubbakcemile3
48 kg ile hamile kaldım ...15 kg aldım ..63 kilo ile doğuma girdim ...
2 ay sonra yine 48 kg oldum ..halda 47 -48 kg arasındagidip geliyorum ..bende 50-52 olmak istiyorum ama ,doğumdan sonra sanki alamıyorum ,sabitleşti kilom ..
sezeryanla doğum yaptım ve göbek berbat görünüyor şuan :1no2::sinifsinif: hep böyle mi kalcak bu göbek akannehir çok çirkin yaaa
ben hamilelikte 10 kilo almıştım doğumdan sonra 3. gün eve geldiğimde 5 kilo gitmiş 5 kilo kalmıştı bebeğim 3500 gr doğdu doğumdan sonraki 10.gün hamile kalmadan önceki kiloma dönmüştüm
:) ben 1 ayda verdım eskı kıloma dondum ama nasıl verdım bende anlamdım bukadar yemeye 49 ıle hamıle kaldım 63 ıle dogum yaptım suan yıne 49 kıloyum sabıt takıldım kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?