Doğuma Hazırlık Doğumdan önce ayrıntılı temizlik, çanta hazırlama , kişisel bakım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eveet bende bildireyim bugünün işini bulaşıkları makinaya attım kalan tencere leğen falan yıkadım kurulayip kaldirdm ocak davlumbaz silindi kalan kısımları temizledim derin dondurucu masa sandalye kalorifer sildim, soğan-patates sepetlerini boşalttım yıkayıp geri doldurdm dolapları şöyle bı yüzden daha sildim elimden su lekesi falan vardı kirlenmesin cok diye arada siliyorum su sıralar doğuma kadar bu taktikle devam edicem gibi ortalığı süpurdüm fayanslari da sildim son işlem tamam akşam iftara ne yapsam düşünüyorum yataklari topladım havalandrdm evi tuvalet lavabo akşam yikiycam orucken domestos kötü oluyor çünki şimdi bı de oturma odasını süpürürsem tamamdır bugünlük sonrasında üzerimi değiştirip biraz uzanırm eşim gelirse yürüyüşe çıkarız belki bı de bklm şimdilik bu kadar

Himm insAllah kazasız belasız onu da atlatırsınz cnm Rabb'im acılarını göstermesin

Aamiiinnn canm aamiinn inşaALLAHH..
Ameliyatıda kolayca atlatır inşallah fıtık dediğimiz kasıkta olan degilmi ben 7 yaşında ameliyat olmuştum fıtık ameliyatı acaba bebekken yapmak sartmiymis bu ameliyatı benim gibi büyüyünce yapılamaz mı benimde bebekken cikmis fıtık banyo yaptırırken zorla tutmuşlar çok ağlamışım öyle çıkmış

Evet canım kasığında fıtığı... ya yumurtalıklarına kadar indi doktor biraz kendisini toparlasın diye bekliyor takip ediyor işte..

Ben neler yaptigimi yazayım gün sonunda
Sancım tuttu saat18:30 a kadar sancım oldu göbeğim sertleşti ve bel ağrısı yarın için de randevu aldım şu anda ara ara giren sancım oluyor sancılı olmadigi zaman ise bulaşık yıkama çamaşır serme işlerini yaptım , akşam yemeği hazırladım, kziimi banyo yaptırdım ,kişisel bakımını yaptım vs...sonra zaten sancidan yataktan kalkamadim ..hala sancım var ve korkuyorum inşallah bir şey yoktur bakalım dr gidicem Rabbim korusun bebeklerimizi ..

Tezgahta ise akşam yemeği bulaşıkları duruyor az ama var ..

Merhaba hanımlar. Bende ilk defa bu kiloya geldim(66.5) 3.gebeligim olmasına rağmen!! çok zorlanıyorum şimdiden. Üstelik plasenta privia da var (bebeğin eşi aşağıda)
Size sormak istediğim şey kocaman bir göbekle genital bölgeyi nasıl halediyorsunuz, yardımcı olursanız sevinirim

vala afedersin canım aynaya baka baka güç bela hallettim geçen sefer ama bı daha yaparsam nasıl olur bilmiyorum öne doğru baya büyüdü
Temizlik bittimi
benim bitti canım yazmayı unuttum tabi gerçi yağmurlar rüzgar gene tozlandı battı camlar ama takmıyorum o kadar da

Kızlar kızlar ben hastanede yatıyorum erken doğum riskim var en son mutfak dolaplarının hepsini sildim içlerini boşalttım temizledim vs buzdolabı na geçecektir ki sıkıntılar başladı annem gelecek geri kalanını onun ellerinden öper artık bayramdan sonrada Halilar gönderecek eşim

Allah yardımcın olsun. Bebeğin kilosu nasıl? Erken doğum. Riskinin sebebi nedir?

Yaaaaa son durum ne peki canım dinlenme gözetim için mi ordasin yoksa doğum yakın mi şimdi boşver kalan işler de bı şekilde hallolur düşünme hiç

Yaaaaa son durum ne peki canım dinlenme gözetim için mi ordasin yoksa doğum yakın mi şimdi boşver kalan işler de bı şekilde hallolur düşünme hiç
Ağrılarım var rahim ağzında ..rahim ağzı yolum kısalmış annemde başka şehirde izin alıp gelmeye çalışıyor ama otobüsler çalışmıyor inşallah daha durur bebeğim içeride çünkü yoğun bakımda yerde yok daha küçük malum kilosu iyi bir cok şeyi ilerde gidiyor ama yinede 1 buçuk hafta daha içimde dursa iyi bakalim

Ya benimki kendi teklif etti ama ben yapamam ya
Az da kaldı aslında dişimizi sıkalım
ay hadi insAllah gerek kalmaz bu kaç hafta daha idare eder bnm vaziyet sonrasında 36 haftalık olucak zaten 40 haftayı doldurmazsa her türlü kurtarıyoruz
hadi insAllah biraz daha neler canım ufaklık ne kadar dursa kâr ay şu an gidip gelme de çok sıkıntı gerçekten gelebilir insAllah annen

Kız bende yarın yapcam kocamla bitircez inşallah gözün aydın canım diğer arkadaş naptı acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…