- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Himm insAllah kazasız belasız onu da atlatırsınz cnm Rabb'im acılarını göstermesinRabbime binlerce şükür atlattık .. İyiyiz çok şükür canım .. tek sıkınmız var fıtığımız çktı prematüre bebeklerde çok oluyormuş.. ameliyat olacak ama prematüre olduğu için doktor gözetimde tutuyor birazdaha gelişsin diye
Yok canım hamilelikte birtek ıhlamur içebilirsin özellikle yeşilçay çok zararlı emzirirken bile icilmiyorEvet duymuştum zararlı diye ama çok sisiyorum diye bir bardak içeyim dedim içmem olmadı
Aamiiinnn canm aamiinn inşaALLAHH..Himm insAllah kazasız belasız onu da atlatırsınz cnm Rabb'im acılarını göstermesin
Ameliyatıda kolayca atlatır inşallah fıtık dediğimiz kasıkta olan degilmi ben 7 yaşında ameliyat olmuştum fıtık ameliyatı acaba bebekken yapmak sartmiymis bu ameliyatı benim gibi büyüyünce yapılamaz mı benimde bebekken cikmis fıtık banyo yaptırırken zorla tutmuşlar çok ağlamışım öyle çıkmışAamiiinnn canm aamiinn inşaALLAHH..
Evet canım kasığında fıtığı... ya yumurtalıklarına kadar indi doktor biraz kendisini toparlasın diye bekliyor takip ediyor işte..Ameliyatıda kolayca atlatır inşallah fıtık dediğimiz kasıkta olan degilmi ben 7 yaşında ameliyat olmuştum fıtık ameliyatı acaba bebekken yapmak sartmiymis bu ameliyatı benim gibi büyüyünce yapılamaz mı benimde bebekken cikmis fıtık banyo yaptırırken zorla tutmuşlar çok ağlamışım öyle çıkmış
vala afedersin canım aynaya baka baka güç bela hallettim geçen sefer ama bı daha yaparsam nasıl olur bilmiyorum öne doğru baya büyüdüMerhaba hanımlar. Bende ilk defa bu kiloya geldim(66.5) 3.gebeligim olmasına rağmen!!çok zorlanıyorum şimdiden. Üstelik plasenta privia da var (bebeğin eşi aşağıda)
Size sormak istediğim şey kocaman bir göbekle genital bölgeyi nasıl halediyorsunuz, yardımcı olursanız sevinirim
benim bitti canım yazmayı unuttum tabi gerçi yağmurlar rüzgar gene tozlandı battı camlar ama takmıyorum o kadar daTemizlik bittimi
vala afedersin canım aynaya baka baka güç bela hallettim geçen sefer ama bı daha yaparsam nasıl olur bilmiyorum öne doğru baya büyüdü
Aynen zor oluyor ya ama jilet hiç olmaz görmek imkansız tüy dökücü kreme zararlı diyorlar başka çare de kalmıyor ki baktım olmuyor son çare eşimden yardım isteyecemEn son. Bende öyle yaptım ama baya zorlandım ya
Kızlar kızlar ben hastanede yatıyorum erken doğum riskim var en son mutfak dolaplarının hepsini sildim içlerini boşalttım temizledim vs buzdolabı na geçecektir ki sıkıntılar başladı annem gelecek geri kalanını onun ellerinden öper artık bayramdan sonrada Halilar gönderecek eşim
Yaaaaa son durum ne peki canım dinlenme gözetim için mi ordasin yoksa doğum yakın mi şimdi boşver kalan işler de bı şekilde hallolur düşünme hiçKızlar kızlar ben hastanede yatıyorum erken doğum riskim var en son mutfak dolaplarının hepsini sildim içlerini boşalttım temizledim vs buzdolabı na geçecektir ki sıkıntılar başladı annem gelecek geri kalanını onun ellerinden öper artık bayramdan sonrada Halilar gönderecek eşim
Aynen zor oluyor ya ama jilet hiç olmaz görmek imkansız tüy dökücü kreme zararlı diyorlar başka çare de kalmıyor ki baktım olmuyor son çare eşimden yardım isteyecem
Ağrılarım var rahim ağzında ..rahim ağzı yolum kısalmış annemde başka şehirde izin alıp gelmeye çalışıyor ama otobüsler çalışmıyor inşallah daha durur bebeğim içeride çünkü yoğun bakımda yerde yok daha küçük malum kilosu iyi bir cok şeyi ilerde gidiyor ama yinede 1 buçuk hafta daha içimde dursa iyi bakalimYaaaaa son durum ne peki canım dinlenme gözetim için mi ordasin yoksa doğum yakın mi şimdi boşver kalan işler de bı şekilde hallolur düşünme hiç
ay hadi insAllah gerek kalmaz bu kaç hafta daha idare eder bnm vaziyet sonrasında 36 haftalık olucak zaten 40 haftayı doldurmazsa her türlü kurtarıyoruzYa benimki kendi teklif ettiama ben yapamam ya
Az da kaldı aslında dişimizi sıkalım
hadi insAllah biraz daha neler canım ufaklık ne kadar dursa kâr ay şu an gidip gelme de çok sıkıntı gerçekten gelebilir insAllah annenAğrılarım var rahim ağzında ..rahim ağzı yolum kısalmış annemde başka şehirde izin alıp gelmeye çalışıyor ama otobüsler çalışmıyor inşallah daha durur bebeğim içeride çünkü yoğun bakımda yerde yok daha küçük malum kilosu iyi bir cok şeyi ilerde gidiyor ama yinede 1 buçuk hafta daha içimde dursa iyi bakalim
Kız bende yarın yapcam kocamla bitircez inşallahvala afedersin canım aynaya baka baka güç bela hallettim geçen sefer ama bı daha yaparsam nasıl olur bilmiyorum öne doğru baya büyüdü
benim bitti canım yazmayı unuttum tabi gerçi yağmurlar rüzgar gene tozlandı battı camlar ama takmıyorum o kadar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?