DOĞUMDAN ÖNCE SİNİR ETTİLER

GUZEL_GUNLER_NEREDELER

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
144
44
13
42
Ben a ilinde yaşarken şimdi tayin dolayısıyla b ilinde yaşıyorum ve burada bir akrabamın kızı var, yani ben öyle sanıyordum, zamanında bizim evimizde günlerce kaldılar, arabamızla istediği yere götürdük, otobüs biletleri alındı...
b iline geldim, hamile idim, ziyaretlerine gittik, onlar çağırdılar,36 haftalık hamile halimle gocunmadım yaşpastamı aldık gittik kocamla...doğumdan bir gün önce eve geldiler, hiç bozulmadım,ertesigün sezeryanım var gerginim, yine de geldiler...
neyse doğumun olduğu gün, akrabamız diyor ki(o da c ilinde yaşıyor), valla param param yok, diyor, narkozlu halimle neden böyle diyor diyorum sonra da elindeki bozuklukları masaya burakıyor,bir 40 lira kadar, sanıyorumki dilenciyim...akşam kızı ve damadı geliyor, bir meyve suyu almış, masaya bırakıyor gidiyor...hafif zihinsel engelli kız kardeşim var ve oda o kadar küçük ki,eşimle annem zor sığıyor, biz de rica ettik kardeşim siz de kalabilir mi diye...akrabam diyorki sadece bu gün kalsın, yaın ben memlekete dönecem,şeker ilacımı unutmuşum...O kadar iyiliğin hiç önemi yok,demek ki yazıklar olsun,
şimdi arıyorlar hal hatır sormaya, hatalarını anlamış gibiler yapılan onca iyiliğe karşı ama görüşmeyi kısa kesip kapıyorum teli her seferinde...demekki kimseden fayda yok bu dünyada....

iyiliği karşılık için yapmadım ama o an o kadar zor durumdayız ki ben ameliyatlıyım, kardeşim için hastanede kalacak yer yok, hafif zihinsel engelli, bence insanlarda insani vasıflar olacak, bunun için iyilik yapmaya da gerek yok...hem nankörler hem de insanlıkları yok

bence buraya konu açacak kadar dert etmeniz normal değil, sonuçta dış kapının mandalı o insanlar
nankörlük yaptılarsa, yaptılar
geçmiş gitmiş, napabilirsiniz ya da biz napabiliriz
siz de bundan sonra ona göre davranırsınız bu insanlara karşı
kafanıza takmayın sıkıntı etmeyin sütünüz kesilmesin bebeğinizi düşünün boşverin bence
herkesin yaptığı kötülük kendisinde kalsın

Yani gerçekten şeker hapını unutmuş olamazlar mı ?
Birde sizde doğum öncesi gerginlik ve hassasiyet olabilir,
Belki siz biraz alıngan davranıyor olabilirsiniz gibime geldi....

insanlar vahşi ve nankör...kimseden fayda yok, garip bir dünya...2 gün bir kızı misafiredemediler, gel de karaba de

Yani gerçekten şeker hapını unutmuş olamazlar mı ?
Birde sizde doğum öncesi gerginlik ve hassasiyet olabilir,
Belki siz biraz alıngan davranıyor olabilirsiniz gibime geldi....
alt tarafı2 gün bakacak kıza...eczene var her tarafta, ne kadar ayıp bir davranış

alt tarafı2 gün bakacak kıza...eczene var her tarafta, ne kadar ayıp bir davranış

Haklısınız tabi alınacak birşeyse ,
Bırakın oda kendi ayıbı olsun siz üzülmeyin
En hassas zamanlarınız bunun yanında en güzel günleriniz,
Rabbim yavrunuzu bağışlasın inşallah hayırlı olsun şimdiden...

yanlış anlama canım ama bosver kalmasın zaten... hafıf engellı varmıs nolur nolmaz aşırı bır yakınlığın yoksa kardesın kalmasın orda zaten
yalnız o bozukluk 40 lıra olayını anlamadım

Konuyu anlamayanlara; Akrabalarının kızına çok iyilik yapıp herşeylerine koşmuşlar. Sonra o kızın olduğu yere taşınmışlar ve iyilik yaptıkları değer verdikleri için onlardan da aynı muameleyi beklemişler ama kazın ayağı öyle değilmiş. Hem düşüncesizlemiş, hem de doğum hediyesi yapmamışlar, kızın başka şehirden gelen anası da ayıptır ki insan bi çeyrek alır ne bileyim çiçek yaptırır ama yok bozuk kırk lira vermiş. O kızda meyva suyu almış.

Bence ayak üstü görmede meyve suyu normal, mevlütte yaparlar hediyelerini.

Paraları olsa illaki güzel hediye yapmak isterlerdi.

Ve kadın gerçekten gidecekse çocuğa bakamayabilir.

Hatalaranı da anlamışlar diyorsun.

Bence büyütecek hiçbir şey yok.

Belki sizin çocuğunuza altın alanlara siz de ileride sadece para verebileceksiniz, paranız olmayabilir.

Bence canınızı sıkmayın bunu düşünüp.

yanlış anlama canım ama bosver kalmasın zaten... hafıf engellı varmıs nolur nolmaz aşırı bır yakınlığın yoksa kardesın kalmasın orda zaten
yalnız o bozukluk 40 lıra olayını anlamadım
yanında okadar para varmış, ben de anlamadım, ne kadar alçaltıcı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…