- 15 Kasım 2015
- 144
- 44
- 13
- 42
- Konu Sahibi GUZEL_GUNLER_NEREDELER
-
iyiliği karşılık için yapmadım ama o an o kadar zor durumdayız ki ben ameliyatlıyım, kardeşim için hastanede kalacak yer yok, hafif zihinsel engelli, bence insanlarda insani vasıflar olacak, bunun için iyilik yapmaya da gerek yok...hem nankörler hem de insanlıkları yokEğer yaptığınız iyiliği karşılıksız yaparsanız böylece hayal kırıklığına uğramazsınız.
Herkesin huyu suyu değişik bu nedenle sizin yaptıklarınızın aynısını beklemeyin. Herkes kendine yakışanı yapar.
insanlar vahşi ve nankör...kimseden fayda yok, garip bir dünya...2 gün bir kızı misafiredemediler, gel de karaba debence buraya konu açacak kadar dert etmeniz normal değil, sonuçta dış kapının mandalı o insanlar
nankörlük yaptılarsa, yaptılar
geçmiş gitmiş, napabilirsiniz ya da biz napabiliriz
siz de bundan sonra ona göre davranırsınız bu insanlara karşı fayda
kafanıza takmayın sıkıntı etmeyin sütünüz kesilmesin bebeğinizi düşünün boşverin bence
herkesin yaptığı kötülük kendisinde kalsın
annem kabul etmişkarışık yazmışsın. ama neyse sende kabul etmeseydin arkadaşım ameliyattan bir gün nce karnın burnunda kabul etmeseydin...
altından kalkamayacağınız fedakarlıkları yapmayın.
alt tarafı2 gün bakacak kıza...eczene var her tarafta, ne kadar ayıp bir davranışYani gerçekten şeker hapını unutmuş olamazlar mı ?
Birde sizde doğum öncesi gerginlik ve hassasiyet olabilir,
Belki siz biraz alıngan davranıyor olabilirsiniz gibime geldi....
sürekli arıyorlar ama affetmicemsiz niye lohusa halinizle kendinizi uzuyorsunuz ki bide onlarla muhatap olmazsiniz
alt tarafı2 gün bakacak kıza...eczene var her tarafta, ne kadar ayıp bir davranış
yanında okadar para varmış, ben de anlamadım, ne kadar alçaltıcı dimiyanlış anlama canım ama bosver kalmasın zaten... hafıf engellı varmıs nolur nolmaz aşırı bır yakınlığın yoksa kardesın kalmasın orda zaten
yalnız o bozukluk 40 lıra olayını anlamadım
yanında okadar para varmış, ben de anlamadım, ne kadar alçaltıcı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?