- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi GUZEL_GUNLER_NEREDELER
-
doğumda bir 50-100 lira koyarlar bebeğin yanına bizde,adettir...anlamadım ben sızden paramıs ıstedı yanı..bır nevı
doğumda o zaman o küçücükodada ana baba çolukçocuk kalırsınız yani, bir tane yataktan bozma küçük bir yer var, diğerleri sandalyede uyur, ne kadar güzel fikir, bravo, hiçdüşünemedim, pasta götürmek iyilik değil, NEZAKET, daha öncesi var,şimdi siz bir pasta alıp ya da yapıp gidince her iyiliği yapmış mı oluyorsunz?? valla evim isterse bir oda olsun kardeşimi ben orayonuyua buraya misafir diye yollamam.. bence sizin doğum öncesi yaptığınız tuhaflık olmuş durum!
doğumda o zaman o küçücükodada ana baba çolukçocuk kalırsınız yani, bir tane yataktan bozma küçük bir yer var, diğerleri sandalyede uyur, ne kadar güzel fikir, bravo, hiçdüşünemedim, pasta götürmek iyilik değil, NEZAKET, daha öncesi var,
neyse siz yazmayın, konuyu anlayamamışsınız,
eşim hastanede yardımı oldu,oğlumun ekosu çekildi, dışarıdan alınması gerekenler oldu...getirgötür işlere baktı eşim, araba gerekti, evimiz hastaneye 1 saat uzaklıkta, kız kardeşimi evde tek başına, kigirişkat ve kapılar bir darbede açılabilecek durumdaydı, bırakamadım orda...belki düzgün Türkçe kullansaydın anlardım ya da çabalardım..
yani çözüm üretirdim ben eşimle kardeşimi yollardım eve ya da annemle kardeşimi. anladım ki hastanedeymişsiniz. bakın onu bile yazamamışsınız. hastane odası küçük diye..
neyse daha yazmıcam..
engelli kardeşimi otel odasında mı bırakacam, çıldırmışsınız siz,Ayrica zor durumda da olabilirsiniz ama en kötü bir otel pansiyon tercih edebilirdiniz kalmak icin
eşim hastanede yardımı oldu,oğlumun ekosu çekildi, dışarıdan alınması gerekenler oldu...getirgötür işlere baktı eşim, araba gerekti, evimiz hastaneye 1 saat uzaklıkta, kız kardeşimi evde tek başına, kigirişkat ve kapılar bir darbede açılabilecek durumdaydı, bırakamadım orda...
2 gün sadece hastaneye yakın bir yerde konaklama gerektikız kardeşime, eşimsandalyede uyudu da...o da minnacık, kabustu kabus
engelli kardeşimi otel odasında mı bırakacam, çıldırmışsınız siz,
biz geliyoruz diye aramışlar, annem kabul etmiş
HAHAHHA
forumda bir tane benianlayan çıktı, diğerleri konuyu neresinden anladılarsa...Ben anladim sizi haklisiniz insan zor zamanlarinda yaninda birilerini arar.O insanlar da neticede akraba ve belli bir samimiyetiniz varmis.Mevzu hediye degil bozuk kirk lira birakilmaz ayiptir.Hic yoksa canı saolsun denir de insan ya parasini butunletir ya da dilenciye birakir gibi hastane odasina bozuk para sayip birakmaz.Ayrica kardesinizi de gayet guzel misafir edebilirlerdi.Neticede keyfi bir durum yok ortada.Bence haklisiniz mesafe birakin gorgusuz ve dusuncesiz insanlarmis sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?