DOĞUMDAN ÖNCE SİNİR ETTİLER

şimdi siz bir pasta alıp ya da yapıp gidince her iyiliği yapmış mı oluyorsunz?? valla evim isterse bir oda olsun kardeşimi ben oraya buraya misafir diye yollamam.. bence sizin doğum öncesi yaptığınız tuhaflık olmuş durum!

doğumda o zaman o küçücükodada ana baba çolukçocuk kalırsınız yani, bir tane yataktan bozma küçük bir yer var, diğerleri sandalyede uyur, ne kadar güzel fikir, bravo, hiçdüşünemedim, pasta götürmek iyilik değil, NEZAKET, daha öncesi var,
neyse siz yazmayın, konuyu anlayamamışsınız,

belki düzgün Türkçe kullansaydın anlardım ya da çabalardım..
yani çözüm üretirdim ben eşimle kardeşimi yollardım eve ya da annemle kardeşimi. anladım ki hastanedeymişsiniz. bakın onu bile yazamamışsınız. hastane odası küçük diye..

neyse daha yazmıcam..

eşim hastanede yardımı oldu,oğlumun ekosu çekildi, dışarıdan alınması gerekenler oldu...getirgötür işlere baktı eşim, araba gerekti, evimiz hastaneye 1 saat uzaklıkta, kız kardeşimi evde tek başına, kigirişkat ve kapılar bir darbede açılabilecek durumdaydı, bırakamadım orda...
2 gün sadece hastaneye yakın bir yerde konaklama gerektikız kardeşime, eşimsandalyede uyudu da...o da minnacık, kabustu kabus

Herkes aynı fikirde olacak diye birşey yok neden eleştirenlere bu kadar tepki gösteriyorsunuzki..

Bir de hep bu sözleri takdir ederim,
*fazla muhabbet tez ayrılık getirir
*iyilik karşılıksız olarak yapılandır
*nerde çokluk orda b.kluk

Not: Durumunuz çok mu kötü. Eşiniz yakınlardaki bir otelde kalsaydı?

Ama bakın ben olsam biz sorumluluk alamayız derim ki engelli imiş sağlıklı olsa dahi sorunlu yani

Sizin eviniz yok mu idi

Eşiniz ve kardeşiniz eve gider anneniz kalır ya da anneniz ve kardeşiniz eve gider eşiniz kalır

Elden beklentiye girip kendinizi üzmeyin

Boşverin unutun güzel günler ile bebeğiniz ile ilgilenin

sakin olun.
doğumdan önce herşeyi düşünüp tedbirinizi alsaydınız.
kimseden birşey beklememeniz gerekirdi.
beklenti içinde olmak insanı yıpratır.
siz iyilik yapmışsınız onlar yapmamış olabilir.
çok fevrisiniz genel olarak.

Eşiniz lazımsa anneniz ve kardeşiniz giderdi

Neyse o gece almışlar kardeşinizi

Belki akrabanın kızı da ona kızmıştır sen benim evime nasıl misafir kabul ettin kocam istemez vs diye

Kv size getirse siz de istemezdiniz belki de

Buna rağmen odanın küçüklüğü vs akrabadan değil şartlardan kaynaklı

Geçmiş gitmiş önünüze bakın daha fazla sıkmayın canınızı

engelli kardeşimi otel odasında mı bırakacam, çıldırmışsınız siz,
biz geliyoruz diye aramışlar, annem kabul etmiş

Aklim gayet basinda hanimefendi,care uretmek istedikten sonra bulunur oyle degil mi?dogum sonrasi ya anneniz ya esiniz kalabilirdi yaninizda hepi topu 2 günden bahsediyoruz.
Ama siz kafayi baska seylere takmis durumdasiniz o nedenle sizinle ayni seyi dusunmeyenlere tepkilisiniz

Ben anladim sizi haklisiniz insan zor zamanlarinda yaninda birilerini arar.O insanlar da neticede akraba ve belli bir samimiyetiniz varmis.Mevzu hediye degil bozuk kirk lira birakilmaz ayiptir.Hic yoksa canı saolsun denir de insan ya parasini butunletir ya da dilenciye birakir gibi hastane odasina bozuk para sayip birakmaz.Ayrica kardesinizi de gayet guzel misafir edebilirlerdi.Neticede keyfi bir durum yok ortada.Bence haklisiniz mesafe birakin gorgusuz ve dusuncesiz insanlarmis sanirim...

forumda bir tane benianlayan çıktı, diğerleri konuyu neresinden anladılarsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…