- 15 Kasım 2015
- 144
- 44
- 13
- 42
- Konu Sahibi GUZEL_GUNLER_NEREDELER
-
bizde adettir, hastanede bebeğe bir 50-100 lira verilir, tuhaf ama eskiden beri böyle buneden para bırakıyor onu anlamadım
sizinle aynı düşünmeyenlere hakaret etmek hiç dogru değil.. neresinden anladıysa da ne demek,, pes ayrıca engelli kardesiniz için doğumdan önce önlem almanız gerekiyordu.. emrivaki yapmak yanlışforumda bir tane benianlayan çıktı, diğerleri konuyu neresinden anladılarsa...
hakaret etmiyorum ama koskoca forumda sadece birkişi anlıyor diğerleri eleştirme turunda, garip yorumlarsizinle aynı düşünmeyenlere hakaret etmek hiç dogru değil.. neresinden anladıysa da ne demek,, pes ayrıca engelli kardesiniz için doğumdan önce önlem almanız gerekiyordu.. emrivaki yapmak yanlış
Anladım param yok diye falan bırakmış ya ondan başka bişey mi diye düşünmüştüm.bizde adettir, hastanede bebeğe bir 50-100 lira verilir, tuhaf ama eskiden beri böyle bu
kızla damat bkabilirdi, bakmadı.sorun bu işte...ama şimdi zerrekadar değerleri yokAnladım param yok diye falan bırakmış ya ondan başka bişey mi diye düşünmüştüm.
Kendisi gidecekse bile kızı ve damadı aynı şehirde olduğu için onlar bakabilirdi kimseniz yoksa.
Ama herkes aynı düşünmüyor maalesef.
Peki bir çözüm buldunuz mu?
Yada anneniz yerine eşiniz kalmıştır artık yanınızda.
çözümdiğer bir akraba kardeşimi 2 gün misafir etti, dostlarımız da varmışAnladım param yok diye falan bırakmış ya ondan başka bişey mi diye düşünmüştüm.
Kendisi gidecekse bile kızı ve damadı aynı şehirde olduğu için onlar bakabilirdi kimseniz yoksa.
Ama herkes aynı düşünmüyor maalesef.
Peki bir çözüm buldunuz mu?
Yada anneniz yerine eşiniz kalmıştır artık yanınızda.
paraları var, 200 milyarlık evde oturan ben değilim herhalde, memurlar bir de...engelli dediysem o kadar da değil, kendi ihtiyaçlarını karşılıyor. ev işibile yapıyor kardeşim.Ya soyle bisey var. Bende kimsenin cocugunu kabul edemem. Hele bide engelli. Ben gozumden sakinirim Allah korusun basina bisey gelse kime nasil anlatabilirim? Bide insanin parasi olmayabilir. Uzaktan bilmem kac ayda biriktirememialer mi demek kolay. Yokluk cekmeyen bilemez. Bundan sonra sende mesafeli olursun o kadar
iyi ki onlar varmış o zamançözümdiğer bir akraba kardeşimi 2 gün misafir etti, dostlarımız da varmış
olayı şartları vs yi bilmiyorsunuz ve iyi niyetle yorum yapıyorsunuz, hepsi busiz nerelerinden anlıyorlarsa dediğinizde normal oluyor, insanlar fikirlerini söylediğinde anlayışsız ve nezaketsiz.. şimdi size fikrimi söylesem bir yerimden anlamış olmaktan çekiniyorum, sizinle aynı da dusunmediğime göre fikir beyan etmemek sinirlerim acısından daha iyi
paraları var, 200 milyarlık evde oturan ben değilim herhalde, memurlar bir de...engelli dediysem o kadar da değil, kendi ihtiyaçlarını karşılıyor. ev işibile yapıyor kardeşim.
ne biliyim, hiç düşünmemiştim, sezeryan olacağmı 2 gün içinde öğrendim.normal olur sanıryordum, o gün hastaneden çıkarız demiştim ne biliyimiyi ki onlar varmış o zamanm
keşke daha önceden ayarlasaydınız bu kadar üzülmezdiniz
ama Allah bi şekilde yardım ediyor bu konularda, iyi insanlar da yok değil.
hayat işte insanın başına ne geleceği belli olmuyorne biliyim, hiç düşünmemiştim, sezeryan olacağmı 2 gün içinde öğrendim.normal olur sanıryordum, o gün hastaneden çıkarız demiştim ne biliyim
arıyorlar, arıyorlar, kısa kesip kapıyorum teli...ama hiçböyle ummazdım...Bir araç a ilinden b iline saatte 100 km....
Kendimi hız problemi çözermiş gibi hissettim.
Hatta işin içinden ihanet mi çıkacak acaba dedim.
Akrabamın kızı var yani ben öyle sanıyordum deyince.
Görüşmeyin bence bu insanlarla
annem beni wc ye götürüyordu, yürütüyordu, altımı değiştiriyordu vsEşiniz lazımsa anneniz ve kardeşiniz giderdi
Neyse o gece almışlar kardeşinizi
Belki akrabanın kızı da ona kızmıştır sen benim evime nasıl misafir kabul ettin kocam istemez vs diye
Kv size getirse siz de istemezdiniz belki de
Buna rağmen odanın küçüklüğü vs akrabadan değil şartlardan kaynaklı
Geçmiş gitmiş önünüze bakın daha fazla sıkmayın canınızı
para da hediye de değildimde, kız kardeşimi 2 gece misafir etselerdi nolurdu.ayrıca evet parapul hediye bunlar insanların size ne kadar değer verdiğini gösteriyor...imkanı ölçüsünde değerlendirdiğinizde tabiAnlamadığım yaptığınız iyilikte karşılık mı bekliyorsunuz.Eğer anne 100 kızı ve damat 100 veya 200 TL bıraksalardı mükemmel iyi akraba mı olacaklardı.Kendini böyle şeyler ile üzüp yıpratma bebişinle ve eşinle mutluluklar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?