Biraz uzun olacak ama, esimle 1aylik tanismadan sonra 6aylik nisanlilik sonrasi evlendik.evlenir evlenmez basladi problemler. Mecburen kv lerle ayni binada oturuyoruz. Kadin oglunu el usagi beni de hizmetci olsun istemis ama ben izin vermedim. Birsuru kavga dövüş. Daha 3haftalik evliyken esim eski kiz arkadasiyla gorustu yalan soyleyerek. Daha 1aylik evliyken kavga esnasinda elimi kestim dikis atildi.2aylik evliyken jandarma olmak.istedi annesi ve ablasi bana etmedigi hakareti birakmadi sen ve ailen aklina girdiniz diye ki oyle bisi yok.3aylik evliyken sanal olarak aldatildim hem de bikac kisiyle. Bu aldatmalar 6ay surdu her seferinde yakaladim. 6aylik evliyken kayinpederim öldü beyninde tümör vardi zaten hastaydi ama benim yuzumden cok uzuldugu icin öldügu basima kakildi.tam.hersey yoluna giriyo derken 9aylik evliyken kazara hamile kaldim. Daha 2aylik hamileyken bi kadinla konustugunu yakaladim ve kavga cikardim diye cok kötü dayak yedim. Ustelik dusuk tehlikem varken. Suan son ayin icindeyim. Bu sure zarfinda kaynanamdan cekmedigim eziyet kalmadi. Dusuk tehlikem olduguna inanmayip doktorumla konustu. Gelip gelip sen soyle yapiyon bole yapiyon diye benimle tartismaya girip hep beni suclu cikardi. Kocami doldurup ustume saldi. Her biraraya gelisimizde illa bi laf soktu. Kocamin duzeldigini dusunuyodum bana yardim ediyodu hersey guzeldi. Ama su son bikac haftadir cok soguk. Iyice agirlasmama cok agrim olmasina ragmen daha bana yap et diyo. Dun gece yine agridan kivrandim aglaya aglaya sabahi ettim. Diydugu halde ne yanima geldi ne doktora gidelim dedi. 3gundur feci bel agrisi cekiyodum ama.doktora gitsek ne olacak dedi ve goturmedi. Ben artik dayanamiyorum. Annemlere de bisi anlatamiyorum. Benim babam ben nisanliyken bizi terketti.annem.birsuru borc dert icinde bi kucuk kardesimle kala kaldi. Agbim simdi esiyle bosaniyor. Bide ben annemi uzmek istemiyorum ama dayanamiyorum artik. Nolur bi akil verin.
boşanın demek en mantıklısı ki sizde istiyorsunuz fakat o kadar cok mantıksız şey varki, insanlar kaç yıl görüşüp karşılarındaki adamı tanıyamıyorlarken siz hemen nikah masasına oturmussunuz. bütün bu olumsuzluklara rağmen neden hamile kaldınız, ben olsaydım kazara bile olsa doğurmazdım ki siz çok geç kalmışsınız Allah yardımcınız olsun
Allah yardimciniz olsun oncelikle anlattiginiz seyler hic kolay degil.durumu detaylariyla en iyi bilen sizsiniz boyle bi durumun sad3ce bi kismini alip buraya yazdiginizda her kadin bosanmanizdan yana olacaktir tahmin ediyorum. O yuzden siz bastan sona bi degerlendirme yapip en mantikli karari vereceksinizdir ama acele etmeyin dogumdan sonraki hareketleribi de bi inceleyin ve biraz zamana birakin.keske evlenirken de acele etmeseydiniz
Allah yardımcın olsun ben olsam boşanırdım herşeye katlanılabilir ama şiddet heleki hamile bir kadına şiddet katlanılamaz kesinlikle boşan ve donuna kadar al derim nafakanı ve tüm haklarını mahkemede herşeyi anlat tüm haklarını al çocuğunuda al git annenin evine o çocuğuna bakar sen çalışırssın beraber bi hayat kurarsınız emin ol öyle bi ailede büyüyeceğine babasız büyümesi daha sağlıklı olur çocuk için Allah yar ve yardımcın olsun hakkında hayırlısı olur inşallah