Doğumdan sonra tırnak batması yaşayan varmı ?

Bunun hamilelikle alakasi oldugunu bilmiyordum bende ayakkabima bagliyordum sorunu? Herkes mi ya$iyor yani?
Benimde sag ayagimin ba$ parmagi kenarlardan batmi$ dogum sonrasi kafayi yicektim. Tirnak makasiyla yapabildigim kadar kesmeye çali$tim orada ki et $i$mi$ vs...

Bebegin göbek deligine damlattigim kirmizi renkte bi ilaç vardi Türkçe ne ad verilyor bilmiyorum onu damlattim parmagima ve geçti birkaç gün sürdü yalniz agrisi.. $imdi ise bol ayakkabi giyorum ama geçti.

tırnağında bu problemi yaşayanlar, hiç bekletmeyin kızlar çok basit bir operayonla hallediliyor ve sonrasında keserken, yeniden parmak kenarına batmak üzere yan yollardan uzayan kısma müsaade vermeden keserseniz tekrarlamıyor...
ben de doğumdan sonra yaşamıştım bu sıkıntıyı ancak benimki çok dar burunlu bir ayakkabı nedeniyle olmuştu..

benimde oldu ama hiç düşünmemiştim dogumla alakası olacagını canım .
çok zor geçiyo yaa çok iltahap toplu ben kendi yöntemlerimle geçirmiştim.
bir daha da çıkmadı allah göstermesin tekrarını inşallah :19:

bnde batıkonla temıslıon sonra da fucıdını dıe krem suruomm ınsallah gecerr
bende şuanda aynı yöntemi uyguluyorum inşallah geçer,3aydır çekiyorum sana doktormu söyledi bunu yapmanı?

benimde oldu ama hiç düşünmemiştim dogumla alakası olacagını canım .
çok zor geçiyo yaa çok iltahap toplu ben kendi yöntemlerimle geçirmiştim.
bir daha da çıkmadı allah göstermesin tekrarını inşallah :19:
canım kendi yöntemin neydi,söylermisin belki bizdede işe yarar...

selam kızlar =))
benimde 7 aylık oldu kızım. Tırnak batmasının dogumdan sonra olabilecegini buradan okudum ve ozamanlar daha başlarındaydı benim rahatsızlıgım. daha sonradan işkenceye dönüştü arkadaşlar. sag ayagımın baş parmagındaydı, batık ilerledi parmağım şişti iltihap doldu bi süre sonra fucidin işe yaramamaya başladı tırnagımın kenarından et çıktı :26: resmen kırmızı bildigimiz et yani =((( çokk acılar çektim :59: tabi bu arada doktora gittim , losyon ve fucidin vermişti tırnagın çekilmesi gerekiyo dedi. eve geldim mümkün degil ben tırnagımı cektiremem dedim çünkü forumlardan çok acıdığını okumuştum. Derken dayanılmaz bir hal aldı parmak şişti de şişti. kimseye de göstermedim. bigün zorla babam bakmak istedi gördüğünde şoka girdi ertesi gün apar topar beni bi doktora götürdü :94: doktor dediki alıcaz ufak bi operasyonla, odadan kaçıyodum tuttular =)))) sezeryan geçirmiş biri olarak çok korktum.( sezeryanım süper geçti hiç endişelenmeden girip çıkmıştım)) neyse uyuşturdu parmağımı tırnagımı çekmedi sadece batan köşeye girdi ve batan kısmın kökünü aldı hiçbişey anlamadım, uyuşukluk geçti size yemin ederim ne agrı oldu ne bişey 1 tane dikiş atıldı. çok iyiyim 17 gün falan oldu operasyon yapılalı hiçbişeyim yok boşuna çekmişim deli gibi. geçti bile nerdeyse. kızlar sakın ertelemeyin bu agrıları boşuna çekmeyin derim doktorumun adı şahin nami. travmatoloji uzmanı. Op.Dr.^ahin NAM0 buda netteki adresi inş birazcık yardımcı olabilmişimdir size :34:

bende yaşadım ve geçen hafta ameliyat oldum...
Tırnağımı tamamem çekmediler batık kısımları alıp şişen eti törpülediler..
daha iyileşme sürecindeyim... bakalm ne olacak :(

selam kızlar =))
benimde 7 aylık oldu kızım. Tırnak batmasının dogumdan sonra olabilecegini buradan okudum ve ozamanlar daha başlarındaydı benim rahatsızlıgım. daha sonradan işkenceye dönüştü arkadaşlar. sag ayagımın baş parmagındaydı, batık ilerledi parmağım şişti iltihap doldu bi süre sonra fucidin işe yaramamaya başladı tırnagımın kenarından et çıktı :26: resmen kırmızı bildigimiz et yani =((( çokk acılar çektim :59: tabi bu arada doktora gittim , losyon ve fucidin vermişti tırnagın çekilmesi gerekiyo dedi. eve geldim mümkün degil ben tırnagımı cektiremem dedim çünkü forumlardan çok acıdığını okumuştum. Derken dayanılmaz bir hal aldı parmak şişti de şişti. kimseye de göstermedim. bigün zorla babam bakmak istedi gördüğünde şoka girdi ertesi gün apar topar beni bi doktora götürdü :94: doktor dediki alıcaz ufak bi operasyonla, odadan kaçıyodum tuttular =)))) sezeryan geçirmiş biri olarak çok korktum.( sezeryanım süper geçti hiç endişelenmeden girip çıkmıştım)) neyse uyuşturdu parmağımı tırnagımı çekmedi sadece batan köşeye girdi ve batan kısmın kökünü aldı hiçbişey anlamadım, uyuşukluk geçti size yemin ederim ne agrı oldu ne bişey 1 tane dikiş atıldı. çok iyiyim 17 gün falan oldu operasyon yapılalı hiçbişeyim yok boşuna çekmişim deli gibi. geçti bile nerdeyse. kızlar sakın ertelemeyin bu agrıları boşuna çekmeyin derim doktorumun adı şahin nami. travmatoloji uzmanı. Op.Dr.^ahin NAM0 buda netteki adresi inş birazcık yardımcı olabilmişimdir size :34:
geçmiş olsun kurtuldun ne güzel,bende bu doktoru internette gördüm gitmeyi düşünüyordum.görüntü bozukluğu oldumu parmağında,operasyonun maliyeti ne kadar?cevaplarsan sevinirim...

geçmiş olsun kurtuldun ne güzel,bende bu doktoru internette gördüm gitmeyi düşünüyordum.görüntü bozukluğu oldumu parmağında,operasyonun maliyeti ne kadar?cevaplarsan sevinirim...

canım şu anda pansuman yaptıktan sonra sargı beziyle sarıyorum hayır hiç bir görüntü bozukluğu yok (tırnaklarım çok muntazam benim doktorda bunu söyledi çok güzel dedi.) buna rağmen (Hamdolsun) hiçbi bozukluk gözükmüyor ne tırnağımda ne parmağımda. sigortalı gittm 20 muayne 50 de işlem için aldı sanırım kuzenimde yaptırdı onun sigortası yoktu 500 tuttu. çok geçmiş olsun canım çektiğin acılara deymez valla :19:

doğumdan sonra bende yaşadım ayak baş parmaklarımın ikisinde de oldu dr gittim kaç kez çekmek çözüm değil dedi mantar var biraz dedi önce mantar kremiyle onu tedavi ettik,sonra bakım seti verdi onu yaptım,sonra kendim:))uyuşturucu sıvı dökerek uyuşturdum ve oraya batikonlu pamuk sıkıştırdım çok şükür düzeldiler,ama şuan batma olmayan tarafta tekrar bir kanama var bu akşam başladım operasyona:))çok zor minibüste bir kere birisi ayağıma basmıştı bağıramamıştım da gözümden yaşlar inmişti..arkadaşımda doğum sonrası çektirdi tekrarladı şimdi tırnak batmaları için protez çubuk varmış batan kısma yerleştiriliyormuş geçiyormuş onu kullandı geçti.geçmeseydi onu yaptıracaktım son çare..

doğumdan sonra bendede oldu çok uzun ve zahmetli bi tedavi süreci var mantara dikkat et diğer tırnaklara yayılabilir ilaç içmek zorundasın verilen cilalarla olmuyo venofomed diye birtırnak kalemi var mantar için ağızdan aldığın ilaçla kullan faydasını görürsün batık olan yere cok minik bir yağlı pamuk yerleştirebilirsen düz uzamasını sağlıyabilirsin benim kuaförümdeki kız öyle yapmıştı batıktan öyle kurtuldum berbat bi acı büyük geçmiş olsun tedavi süresince pamuklu çorap ve rahat ayakkabı giyin ıslak tutmamaya çalış

bende çektim o derdi.. önce ayakkabı sıktı zannettim ama tırnağım batmış meğersem 1-2 hafta anlamadım anladığımda da çok geçti iyice tırnağım batmıştı çekeceğiz dediler korktum yaptırmadım.3.5 ay çetim ama neredeyse yürüyemiyordum o kadar canım yanıyordu pes ettim doktora gittim hemen ayağımı uyuşturdular yarısını aldılar tırnağımın eve geldim herşey mükemmeldi ama gece olunca uyuşmanın etkisi gidince aman allahım hiç unutmuyoum o ne ağrıydı o dönemde emziriyordum bide kuvvetli ağrı kesici de alamıyorum bebeğime dokunacak diye. allah göstermesin bir daha çok canım yandı geçti çok şükür.. ilerlemeden baktırmak gerekiyor sanırım benim gibi ihmal ederseniz çekmekten başka çare olmuyor ama doktorum ilerlemeden gelinirse çekmeden kurtarabiliyoruz demişti.. he bir de tırnakları düz kesmemiz gerekiyormuş..

arkadaşlar iltihaplı durumdayken doktorunuz hangi antibiyotiği verdi merak ettim,emziren annelere özellikle,fayda gördünüzmü??

şoktayım yaniiiii ilk kez duydummm...ekımde doğum yaptım ve aynı sorunu 2 aydır yasıyorum ıkı ayak baş parmağımda ıltıhap akıyor ama gene tekrarlıyor kızarık ve şiş geçer diye gıtmedım ama gecmicek sanırım...tırnağımı cekerler korkusuyla erteledım hep acaba geç olmusmudur merhemle gecermı benım kıde yaa? :( bende ayakkabı sıkıyor sanıyordummm hayret ettim

şoktayım yaniiiii ilk kez duydummm...ekımde doğum yaptım ve aynı sorunu 2 aydır yasıyorum ıkı ayak baş parmağımda ıltıhap akıyor ama gene tekrarlıyor kızarık ve şiş geçer diye gıtmedım ama gecmicek sanırım...tırnağımı cekerler korkusuyla erteledım hep acaba geç olmusmudur merhemle gecermı benım kıde yaa? :( bende ayakkabı sıkıyor sanıyordummm hayret ettim

sende benim gibi ayakların şişken saf gibi dar ayakkabı giydinmi?böyle olacağını bilsem ayaklarıma daha dikkat ederdim,aklıma bile gelmedi:37:

selam kızlar =))

canım çok teşekkür ederim tavsiyen için.eğer ömür boyu bu dertten kurtulursam ömür boyu dualarımda olacaksın...
doktorunu araştırdım ve ben de gittim
muayene etti ve aynen sana söylediğini bana da söyledi
2 baş parmağımda çift taraflı operasyon yaptı
şuan 4. günüm 2. pansumanı yaptırıcaz bugün.
haftaya da dikişler alınacak
her parmakta 2 dikiş var çift taraflı batık olduğu için
şimdilik durum iyi bakalım sonrası nasıl olacak
doktor gayet güleryüzlü sevecen samimi birisi.
herkese tavsiye edebilirim ama dikişlerim alındıktan sonra ayağımın üzerine basınca sanırım daha çok tavsiye ederim.
kesinlikle bekletmeyin bence, ben aylarca çektim kanıyor iltihap akıyordu.
inşallah kurtuldum.

canım çok teşekkür ederim tavsiyen için.eğer ömür boyu bu dertten kurtulursam ömür boyu dualarımda olacaksın...
doktorunu araştırdım ve ben de gittim
muayene etti ve aynen sana söylediğini bana da söyledi
2 baş parmağımda çift taraflı operasyon yaptı
şuan 4. günüm 2. pansumanı yaptırıcaz bugün.
haftaya da dikişler alınacak
her parmakta 2 dikiş var çift taraflı batık olduğu için
şimdilik durum iyi bakalım sonrası nasıl olacak
doktor gayet güleryüzlü sevecen samimi birisi.
herkese tavsiye edebilirim ama dikişlerim alındıktan sonra ayağımın üzerine basınca sanırım daha çok tavsiye ederim.
kesinlikle bekletmeyin bence, ben aylarca çektim kanıyor iltihap akıyordu.
inşallah kurtuldum.

inşallah şifan olmuştur canım =)) çook geçmiş olsun

Back
X