Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende şuanda aynı yöntemi uyguluyorum inşallah geçer,3aydır çekiyorum sana doktormu söyledi bunu yapmanı?bnde batıkonla temıslıon sonra da fucıdını dıe krem suruomm ınsallah gecerr
canım kendi yöntemin neydi,söylermisin belki bizdede işe yarar...benimde oldu ama hiç düşünmemiştim dogumla alakası olacagını canım .
çok zor geçiyo yaa çok iltahap toplu ben kendi yöntemlerimle geçirmiştim.
bir daha da çıkmadı allah göstermesin tekrarını inşallah![]()
geçmiş olsun kurtuldun ne güzel,bende bu doktoru internette gördüm gitmeyi düşünüyordum.görüntü bozukluğu oldumu parmağında,operasyonun maliyeti ne kadar?cevaplarsan sevinirim...selam kızlar =))
benimde 7 aylık oldu kızım. Tırnak batmasının dogumdan sonra olabilecegini buradan okudum ve ozamanlar daha başlarındaydı benim rahatsızlıgım. daha sonradan işkenceye dönüştü arkadaşlar. sag ayagımın baş parmagındaydı, batık ilerledi parmağım şişti iltihap doldu bi süre sonra fucidin işe yaramamaya başladı tırnagımın kenarından et çıktı :26: resmen kırmızı bildigimiz et yani =((( çokk acılar çektimtabi bu arada doktora gittim , losyon ve fucidin vermişti tırnagın çekilmesi gerekiyo dedi. eve geldim mümkün degil ben tırnagımı cektiremem dedim çünkü forumlardan çok acıdığını okumuştum. Derken dayanılmaz bir hal aldı parmak şişti de şişti. kimseye de göstermedim. bigün zorla babam bakmak istedi gördüğünde şoka girdi ertesi gün apar topar beni bi doktora götürdü :94: doktor dediki alıcaz ufak bi operasyonla, odadan kaçıyodum tuttular =)))) sezeryan geçirmiş biri olarak çok korktum.( sezeryanım süper geçti hiç endişelenmeden girip çıkmıştım)) neyse uyuşturdu parmağımı tırnagımı çekmedi sadece batan köşeye girdi ve batan kısmın kökünü aldı hiçbişey anlamadım, uyuşukluk geçti size yemin ederim ne agrı oldu ne bişey 1 tane dikiş atıldı. çok iyiyim 17 gün falan oldu operasyon yapılalı hiçbişeyim yok boşuna çekmişim deli gibi. geçti bile nerdeyse. kızlar sakın ertelemeyin bu agrıları boşuna çekmeyin derim doktorumun adı şahin nami. travmatoloji uzmanı. Op.Dr.^ahin NAM0 buda netteki adresi inş birazcık yardımcı olabilmişimdir size
![]()
geçmiş olsun kurtuldun ne güzel,bende bu doktoru internette gördüm gitmeyi düşünüyordum.görüntü bozukluğu oldumu parmağında,operasyonun maliyeti ne kadar?cevaplarsan sevinirim...
şoktayım yaniiiii ilk kez duydummm...ekımde doğum yaptım ve aynı sorunu 2 aydır yasıyorum ıkı ayak baş parmağımda ıltıhap akıyor ama gene tekrarlıyor kızarık ve şiş geçer diye gıtmedım ama gecmicek sanırım...tırnağımı cekerler korkusuyla erteledım hep acaba geç olmusmudur merhemle gecermı benım kıde yaa?bende ayakkabı sıkıyor sanıyordummm hayret ettim
sende benim gibi ayakların şişken saf gibi dar ayakkabı giydinmi?böyle olacağını bilsem ayaklarıma daha dikkat ederdim,aklıma bile gelmedi![]()
selam kızlar =))
benimde 7 aylık oldu kızım. Tırnak batmasının dogumdan sonra olabilecegini buradan okudum ve ozamanlar daha başlarındaydı benim rahatsızlıgım. daha sonradan işkenceye dönüştü arkadaşlar. sag ayagımın baş parmagındaydı, batık ilerledi parmağım şişti iltihap doldu bi süre sonra fucidin işe yaramamaya başladı tırnagımın kenarından et çıktı :26: resmen kırmızı bildigimiz et yani =((( çokk acılar çektimtabi bu arada doktora gittim , losyon ve fucidin vermişti tırnagın çekilmesi gerekiyo dedi. eve geldim mümkün degil ben tırnagımı cektiremem dedim çünkü forumlardan çok acıdığını okumuştum. Derken dayanılmaz bir hal aldı parmak şişti de şişti. kimseye de göstermedim. bigün zorla babam bakmak istedi gördüğünde şoka girdi ertesi gün apar topar beni bi doktora götürdü :94: doktor dediki alıcaz ufak bi operasyonla, odadan kaçıyodum tuttular =)))) sezeryan geçirmiş biri olarak çok korktum.( sezeryanım süper geçti hiç endişelenmeden girip çıkmıştım)) neyse uyuşturdu parmağımı tırnagımı çekmedi sadece batan köşeye girdi ve batan kısmın kökünü aldı hiçbişey anlamadım, uyuşukluk geçti size yemin ederim ne agrı oldu ne bişey 1 tane dikiş atıldı. çok iyiyim 17 gün falan oldu operasyon yapılalı hiçbişeyim yok boşuna çekmişim deli gibi. geçti bile nerdeyse. kızlar sakın ertelemeyin bu agrıları boşuna çekmeyin derim doktorumun adı şahin nami. travmatoloji uzmanı. Op.Dr.^ahin NAM0 buda netteki adresi inş birazcık yardımcı olabilmişimdir size
![]()
canım çok teşekkür ederim tavsiyen için.eğer ömür boyu bu dertten kurtulursam ömür boyu dualarımda olacaksın...
doktorunu araştırdım ve ben de gittim
muayene etti ve aynen sana söylediğini bana da söyledi
2 baş parmağımda çift taraflı operasyon yaptı
şuan 4. günüm 2. pansumanı yaptırıcaz bugün.
haftaya da dikişler alınacak
her parmakta 2 dikiş var çift taraflı batık olduğu için
şimdilik durum iyi bakalım sonrası nasıl olacak
doktor gayet güleryüzlü sevecen samimi birisi.
herkese tavsiye edebilirim ama dikişlerim alındıktan sonra ayağımın üzerine basınca sanırım daha çok tavsiye ederim.
kesinlikle bekletmeyin bence, ben aylarca çektim kanıyor iltihap akıyordu.
inşallah kurtuldum.