Doğumdan sonra tırnak batması yaşayan varmı ?

kızlar ozonlanmış kantaron yagı sürmek te cok faydalıymış başka bir konuda bir arkadaş yazmıştı bence mutlaka deneyin.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler sizden cesaret alarak çarşamba günü bende gittim Şahin bey çok içten samimi biri insanı rahatlatıyor biri çift diğeri tek olmak üzere iki başparmağımada operasyon yaptırdım haftaya dikişlerim alınacak şimdilik bir sorun yok operasyon esnasında hiçbir şey hissetmiyorsunuz sadece iğneleri yaptırırken biraz canınız yanıyor tırnak batması nedir bilmezdim doğum sonrası bu da geldi başıma korkudan aylarca ilihaplı kanayan ayaklarla gezdim inş. kurtulucam dikişler alınınca

gecmiş olsun umarım herşey yoluna girmiştir...

selam kızlar =))
benimde 7 aylık oldu kızım. Tırnak batmasının dogumdan sonra olabilecegini buradan okudum ve ozamanlar daha başlarındaydı benim rahatsızlıgım. daha sonradan işkenceye dönüştü arkadaşlar. sag ayagımın baş parmagındaydı, batık ilerledi parmağım şişti iltihap doldu bi süre sonra fucidin işe yaramamaya başladı tırnagımın kenarından et çıktı :26: resmen kırmızı bildigimiz et yani =((( çokk acılar çektim :59: tabi bu arada doktora gittim , losyon ve fucidin vermişti tırnagın çekilmesi gerekiyo dedi. eve geldim mümkün degil ben tırnagımı cektiremem dedim çünkü forumlardan çok acıdığını okumuştum. Derken dayanılmaz bir hal aldı parmak şişti de şişti. kimseye de göstermedim. bigün zorla babam bakmak istedi gördüğünde şoka girdi ertesi gün apar topar beni bi doktora götürdü :94: doktor dediki alıcaz ufak bi operasyonla, odadan kaçıyodum tuttular =)))) sezeryan geçirmiş biri olarak çok korktum.( sezeryanım süper geçti hiç endişelenmeden girip çıkmıştım)) neyse uyuşturdu parmağımı tırnagımı çekmedi sadece batan köşeye girdi ve batan kısmın kökünü aldı hiçbişey anlamadım, uyuşukluk geçti size yemin ederim ne agrı oldu ne bişey 1 tane dikiş atıldı. çok iyiyim 17 gün falan oldu operasyon yapılalı hiçbişeyim yok boşuna çekmişim deli gibi. geçti bile nerdeyse. kızlar sakın ertelemeyin bu agrıları boşuna çekmeyin derim doktorumun adı şahin nami. travmatoloji uzmanı. Op.Dr.^ahin NAM0 buda netteki adresi inş birazcık yardımcı olabilmişimdir size :34:

canım şu anda pansuman yaptıktan sonra sargı beziyle sarıyorum hayır hiç bir görüntü bozukluğu yok (tırnaklarım çok muntazam benim doktorda bunu söyledi çok güzel dedi.) buna rağmen (Hamdolsun) hiçbi bozukluk gözükmüyor ne tırnağımda ne parmağımda. sigortalı gittm 20 muayne 50 de işlem için aldı sanırım kuzenimde yaptırdı onun sigortası yoktu 500 tuttu. çok geçmiş olsun canım çektiğin acılara deymez valla :19:

Tavsiyeleriniz için teşekkürler sizden cesaret alarak çarşamba günü bende gittim Şahin bey çok içten samimi biri insanı rahatlatıyor biri çift diğeri tek olmak üzere iki başparmağımada operasyon yaptırdım haftaya dikişlerim alınacak şimdilik bir sorun yok operasyon esnasında hiçbir şey hissetmiyorsunuz sadece iğneleri yaptırırken biraz canınız yanıyor tırnak batması nedir bilmezdim doğum sonrası bu da geldi başıma korkudan aylarca ilihaplı kanayan ayaklarla gezdim inş. kurtulucam dikişler alınınca

Supreme ve suludislik sizde dr.şahin naim beye ameliyat olmuşsunuz sizlerde ne olur benimle deneyimlerinizi paylaşın -tedirginim ve korku var içimde,nolur beni rahatlatın açıklamalarınızla :50:- kendisiyle bugün telde görüştüm o istanbulda ben izmirdeyim ama karar verip yanına gitmeyi düşünüyorum bu topikte ilk sen supreme, dr.şahin beye ameliyat olmuşsun ve senin tavsiyenle 2 kişi daha gitmiş ve onlarda anladığım kadarıyla memnun =))
birde ücreti sen ne kadar ödedin suludislik paylaşırsan sevinirim, sigortam var bu arada..

açtığım konu aşağıda ki linkte teşekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/tirna...lr-lutfn-deneyimlerinizi-paylasirmisiniz.html

çok şaşırdım bende.
1 ay oldu doğum yapalı..ayak tırnağım kenarından şişmeye başladı,noluyo dedim..acısı berbat..
doğumla alakalı olduğunu hiç düşünmemiştim bi arkadaşım bende de oldu deyinceye kadar..
şimdilik pamuğa batikonu döktüm kapattım parmağı..

kilo almamıza bağlıyorum ben batmasını birde doğumdan hemen sonra vucütta ödemde sisiyor.batroben krem iyi geldi bana dktorum vermişti.herkese geçmiş olsun.

tırnak batmasının sezeryanla alakas olabilir mi acaba aynı düşündüklerini bende düşündüm 2 ay oldu inş ilerlemez ama geçip geçip tekrar başlıyor birde sırya baş parmaktan başlayarak 3 er parmağım oldu :( önce baş parmaklarım sonra yanlarındakiler

Balım runhaş ben digeriyle giremiyorum bunlada ozel atamiyorum ekle beni

İlginçtir ki bende de doğumdan sonra oldu ve hala şuan bile batık var ağrıyo ayak parmaklarımda.Önce el tırnaklarımda olmuştu onlarda şuan sorun yok şimdi de ayak tırnakları başladı.Eşim de doğumdan sonra ani kilo vermeyle alakalı olabileceğini söylüyordu şimdi birçok kişide olduğunu okudum gerçekten de tam da bu yüzden oluyor sanırım.Allah şifa versin hepimize.Çok can sıkıcı bir ağrı.

ben normal doğum yaptım
doğumdan 2 ay kadar sonra tırnakta iltihaplanma oldu
başta anlamadım batık olduğunu
7 aydır çekiyorum
bayram öncesi antibiyotik kullandım azcık kuruttu ama tam geçmedi
2hafta sora filan ortopedi dr una gidip kenarlarından tırnağı inceltmesini istiycem
incelen yerin kökünüde alıyo çıkmıyo bi daha
2 ardkşm bu yöntemle kurtuldu
çektirmek gibi sancılı bi sürecide yokmuş hem
antibiyotikten sonra ayağıma 2 numara büyük bot giyebildim ancak
ama öle topuklu tam ayak numarama göre ayakkabı giyemiyorum maalesef
çok özledim topuklu ayakkabılarımı :5:

merhaba arkadaslar.benim tirnagimda da batma oluyordu,o aciyi cok iyi biliyorum.insan resmen hayattan kusuyor.iki defa da ameliyat oldum,ama tirnak uzayinca yine tekrarladi.en son umudumu kesmistim ki kaynanamin ozon yagi hizir gibi yetisti.inanilmaz ama pamugu ozon yagina batirip batan yer koydum.iyi gelecegine hic mi hic inanmamistim.kaynanamin gonlu olsun diye yapmistim.zaten disariya da cikicagim icin 15 dakkacik bekletmistim yagi.ama sonuc harika.bir bucuk senedir hic oyle bir sorunum olmadi :9: darisi basiniza arkadaslar

Hanımlar bir sene terlikle dolaştım.İltihap kanama her sıkıntıyı yaşadım.Yorgan değse ağrıyordu.Sonra tırnak batması teli oniko yu kullandım.Çok faydasını gördüm.Ama asıl mesele kilo almış olmanız ve eski ayakkabılarınızı giymeniz.Kilo verdikten sonra çok da problem kalmıyor.

Dogumdan sonra vücut mikrop atmaya calıstıgı icin oluyor.dolama oldu bende de,tırnagımın dibi sarı iltihaplandı.kara merhem sürdüm eczaneden alıp.o kurutuyor,ardından da antibiyotikli bir krem daha kullandım gecti.buarada diger bikac parmagımda daha oldu
Dogum sekli farkettirmiyo,basınıza gelirse endişelenmeyin yani

Back
X