- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Çok tatlısınız doğum gününüz kutlu olsun yeni yaşınız hayat arkadaşınızı eşinizi getirsin sağlıkla mutlulukla inşallah sizeSiz buradaki çoğumuzdan daha kariyerlisiniz, bit çoğumuzun göremeyeceği ülkeler gördünüz bunlara şükredebilirsiniz
Hepimizde oluyor o dönem. Bende de oluyor. Bazen uzun da sürüyor, ailemiz var ya çok şükür onlar umursuyor. Elimizdekilerde bizi idare ediyor bir de artık şuna inanıyorum, özendiğimiz insanalr aslında o kadar da özenilecek hayatlar yaşamıyor. İçlerine girsek kim bilir ne dertleri çıkacak. Ayrıca sizi sevmeyen kendi kaybeder çok tatlısınızCok sag olunSon hoslandigim erkekten karsilik alamadim, biraz da ondan "kimse beni sevmiyor kimsenin umrunda degilim" tribine girdim. Aslinda sukredilecek cok sey var ama bazen insan duygularina soz geciremiyor mantikli davranamiyor. Olani degil olmayani goruyor ona odaklaniyor. Aslinda 7/24 boyle degilim ama bazi donemlerde bardagin bos tarafini goruyorum.
Hepimizde oluyor o dönem. Bende de oluyor. Bazen uzun da sürüyor, ailemiz var ya çok şükür onlar umursuyor. Elimizdekilerde bizi idare ediyor bir de artık şuna inanıyorum, özendiğimiz insanalr aslında o kadar da özenilecek hayatlar yaşamıyor. İçlerine girsek kim bilir ne dertleri çıkacak. Ayrıca sizi sevmeyen kendi kaybeder çok tatlısınız
Ne kaybettiğini görsünYaaaaa canimsiniz. Bu mesajlarin ciktisini alip beni son reddeden yakisikliya okutacagim
Doğum gününüz kutlu olsun,insani duygular olabilir elbette ancak erkekler tarafından sevilmeyi beklememe olayı doğru.Yani aileniz var sizi seven gerisi boş.Zamanı gelince erkek arkadaşınız da olur,önemli olan doğru zamanda doğru insan olması değil mi zaten? Geçip gidecek üzecekse hiç olmasın
Hatırladımen son bi Fransız vardı.
Öncelikle mutlu yıllar diliyorum burçdaşım.
Senenin ilk yarısı bizim için facia ama ikinci yarısından sonra şansımız dönecekmiş hadi bakalım...
Ülke değiştirmen mümkün mü? Çünkü bulunduğun yer özellikle aşk yollarını tıkıyor bence.
Haklisiniz, mesela bir arkadasim var. Iliskisi var, yakinda evlenecekler, mutlular cok sukur. Gecenlerde ona sevgilim yok kimse beni sevmiyor diye dert yaniyordum. Ama ailen var, bircok insan da buna sahip degil dedi. Orda dondum kaldim. Ne diyecegimi bilemedim, cok hakli. Bu arkadasimin ailesiyle arasi iyi degil. Dusununce mutlu bir aile yasantisi buyuk bir ayricalik. Buna sahip olmayan insanlar var, ha onlar da mutlu oluyorlar ama cok daha guclu olmak zorunda kalarak. Bu yuzden aslinda sevgilisizlik kucuk bir dert. Hatta dediginiz gibi kotu iliskidense iliski olmamasi daha iyi bence de....
Doğum günün kutlu olsuuun
Çok tatlısın ya , konularını yazış biçimine bayılıyorum Yine çok sevimli anlatmışsın
Yeni yaşında dertlendiğin yerlerden çiçek açarsın inşallah
Iyi ki doğduğunuz yeni yaşınız saglikla aşkla huzurla gelsin inşallah
Ama umutsuz olmayın üniversite okumak en büyük hayalimdi olmadi olamadı simdi uzaktan okusam da yok zamanında örgün okumak varmış.
2 evladim var Allah canlarına saglik versin tam zamanlı anneyim bazen yapayalnız kalmak istiyorum uzun uzun kitap okumak ama olmuyor
Kısacası işim yok zorlu bir çocuğum yoğun çalışan bir koca var ve ben hep 7 24 anneyim cok güzelliğim falan da yok öyle normal bir tipim arkadaşlarımın maddi olarak hayatları cok rahatken ben hep sıkıntı cekiyorum borç dert bitmiyor.
Ama 2 sene önce oğlum hastanede öyle yatarken canim cigerim yandi o andan sonra gözümden herşey silindi sagliklimiyiz cok şükür gerisi bir şekilde hallolur diyorum.
Uzun uzun yazdim ama Allah gönlünüze gore bir insan çıkartsın karşıniza insallah cok mutlu olun
Ben nedense o Fransız dan hoşlandığını hiç düşünmedim ama. Çünkü şuan tek alternatif o. Ve seninde ilgiye sevgiye ihtiyacın var.O Fransiz hala bende kaliyorIliskilerden bahsediyor, cocuklugunu anlatiyor, film arsivinden filmler izletiyor her gun sarap icelim diyor gecenlerde klarnet caldi onu da guzel caliyor namussuz. Ama flort anlaminda bana ilgisi sifir. Ben de diyorum kendime kizim zorlama iste, belli ki o anlamda bir sey yok, hoslanma sundan. Zaten belli etmiyorum asla. Ama icten ice hoslanmaktan da kendimi alamiyorum malesef. Insallah yakinda kendi evi bosalir da tasinir evimden. Boyle her gun gorunce uzuluyorum galiba icten ice...
Cok istiyorum tasinmak burdan sanki burda vaktimi doldurdum gibi, bircok yere is basvurusu yaptim, baska bir sey cikinca gidersem daha kolay olur cunku kurumun sisteminden cikinca geri donmek zor.
Ben nedense o Fransız dan hoşlandığını hiç düşünmedim ama. Çünkü şuan tek alternatif o. Ve seninde ilgiye sevgiye ihtiyacın var.
İnşallah biran önce gitme şansı doğar. Şöyle dolu dizgin bir aşk yaşarsın, başın dönmüş halde anlatırsın
Yada artık en olmadı Fransızı evin bir köşesinde sıkıştır artıkeeehhh
Ya seyden de korkar oldum tacizci gibi, Nuri Alco gibi gorunmekten. Cidden son yillarda begendigim erkeklerin hicbiri yuz vermedi, hani belki bunu gercekten begenmiyorumdur ama begendiysem de o beni begenmedi. Boyle olunca Nuri Alco gibi hissediyorum kendimi sanki yaptigim her hareket rahatsiz edecek, yanlis anlasilacakmis gibi. Bir kadin kendini Nuri Alco gibi hisseder mi ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?