Dogumgunu depresyonu ve baskalarini kiskanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Paranız var mı? Sağlıklı mısınız? Çok sevdiğiniz insanlar sağlık sorunu yaşıyor mu? Bunların cevap hep olumlu ise gerisi boş. Parasız kalmakla ya da sağlıkla imtihan olunca, başka şeylere üzülemeyeck hale geliyor insan.

Yengeçcikkk En yakın arkadaşım ve bir zamanlar en bi sevdiğim erkek arkadaşım yengeç böceğiydiBayılıyorum size, siz gerçekten iyi ki iyi ki iyi ki doğmuşsunuz ve iyi ki varsınız. Doğumgünün kutlu olsun konu sahibesi, çok çok sevildiğin şahane yaşların olsun...

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Ben de özellikle doğum günüme önem veririm ve çok yıkık geçirdiğim doğum günlerim oldu. Bunlarla başa çıkmak için özel günlerde yeni yollar buldum. Nerede olursam olayım yapabileceğim bazı şeyler var. Doğum günüm baharda olduğu için ve çok sevdiğim için çilekli bir şey alıp veya yapıp yerim. Doğum günüme özel bir kendime hediye alırım o sıralar neye ihtiyacım, isteğim varsa. Yılbaşında da mesela sıcak çikolata yapıp içerim tuzlu tarçınlı uğraşılmış vs. Bunlar tek başıma da olsam kimse telefonumu titretmese bile yapabileceğim şeyler ve beni mutlu eden şeyler. Olur da birisi yanımda olursa bu sefer onlarla beraber yapıyorum. Eskiden arkadaşlarımdan beklerdim çilekli pasta alıp gelsinler süpriz yapsınlar diye. Bunun gerçekleşmediği yıllar oldu. Arkadaşlarımın uzakta olduğu unuttukları veya arkadaşımın olmadığı zamanlar. O yüzden diyorum ki bu dünyada öğrenilmesi gereken en önemli şey kendini sevebilmek ve kendini mutlu edebilmektir. Aradığın güç içinde
Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk.

Başka yazanlar da olmuştur ama sizin yorumunuz gözüme çarptı ondan alıntıladım.
Bu bakış açısı bana mantıklı gelmiyor. Hasta olunca parasız olunca mutsuz olmamız gerekiyormuş gibi. Mutsuzluğun stresin hiç bir şeye özellikle de sağlığa faydası yok. Hayattaki zorluklara mutluluk ve olumlu bakış açısıyla göğüs germek çok daha kolay.

Nice mutlu yaşlara.
Ben böyle tatlı fesatlanan insan görmedim. Hem kıskanıyor ama öte yandan da övüyorsunuz kızı.
Bazen hayatimizda birşeyler istediğimiz gibi gitmiyor bu bir gerçek ama zaman gectikçe değişiyor herşey. Hayatın bir dengesi yok üzgünüm,bazen dibe çakılır gibi olurken bazen zirveye tırmanıriz.
Kendinize dönüp bakın sağlığınız yerindeyse şükredin,işiniz varsa bir şükür daha,ne bileyim aileniz hayattaysa vs vs uzar gider bu liste ve eminim çok şey bulursunuz sizi memnun edecek.

Doğum günün kutlu olsuuunn!! Boşver onu bunu, bak biz kutluyoruz burada bizbize. Al bakalım pastanı da üfle.

Ben senin hangi ülkede yaşadığını biliyorum. Buraya bir screenshot atmıştın, üstte telefon hattının yanında yazıyordu. Tükenmiş hissetmekte haksız değilsin ama hatırladığım kadarıyla biraz daha dişini sıkarsan çok iyi ülkelere çok iyi pozisyonlarda geçebiliyordun. Azıcık daha sabret!

En yakınım kötü bir hastalıkla mücadele ediyor ve o halde görmekten ötürü o mutluluk hissini yaşayamıyorum. Belki kişilik meselesi ama kendi ölümümle bitecek bir acı bence bu.

Ben de öyle olduğumu düşünüyorum ve bana da hep şükürsüzsün derler. İyi bi yere mülakata girerim yabancı dili olmayanı ağzı sadece laf yapanı alırlar mesela, sonra anlarım ki kendini pazarlaman önmli kimse iş yeteneğine bakmıyor. İyi biriyle tanışırım mesela adam etrafımda pervaneyken birine like atar kendime suç bulurdum mesela o zamanlar
Danışmanlık alırım ilişki zamanımdeğil hayatında biri varsa ayrılacksın denir..

Ya sizin bir konunuzu anımsadım, çok tatlı bir insandınız.
İyi ki doğdunuz, yeni yaşınız, yaşlarınız hep mutluluk getirsin size

Benimkini annem.unuttu

Iyi ki doğdun canım ben yeni gördüm konunu nasılsın bugün daha iyi misin

Merhaba! Cok iyiyim. Dun aksam oturuyordum kos kos evde, kapi calindi. Burada is yerim evde guvenlik olmasini zorunlu kiliyor ve bir guvenlik firmasindan guvenlikciler tahsis etmislerdi eve. Isyeri oduyor. Yani neyse kisacasi ucu erkek biri kadin olmak uzere uc guvenlik gorevlisi ile ayni evdeyim. Baktim kapidalar, happy birthday sarkisi soyluyorlar. (Dogumgunum oldugunu facebooktan ogrenmisler). Hediye olarak cok guzel bir terlik ve makarna suzgeci almislar. Asiri mutlu oldum cok duygulandim. Beraber biseyler ictik, muzik actik. Sonra adamlardan biri konusma yapti. Buradan mesajlar arkadaslarimdan mesajlar bu surpriz parti resmen cocuk gibi simardim.

Bu arada herkese cok ama cok tesekkur ederim. Simariklik olmasin konum unutulsun gecmise gomulsun diye cevap yazmiyordum biraz utandim bu sekilde tebrik istemekten cunku ahahaha Neyse bari dogumgunum gectigigine gore Mune den konuyu kapatmasini rica edeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…