Dogumgunu depresyonu ve baskalarini kiskanmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi ki doğdun canım nice güzel senelerin olsun inşallah babanı da bir ara uyar kesin farkında bile değildir alındığının tipik babalarımız

Doğum günün kutlu olsun hiç sıkma canını bunlar insani duygular. Hem haset etmemişsin ki imrenmek gibi normal yani. Her insan yanında güvenebileceği birini ister inşallah tez zamanda bulursun.

Yeni yaşın güzellikler getirsin En buyuk kk . Hem burçtaşımsın hem de annemin de doğum günü bugündü(neden söyledim bilmem)

Hayatımızın belli dönemlerinde hep birilerine imrenmişizdir. Mesela ben son dönemlerde balkonu ya da bahçesi olan insanları çok kıskanıyorum Dönem dönem yalnız yaşayanları, bazen çocuksuz olanları, mesela seni de kıskanmış olabilirim (yorumlarından biliyorum, zor şartlarda çalışıyorsun ama çok güzel bir işin var, senin vizyonunu geliştirmiştir)

İlişki konusuna gelince onu çözebilmiş değilim. Olmayan da olan da mutsuz olabiliyor. Senin ilgi duyduğun sana ilgi duymaz canın sıkılır, ilgi duymadığım peşinden koşar ona da sinir olursun. Umarım tez zamanda istediğin ilişki kapını çalar.

İyiki doğdun yarında benim doğum günüm burctasiz ne güzel benimde öyle doğum günümü kutlayan yoktur. Sizi cok iyi anlıyorum. Sağlığımız için sukredecegiz bu yıl emin olun siz bir ilişki konusunda çok kasiyorsaniz kendinizi bu yıl bu konuyu rafa kaldırın kismeyiniz elbette gelecektir ben buna inanıyorum

Mutlu yıllar

Sahip olduklarına şükret ve mutluluk saç. Mutlaka güzel enerjine takılanlar olacaktır. Bir de hangi şirket bu dünyayı sarmış?

Basiniz sag olsun gercekten korkunc bir tesaduf. Bundan sonraki hayatinizda hep cok mutlu olun insallah.

Sizinkini de cani gonulden kutlarim!!!

Valla aslinda itiraf edecegim ben cogu zaman sevdiklerimin dogumgununu unutan bi insanim. Bu forumda da yakin bir arkadasim var kendisine dogumgununde Instagramdan baska konuda bir mesaj attim sonra ertesi gun dank etti. Yani hani ben dusunceli bir insan olsam da millete gonul koysam gam yemeyecegim Ki benim unuttugum arkadaslarim dahi kutlar dogumgunumu genelde. Zaten mesajlari gorunce uzuntum gecti, anlik bir huzunmus herhalde.

Doğum gününüz kutlu olsun. İşsiz de olabilirsiniz, biz de atanamayanlar olarak evde pinekliyoruz. O arkadaşınız nasıl new yorka gitmiş peki? Yani sizden farkı ne? Bu arada sosyal medyayı kapatın, yoksa kafayı yersiniz.

Başka bir ülkeye ne zaman geçeceksiniz ya? :/
Bence orada yalnızsınız ve her şeyin tetikleyicisi de bu. Sizin gibi oraya çalışmaya gitmiş iyi profilli insanlar olsa da sayılıdır. Sayılı kişilerden de erkek arkadaş bulmak zordur. Aslında bir ortam değiştirseniz çorap söküğü gibi gelecek bence gerisi. Tedbil-i mekanda ferahlık vardır.

Ayrıca nice senelere:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…