- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Konu sahıbıne mutlu sene dilerken sana da kızdım ama ya, guzel bır kızda degılım niye dıyosun kendıne yorumlarını goruyorum senın, her zaman mantıklı dogru seyler yazıyorsun.Mutlu yıllarrr
Ne şanslısın, herhangi bir ülkeye gidebilmişsin, vizyon sahibi meslek sahibisin
Sahi ben uçağa hiç binmedim, ülke zaten nereden göreyim. Bu arada işim dahi yok. Güzel bir kız da değilim??? İstersen kim daha şansız tartışmayalımm.
Not : kendimi seviyorum... ( kendini sev)
Mutlu yıllarrr
Ne şanslısın, herhangi bir ülkeye gidebilmişsin, vizyon sahibi meslek sahibisin
Sahi ben uçağa hiç binmedim, ülke zaten nereden göreyim. Bu arada işim dahi yok. Güzel bir kız da değilim??? İstersen kim daha şansız tartışmayalımm.
Not : kendimi seviyorum... ( kendini sev)
Konu sahıbıne mutlu sene dilerken sana da kızdım ama ya, guzel bır kızda degılım niye dıyosun kendıne yorumlarını goruyorum senın, her zaman mantıklı dogru seyler yazıyorsun.
Hakkaniyetli ve akıllısın. Boyle bırının cırkın olması mumkun degıl. Lutfen kendine oyle deme.
İs konusunda da yarın nasil bir kapı acılacagını bılmıyosun, allah buyuk.
Saglıklısın ve suan yorum yapabilecek telefonun İnternetin, vaktin var.
Sans iste bu da. Nimet.
Sana da once ıs sonra hayırlı kısmet diliyorum.
İyi ki doğdunEn buyuk kk Genelde konularına uzun uzun yazma fırsatı bulamadığım için belli etmiyorum ama en büyük fanınım.Nickinin minnoşluğuna bak O bile bir sempatik, birleştirici. Geçen laf arasında anneme bahsediyordum kk'da bir kadın var hem komik hem zeki, çok da güzel bir kariyeri var diye. Ailelerin çocukları ne kadar havalı şeyler başarırsa başarsın eleştirel olabildiğinden açılmıştı konu hatta.
Bir yengeçdaşın olarak yeni yaşında sana gökten zebil zebil üzerine yağacak yakışıklı adam, acilen daha iç açıcı bir memlekette güzel bir iş vee bol bol özgüven, kendini yanaklarını mıncıracak kadar sevme isteği, kendi değerine yönelik farkındalık diliyorum. İnşallah bu yeni yaşını kendi kendini bile bol bol şaşırtıp helal be ben nasıl bir kadınmışım diyerek geçirirsin. Nice mutlu doğum günlerin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?