7 Eylül lütfen
Evde dolap , çekmece ,kitaplık temizliği yaparken elime yarısı kopmuş yıllar öncesine ait İngilizce bir kadın dergisi geçti .Atmadan önce şöyle bir göz gezdirince Personology diye bir bölüme rast geldim .Doğum haftasına göre erkekleri 48 kişilik tipine ayırmışlar . Burada paylaşmak eğlenceli ve ilginç olabilir diye düşündüm . Bana merak ettiğiniz kişinin sadece doğum gününü vermeniz yeterli.:126:
Kaynakerginin adını bulamadım . Ama yazının bitiminde alıntı yaptıkları kaynağı belirtmişler : Adapted from The Secret Language of Relationships.Copyright1997 by Gary Goldschneider and Joost Elffers.Published by Penguin Studio.
8.sayfada yazılı :)
22 Temmuz, rica etsem :)
31 Ocak 1989
Teşekkürler, kusura bakmayın...=)
Sizinki de pişti , hazır
Ocak 31 - Şubat 7
Güçlü Yönleri ; Herkesçe sevilen , geçinmesi kolay , paylaşmayı seven .
Zayıf Yönleri ; Olgunlaşmamış , soğuk , burnu havada.
Kişisel olarak almayın.Adeta insanları memnun etmek için doğmuş bu adam bol bol övgüye ihtiyaç duyar . Bu yüzden ona sık sık ne kadar harika olduğunu söyleyin. Öte yandan , bazen biraz soğuk ve ilgisiz görünebilir . Endişelenmeyin . Bu ilgisiz tavrı genellikle bağımsız tarafını güçlendirmek içindir - suratınıza atılmış bir tokat değildir.
En İyi Eş Uyumları ; Temmuz 26 - Ağustos 2 , Kasım 25 - Aralık 2 ,Aralık 26 - Ocak 2
Haziran 25 - Temmuz 2
Güçlü Yönleri ; Aklı başında , duyarlı , kendini karşıdakinin yerine koyabilen .
Zayıf Yönleri ; Kavgacı , sürekli ilgi alaka isteyen ,inatçı .
Evcimen yönüne seslenin .Kalbi hep yuvasındadır - tabii burası sizinle olmayı tercih edeceği yerdir . Sizin duygularınızı ortaya dökmenizi sağlayan esrarengiz yeteneklerine rağmen , konu kendi duygularını göstermeye gelince , hemen kabuğuna çekilir .Onu zorlamayın . Kendini iyi ve hazır hissettiğinde kalbini açacaktır.
En İyi Eş Uyumları ; Haziran 11 - 18 ,Temmuz 19 - 25 , Ekim 26 - Kasım 2
26 Hazirana da bakarmısınız? :)
akrep burcu çok zordur yamerhabalar
17 Kasım 1986 :) bakabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?