.........Tamam :)
valla dogruu tutttuu :)) cok tesekkurSeninki de geldi =)
Kasım 3 -11
Güçlü Yönleri ; Ciddi , duygusal ,seksi .
Zayıf Yönleri ; Havai , kıskanç ,ketum .
Sıkı durun - sabrınızın karşılığını alacaksınız .Bu zor güvenen , ketum , derin derin düşünen erkek yakınlaşmadan önce çok zamana ihtiyaç duyar .Ama bir defa duygusal duvarlarını yıkarsa , Las Vegas 'ı bile aydınlatacak enerji ile dolar . Yoğun düşünceli hali zaman zaman korkutucu olabilir ancak daha yakından bakılırsa , sorumluluklarını , verdiği sözleri ciddiye alan sevecen , babacan bir kişiliktir.
En İyi Eş Uyumları ; Şubat 8 -15, Mart 11 - 18 ,Haziran 25 - Temmuz 2
Tabii , bakarım
Şubat 23 - Mart 2
Güçlü Yönleri ; Manevi yönü güçlü , şehvetli , akıllı.
Zayıf Yönleri ;Aşırı duygusal ,hedef alındığını zannederek hep savunmaya geçen , sorumsuz .
Onun egosunun üstünde tepinmeyin . İyi niyetli bu erkek doğru kadını bulduğunda , onu mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır . Tam anlamıyla bağlı ve sadık biridir. Şehvetli hamleleri sizi daha fazlası için yalvartacak . Ama çok açık yürekli biri olduğundan , kırılgan duygularını incitmemeye dikkat edin.
En iyi eş uyumları ;Mart 3 - 10 , Ağustos 26 - Eylül 2 , Ekim 19 -25.
canım çok teşekkür ederm,emeğine sağlık:)
Tabii ki :)Hemen ne okuduysam, birebir çeviriyorum.
Mayıs 25 - Haziran 2
Güçlü Yönleri ; Hazırcevap ,sadık, karizmatik.
Zayıf Yönleri ; Havai , çabuk sıkılır , alaycı .
Bırakın kurtlarını döksün .Bu erkeğin ne yapacağını kestirmek zorunda kalmayacaksınız .Tepesi atarsa , bunu kesinlikle bilirsiniz - muhtemelen kırıcı ,alaycı bir azar şeklinde .Kendinizi üzmeyin . İçindeki öfkeyi atınca , sakinleşir ve tekrar baştan çıkarıcı kişiliğine döner . Değişiklik ve moral kazanmaya karşı şiddetli arzu onu yerinde duramaz hale getirse de - belki tek ihtiyacı olan şey yatak odasındaki rutini değiştirmektir .
En İyi Eş Uyumları ; Temmuz 3 -10
Ekim 3 - 10
Ekim 19 - 25
Benim hayatımda biri yok ama merak ettiğim biri var..
17 kasım 1986.. Şimdiden teşekkürler..
Çok ilginç bir konu bende zahmet olmazsa bir tarih söylesem 20 mayıs şimdiden teşekkürler
bnde yazayım dedim ama yorumlarsın umarım10.12.1983
bana daaa
lütfen... : )
13 Mayıs...
28 temmuz bakarsaniz cok sevinirimmm:)
bende 1 ekimi rica etsem :))
bende rica ediyorum 25 eylül şimdiden tşk ederim cevabı 4 gözle bekliorum
bütün sayfalar baktım ekim sonu yok :) benim nişanlımda 29 ekim 1986 bakaranız çook mutlu olurum
20 Mart için de lütfen.=)
25 haziran çok teşekkürler.
müsait olduğunuz bi gün 7 temmuz'a da bi el atar mısınız
Böyle yorumlamışlar :)
Kasım 12 -18
İyi Yönleri ; Sağlam karakterli , cezbedici , becerikli .
Zayıf Yönleri ; Devamlı kendini savunmak zorunda hisseden , yanına yaklaşılması zor, kontrol altında tutmayı seven.
Koruma duvarını kaldırmasını sağlayın . Baştan çıkaran çekici bir tarafı vardır. Biraz daha yaklaşın ; hem işte hem ilişkide sorumluluk alma arzusunu fark edeceksiniz . Biraz kabadayı tarzı sizin canınızı sıkmasın ; bu hali onun koruma kalkanıdır. Onu anladığınızı ,duygularını paylaştığınızı ama ezilip geçilmeye de izin vermeyeceğinizi gösterin . Böylece sadık kalbini kazanırsınız . Dikkat ;Sadık ve bağlanmaya eğilimli biri olsa da onu çantada keklik görmeyin ; rahatlıkla isteye isteye verdiklerini geri de alabilir.
En İyi Eş Uyumları ; Mart 19 -24 , Nisan 11 - 18 , Aralık 3 -10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?