Doğumgünü Haftasına Göre Eşinizin , Erkek Arkadaşınızın Kişiliği -PERSONOLOGY

Çok ama çok teşekkür ederim en iyi eş uyumu içinde yer almam da beni mutlu etti emeğinize teşekkürler

bana daaa
lütfen... : )

13 Mayıs...

Böyle bir yorum yapılmış :)

Mayıs 11 - 18

Güçlü Yönleri ; Hayat dolu , hayal gücü kuvvetli , gözü pek.

Zayıf Yönleri ;Gerçekçi değil , asi , güvensiz .

Onun duygusal kum torbası olmayın .Bu aşırı hassas adam fantastik fikirleriyle alay edildiği zaman bunun acısını ilk sizden çıkarır . Sizi itip kakmasına izin vermeyin .Harekete ve maceraya olan ilgisi onu çoğu kişiden daha eğlenceli biri yapsa da sizden bu konuda ters hareketler görmemesi onu ayaklarını yere daha sağlam basmasını sağlar ve sonuç olarak size minnettar olur .

En iyi eş uyumları ; Mart 3 - 10 , Mayıs 3 - 10 ,Ağustos 3 - 10.

Böyle uygun görmüşler : )

Haziran 25 - Temmuz 2

Güçlü Yönleri ; Aklı başında , duyarlı , kendini karşıdakinin yerine koyabilen .
Zayıf Yönleri ; Kavgacı , sürekli ilgi alaka isteyen ,inatçı .

Evcimen yönüne seslenin .Kalbi hep yuvasındadır - tabii burası sizinle olmayı tercih edeceği yerdir . Sizin duygularınızı ortaya dökmenizi sağlayan esrarengiz yeteneklerine rağmen , konu kendi duygularını göstermeye gelince , hemen kabuğuna çekilir .Onu zorlamayın . Kendini iyi ve hazır hissettiğinde kalbini açacaktır.

En İyi Eş Uyumları ; Haziran 11 - 18 ,Temmuz 19 - 25 , Ekim 26 - Kasım 2

Son düzenleme:
benim içinde yazarsan çok sevinirim 20 ağustos 1988 nasıl oluyormuş acaba :)

Sizin mesajınız gözümden kaçmış ama yakaladım

Ağustos 19 - 25

Güçlü Yönleri ; Dikkatli ,gözlemci ,bağlı ,güvenilir .

Zayıf Yönleri ;Kolay güvenemeyen , ketum , sürekli kendini savunma halinde olan .

Ona karşı açık olun . Bu adamla akıl oyunları oynamak zorunda kalmazsınız .Arzu ettiği dürüst ve açık yürekli bir kadındır. Ancak böyle bir kadın onun savunma duvarını aşabilir . Peki bütün bu duygusal zırhın arkasında ne vardır ? Onun yanında duran , güvenebileceği bir kadına bağlanmaya hazır olası bir ruh eşi.

En iyi eş uyumu ; Mayıs 19 - 24 , Ekim 19 - 25 , Eylül 25 - Ekim 2

teşekkür ederim;
evet pek hayalperest kendisi, pek de duygusal :), tabi biraz huysuzluğu da var inat ve asilik gibi :/

28 temmuz bakarsaniz cok sevinirimmm:)

Baktım

Temmuz 26 - Ağustos 2

Güçlü Yönleri ;Hırslı , sadık ,tutkulu .
Zayıf Yönleri ; Bıkkın ,usanmış , talepkar , bencil .

Sık sık övülmeye ihtiyaç duyar.Kendinden olduğu kadar başkalarından da büyük beklentileri olduğundan , yoğun rekabetçi aslan- kral tarafı aslında kendini ispat etme ihtiyacından doğar.Ara sıra ne kadar harika bir erkek olduğunu bilmesine izin verin.O zaman bir kedi gibi mutluluktan size mırr mırr yapacak . Bir düşünün ,güçlü tutkusuyla siz de muhtemelen kedi gibi mırr mırr yapıyor olacaksınız !

En İyi Eş Uyumları ; Mayıs 11- 18 , Ağustos 19 -25 , Eylül 25 - Ekim 2

çok teşekkür ederim canım doğruluk payı var gerçekten

bende 1 ekimi rica etsem :))

Böyle bir yorum yazmışlar :)

Eylül 25 - Ekim 2

Güçlü Yönleri ;Hoş görünüşlü (yakışıklı) ,esprili , zeki , başarılı
Zayıf Yönleri ; Sıkı ağızlı , iğneleyici , mükemmeliyetçi.

Ona karşı dürüst olun.Başarı kaydetmeye gelince bu keskin zekalı , beklenenden daha başarılı mükemmeliyetçi adam korkusuzdur ama duygularından konuşturtmayı deneyin , endişeye kapılır.Onun kalbini açmasını nasıl sağlarsınız ? Hem negatif hem pozitif şeyleri konuşabilecek kadar birbirinize içten olmanız gerektiğini daha en başından ortaya koyun.Ortamın havası temizlendiğinde ,işler pürüzsüz ilerler.

En İyi Eş Uyumları ; Ocak 10 - 16 , Mayıs 11 - 18 ,Temmuz 26 - Ağustos -
2

Cook tesekkurler:))

bütün sayfalar baktım ekim sonu yok :) benim nişanlımda 29 ekim 1986 bakaranız çook mutlu olurum

Peki :)

Ekim 26 - Kasım 2

Güçlü Yönleri ; Doğrucu , sezgileri kuvvetli ,olayları çabuk kavrayan , kararlı.
Zayıf Yönleri ; Kırıcı , sert , kendi kendine zarar veren.

Ona olumlu yorumlar yapın.Pozitif düşünceyle besleyin .Bu talepkar ve yargılayıcı erkek ,kendi kendinin de en sert eleştirmenidir . Aynen bir köpek yavrusu gibi şefkat ve onaylanmaya ihtiyaç duyar - ve karşılığında minnettarlığını , sevgisini ve ilgisini esirgemeyecektir.

En İyi Eş Uyumları ; Ocak 3 - 9 , Ocak 31 - Şubat 7 , Mart 3 - 10.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…