- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Swanbeauty
-
SayınMune , lütfen konu başlıkları altında haddini aşıp bu platformu insanlara nefretini kusmak için kullanan insanlara müdahale ederseniz sevinirim.rica ediyorum.
Ya Allah aşkına alıntılayıpndurmayın konuyu tartışmaya çevirmeye çalışıyorsunuz burda saygısız hadsiz demek kolay gidip adamın yüzüne söylemesi gerekirken burda arkasından konuşuyor mesele hediyeye değer vermek falan değil orjinalmiş bilmem neymiş kendini salak yerine konduğunu söylemiş beklenti değilde ne? Adam yemeğe de çıkarmış elinden gelenide yapmış eee orjinal değilmiş. Git kendin al orjinali hediyeyi sorgulamak üstüne salak yerine kondum demek hangi kafanın ürünü?Tanıyor musunuz konu sahibini? Hayat standartlarını, hayattan beklentilerini, sahip olduklarını ya da olamadıklarını? Ne kadar kolay önyargı savurmak.. atıyorum lcw de defacto da 20 30 liralık çantalar var, onlardan getirseydi eminim ağzını açıp bir şey demezdi. Konu para değil. Konu ilişkinin en özen isteyen zamanı çakma bir eşya alıp önüne koyması. He şunu dersiniz anlarım, 10 günlük ilişkide adam konu sahibinin çakma eşyalardan hoşlanmadığını bilmiyordur almıştır, o zaman saygı duyarım. Ama yorumunuz saygı çerçevesinde değil. Dolabımda sadece 3 tane çantam var benim. 3ü de orijinal. 30 tane çakma olacağına 3 tane orijinal olsun bana yetiyor. Herkesin kendi zevki sonuçta.
Utanacak biri varsa ben değilim burada saygısızlık yapanda kendi sevgilisini tanımayan sizsiniz baştan söyledi mi al orjinal çanta aldım diye de salak yerine koydu diyosunuz hiçmi değeri kalmadı düşüncenin hatrın pes yani görgüsüzlük banlanmakta umrumda değilsiniz şahsenYaptınız.hala utanmadan hakaret ediyorsunuz.durust olup olmama dersi verecek siz değilsiniz .işinize bakın.
Ya Allah aşkına alıntılayıpndurmayın konuyu tartışmaya çevirmeye çalışıyorsunuz burda saygısız hadsiz demek kolay gidip adamın yüzüne söylemesi gerekirken burda arkasından konuşuyor mesele hediyeye değer vermek falan değil orjinalmiş bilmem neymiş kendini salak yerine konduğunu söylemiş beklenti değilde ne? Adam yemeğe de çıkarmış elinden gelenide yapmış eee orjinal değilmiş. Git kendin al orjinali hediyeyi sorgulamak üstüne salak yerine kondum demek hangi kafanın ürünü?
Banlan o zaman.hayatta da banlanmani diliyorumUtanacak biri varsa ben değilim burada saygısızlık yapanda kendi sevgilisini tanımayan sizsiniz baştan söyledi mi al orjinal çanta aldım diye de salak yerine koydu diyosunuz hiçmi değeri kalmadı düşüncenin hatrın pes yani görgüsüzlük banlanmakta umrumda değilsiniz şahsen
10 günlük sevgiliden keşke hediye kabul etmeseydiniz.Çok teşekkür ederim.hayirlisi.insaallah.bu konuyu konuşmayı düşünüyorum.ama bitirme konusu olarak değil.bakalim.nasil sonuçlanacağını zaman gosterir.belki konuşursam o da kırılacak ve benimle görüşmek istemeyecek.konusmassam da ben ona sahte davranmış olacağım.artik durum ne gösterirse..
SayınUtanacak biri varsa ben değilim burada saygısızlık yapanda kendi sevgilisini tanımayan sizsiniz baştan söyledi mi al orjinal çanta aldım diye de salak yerine koydu diyosunuz hiçmi değeri kalmadı düşüncenin hatrın pes yani görgüsüzlük banlanmakta umrumda değilsiniz şahsen
Evet ne düşüneceğimi şaşırdım.bir yerinden tutmaya çalışıyorum.elimde kalıyor.Bende bozulurdum. Paran yoksa markasız al paran varsa orjinal al.
Çakma alması demek bana göre; param var ama sana o kadar para vermeye değer görmedim demek yada param yok ama sana da kendimi bişey zannettirmeye çalışıyorum ondan böyle bişey yaptım demektir.
İkiside kötü. Bence konuşun ilişkinin başındasınız ona göre değerlendirip yolunuza bakarsınız.
Yıllar geçer artık iki tarafta birbirini biliyordur çeşit olsun diye yapılabilir bende eşime bazen gittiği yere göre ayy orda şu markanın kaliteli replikası oluyor alsana diyorum. Oda alsa getirse bozulmam ama sizde çok yeni
Söylemedi.boyner ya da yok falan mi dediğimde oralardan almadığını söyledi.he o zaman mağazasından aldın yani dedim.cvp vermediÇantayı nereden aldığını sormuştunuz? Ne cevap verdi ona?
Söylemedi.boyner ya da yok falan mi dediğimde oralardan almadığını söyledi.he o zaman mağazasından aldın yani dedim.cvp vermedi
Söylemedi.boyner ya da yok falan mi dediğimde oralardan almadığını söyledi.he o zaman mağazasından aldın yani dedim.cvp vermedi
Figen abla şurda çıkıp ‘gelinim olur musun’ deseniz, hayır diyecek kız tanımıyorum ne tatlısınızzUcuza getirip bir de orijinalmiş havası vermeye çalışmış, çok ayıp etmiş.
Bu kişi kendisine aldığı bir kazağa 300/400 lira verip te sana doğumgünü hediyesi olarak 30/40 liralık birşey getirmeye tenezzül etmişse, bu bariz cimrilikten..
Oğlumun Temmuz ayında doğumgünü vardı. İsviçrede üniversite 2.sınıf. Yeni çıkmaya başladığı sevgilisi doğumgünü için özenmiş ve eminim ki bütçesini zorlayarak Paris'te 2 günlük bir otel rezervasyonu yaptırmış. (Kız arkadaşı orada hem çalışıyor, hem de okuyor. Aile desteği almadan yaşıyor ve Ben ilk baştan itibaren bu durumu çok takdir ettim) Benim Oğlum da öğrenci ancak hemen gidiş/dönüş biletlerini ben alıyorum demiş ve almış. Bu arada Beni görmeye Türkiye'ye geldiğinde Oğluma dedim ki, Bütçesini muhakkak zorlamıştır bu tatili planlarken ve o yüzden oradaki tüm yeme, içme masraflarını Sen karşılamalısın ve o ara Ben de başka yerden kıstım ama 500 Euro verdim ki Oğlum asla mahçup olmasın. Artı Swaroskiden çok şık bir bilezik aldım, bunu da Paris hatırası olarak hediye et Annem dedim.
Bunları yazmamın sebebi, Benim kızım yok, hayatta tek Oğlum var.
O kız evlatlara layığı ile davranacak Erkek Çocukları da bir Kadın olarak biz Anneler yetiştiriyoruz.
Bir erkek çocuk herzaman Annesinden gördüğünü yapar.
Ve şu anda artık o kadar iyi biliyorum ki.. "Armut herzaman dibine düşer."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?