Dogumgunu hediyesi

Sayın Mune , lütfen konu başlıkları altında haddini aşıp bu platformu insanlara nefretini kusmak için kullanan insanlara müdahale ederseniz sevinirim.rica ediyorum.

Sizi rahatsiz eden haddini asan yorumlarin altinda sikayet et butonu var ona basin mune o zaman daha rahat ilgilenir.
Ben de itici buldum adamin yaptigini. Bir buket cicek bile gunu kurtarabilir ama cakma canta bana da bi sacma geldi. Orjinalini de alsin demiyosun sonucta ama cakmasi da gelmesin yani. 20 30 liralik siradan bi bluz ya da hicbisey almamasi bile daha duyarli bir davranis olurdu. Sonucta daha 10 gun olmus. Ben de biraz bozulurdum sanirim haklisiniz.

Bende bozulurdum. Paran yoksa markasız al paran varsa orjinal al.
Çakma alması demek bana göre; param var ama sana o kadar para vermeye değer görmedim demek yada param yok ama sana da kendimi bişey zannettirmeye çalışıyorum ondan böyle bişey yaptım demektir.
İkiside kötü. Bence konuşun ilişkinin başındasınız ona göre değerlendirip yolunuza bakarsınız.

Yıllar geçer artık iki tarafta birbirini biliyordur çeşit olsun diye yapılabilir bende eşime bazen gittiği yere göre ayy orda şu markanın kaliteli replikası oluyor alsana diyorum. Oda alsa getirse bozulmam ama sizde çok yeni

Ya Allah aşkına alıntılayıpndurmayın konuyu tartışmaya çevirmeye çalışıyorsunuz burda saygısız hadsiz demek kolay gidip adamın yüzüne söylemesi gerekirken burda arkasından konuşuyor mesele hediyeye değer vermek falan değil orjinalmiş bilmem neymiş kendini salak yerine konduğunu söylemiş beklenti değilde ne? Adam yemeğe de çıkarmış elinden gelenide yapmış eee orjinal değilmiş. Git kendin al orjinali hediyeyi sorgulamak üstüne salak yerine kondum demek hangi kafanın ürünü?

Yaptınız.hala utanmadan hakaret ediyorsunuz.durust olup olmama dersi verecek siz değilsiniz .işinize bakın.
Utanacak biri varsa ben değilim burada saygısızlık yapanda kendi sevgilisini tanımayan sizsiniz baştan söyledi mi al orjinal çanta aldım diye de salak yerine koydu diyosunuz hiçmi değeri kalmadı düşüncenin hatrın pes yani görgüsüzlük banlanmakta umrumda değilsiniz şahsen

Nasıl bir sevgisizlik çekiyorsunuz bilmiyorum ama üzüldüm halinize. Hamileymişsiniz, bebişinizi üzecek bir tartışmayı başlatan ben olmak istemiyorum. Hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah.

Banlan o zaman.hayatta da banlanmani diliyorum

10 günlük sevgiliden keşke hediye kabul etmeseydiniz.
Benim prensiplerim var ben kabul etmiyordum.
İlişkim biterse iade etmek zorunda kalırım diye.
Bence şu durumda hediye için alınganlık yapmanız çok saçma olur .
Çocuk değilsiniz ki koca koca insanlarsınız maddi şeylere doymuş maneviyat aramalıydınız 10 gün adam kadın eşyasından anlamaz ki böylesi bir konu açılmıştı adam yurtdışından ne bulsa almış gelmiş kıza yani adam çapkın olsa kopliman süper yapıyor olsa sizi oyalayıp daldan dala konsa daha mı iyi maddi şeylere takılmayın bence
Belki sizi sınıyor daha yeni çünkü

Sayın Mune böyle insanların ceza almasından öte ,insanlarin birbirlerinden faydalanabileceği ve zarar görmeyeceği bir platform olması gereken böyle bir sitede ,üyeliğinin sürmesinin insanlığa zarar bir durum olduğunu düşünüyorum. Nacizane fikrim.durup dururken tacize uğradım.gereginin yapılmasını bilgilerinize arz ederim

Sevgili arkadaşlar ben burada ne yapabileceğim konusunda fikir ve yorum almak için bu konuyu açtım.elestirilere ve saygı çerçevesindeki tüm yorumlara açığım.bir sorun yasamadim zaten.yorum yapan herkese teşekkür ediyorum.ancak taciz ve hakarette bulunan insanların konuyu terketmesini istiyorum.bu konuda gerekli başvuruyu yaptım.bana yorum yapıp fikir verecek olan arkadaşları bekliyorum.simdiden sagolun.

Evet ne düşüneceğimi şaşırdım.bir yerinden tutmaya çalışıyorum.elimde kalıyor.

Söylemedi.boyner ya da yok falan mi dediğimde oralardan almadığını söyledi.he o zaman mağazasından aldın yani dedim.cvp vermedi

Bence sahte aldiginin gayet farkinda o yuzden cevap veremiyor. :)))) Farkinda olmasa direk yanitlardi nereden aldiysa. Cokta dusunecek birsey yok gibi.

Yanlislikla sahte urun alanlar ya dunyadan bi haber ya da hic marka kullanmayan insanlar olur anca.

Esim kozmetik ve markalarindan anlamaz ama marka belirtmeksizin bir kozmetik urunu secmesini istesem, "yanlislikla" sahte alma ihtimali yok.
Kozmetik markalarina hakim olmasa da eminim dogru durust bir markanin urununu bulur getirir.
Aksi bir durum cahillik ya umursamamazlik ya da bilincli yapilan davranistir.

Söylemedi.boyner ya da yok falan mi dediğimde oralardan almadığını söyledi.he o zaman mağazasından aldın yani dedim.cvp vermedi

Ucuza getirip bir de orijinalmiş havası vermeye çalışmış, çok ayıp etmiş.
Bu kişi kendisine aldığı bir kazağa 300/400 lira verip te sana doğumgünü hediyesi olarak 30/40 liralık birşey getirmeye tenezzül etmişse, bu bariz cimrilikten..

Oğlumun Temmuz ayında doğumgünü vardı. İsviçrede üniversite 2.sınıf. Yeni çıkmaya başladığı sevgilisi doğumgünü için özenmiş ve eminim ki bütçesini zorlayarak Paris'te 2 günlük bir otel rezervasyonu yaptırmış. (Kız arkadaşı orada hem çalışıyor, hem de okuyor. Aile desteği almadan yaşıyor ve Ben ilk baştan itibaren bu durumu çok takdir ettim) Benim Oğlum da öğrenci ancak hemen gidiş/dönüş biletlerini ben alıyorum demiş ve almış. Bu arada Beni görmeye Türkiye'ye geldiğinde Oğluma dedim ki, Bütçesini muhakkak zorlamıştır bu tatili planlarken ve o yüzden oradaki tüm yeme, içme masraflarını Sen karşılamalısın ve o ara Ben de başka yerden kıstım ama 500 Euro verdim ki Oğlum asla mahçup olmasın. Artı Swaroskiden çok şık bir bilezik aldım, bunu da Paris hatırası olarak hediye et Annem dedim.

Bunları yazmamın sebebi, Benim kızım yok, hayatta tek Oğlum var.
O kız evlatlara layığı ile davranacak Erkek Çocukları da bir Kadın olarak biz Anneler yetiştiriyoruz.

Bir erkek çocuk herzaman Annesinden gördüğünü yapar.
Ve şu anda artık o kadar iyi biliyorum ki.. "Armut herzaman dibine düşer."

Kendisi de marka cüzdan, çanta kullanmiyorsa bir erkegin cantanin orijinalliğiyle ilgilenecegini sanmiyorum. Muhtemelen beyfendi ayrıca hediye işlerinden de pek anlamayan biri, on günlük ilişkiye çanta aldığına gore. Zarif bir beyefendi bir tane gülle çok yerinde bir kutlama yapabilirdi.

Sanirim arkadaşınız hediye almadığı için cezalandirilma korkusuyla hediye ve iliskiniz üzerine hiç dusunmeden alivermis bir canta. Bu bence tek basina size deger vermedigi anlamina gelmez. Genel olarak hediyeleşmeyi, kutlamalari önemsemiyor olabilir. Eşim de öyledir mesela. Bu sevgi diliyle alakalı bir durum daha cok. Sevgi dilleriniz farklı olabilir. Hediyeleşmeye, kutlamalara cok önem veren biriyseniz iliskinizi gözden gecirebilirsiniz, ilerde muhtemelen tüm kutlamalariniz bu gibi olur çünkü.

Figen abla şurda çıkıp ‘gelinim olur musun’ deseniz, hayır diyecek kız tanımıyorum ne tatlısınızz

Yorumları biraz okudum, bence sadece bu hediye bir anlam çıkarmak için az, henüz erkenmiş bence biraz takipte kalın.. Fake aldı diye sizi önemsemiyo vs. Demek yanlış bence.
Marka konusunda sizinle aynı düşünüyorum, yine de zaman verim diyorum.

Mevzu marka veya para değil.. Çakma bi sey almak yerine o ürünü hic almayip o paraya baska bi hediye alabilirdi.. Benim de hosuma gitmezdi.. Tabii niyetini bilemiyoruz, burdan anlamamiz da mumkun degil..

Ayrica, yine alakasiz yerden duyar kasıp konu sahibine saldirip desarj olmak isteyenler gelmiş, konu sahibi de banlanmış yazık..
Kadin "bana neden ucuz hediye almış" dememiş ki, ne bu tepkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…