Dogumgunu hediyesi

Güzel yemeğe çıkardı sağolsun. Bu bile yeterdi bana daha yeniyiz sonuçta.ama hayatımda sahte marka kullanmayı hic sevmem.20 lira olsun ama cakma olmasın o sorun değil .bu tuhaf bi durum ne yapmam lazım.henuz birşey demedim.sevindim teşekkür ettim.ama sahte olduğunu inceledikçe anladım.o bir ergen değil.niye böyle yaptı ki

Hediye paketi poşeti aynı markanın değil mi inceledice anladıgınıza göre ?

Işte ben de sizin düşündüğünüz gibi hissettim. Kendini küçük düşürmesine gerek yoktu.durumu kotu degil. Hem insan durumu olmasa bile 50 liralik bi kazak alir.ya da bi çiçek alır ama cakma nedir bilemedim.

Çakma ürün alması beni de rahatsiz ederdi. illa marka olmasina gerek yok. Çakma bir çanta kullanmak yerine uzerinde hiç marka yazmayan, markasiz bir canta alsaymis bari bu kadar itici durmazdi. Gayette kendini kucuk dusurmus.
Işte ben de öyle rahatsız oldum.acaba ben mi abartıyorum diye danışmak istedim.icimde bir öküz oturdu.su an bunu içinde tutmayıp söylesem mi diye düşünüyorum.nasil bir dille söylenir ki

Keşke sıradan bi gömlek ,parfüm falan alsaymış 38 yaşındaki bi adama yakışmamış dogrusu.bu arada çanta iyi bir replika mı yoksa bildigimiz çakmalardan mı merak ettim

Sahte olduğuna emin misiniz? Bunu eleştri ya da rencide etmek için demiyorum yanlış anlamayın. Eşim Ankara'dan pırlanta yüzük getirmişti nişanlıyken.Ben de bu sahte diye tutturmuştum Halbuki o zamana kadar pırlantayla bir tanışıklığım olmamıştı, nerden anladıysam Eşim elimden bıkınca yenisini almaya kalktı Sonra kendim Ünlü bir markaya götürünce taşlarınız şu özelillkte deyince vazgeçtim

Şu an için yapılacak bir şey yok açıkçası. Sizde marka bir şey görüp sahte mi sandı ne sandı bilemedim ki neden böyle bi şey yaptı Kendisi belki sürekli sahtelerini kullanıyor o yüzden normal geliyordur belki bu durum. Çantayı kullanmamayı tercih edebilirsiniz. Umarım zamanla tarzınızı görür ve bidaha böyle ergence bir şey yapmaz

Benim daha 19 yaşındaki kızım bile erkek arkadaşına sahte markalı birşey almıyor.Tatilde bir dükkandan bileklik almak istedi satıcı orginal marka olduğunu iddia etsede sahte olduğunu anladı diye almadı.Sonra başka biryerden orginal markayı bulduda hediye etti.
Hoş değil bencede.Hic marka olmayan bir hediye alsaydı keşke.

Keşke sıradan bi gömlek ,parfüm falan alsaymış 38 yaşındaki bi adama yakışmamış dogrusu.bu arada çanta iyi bir replika mı yoksa bildigimiz çakmalardan mı merak ettim
Hayır iyi bir replika değil.sahte oldugunu hissedince emin olmak için içindeki kodu googleda arattım.cikmiyor.

Valla.hediye paketinin markaya alakası yok.boylr markalarda canta kılıfı olur.yok.icinde karton etiketi bile yok.icinde kabartmalı baskı logo vs.yok.google da yok.

Benim de fikrim bu.kendisine bunu söylemem nasil olur acaba.

Yası ve maddi durumuda var diyorsunuz
Hayır bide nerden bulmusta almıs suanda cakma bişey almak istesem pazar bulmam gitmem falan gerekir

Valla.hediye paketinin markaya alakası yok.boylr markalarda canta kılıfı olur.yok.icinde karton etiketi bile yok.icinde kabartmalı baskı logo vs.yok.google da yok.
Bence adama bir şey demeyin. Biraz gözlem yapın. Olmayacağına kanaat getirirseniz bitirirsiniz. Şık bir davranış olmamış gerçekten. Buradaki sıkıntı maddi ederi değil, yaklaşım tarzı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…