- Konu Sahibi Swanbeauty
-
Güzel yemeğe çıkardı sağolsun. Bu bile yeterdi bana daha yeniyiz sonuçta.ama hayatımda sahte marka kullanmayı hic sevmem.20 lira olsun ama cakma olmasın o sorun değil .bu tuhaf bi durum ne yapmam lazım.henuz birşey demedim.sevindim teşekkür ettim.ama sahte olduğunu inceledikçe anladım.o bir ergen değil.niye böyle yaptı kiKesinlikle haklısınız böyle düşünmekte. Ben de tuhaf hissederdim çünkü markaların sahtesini kullanmaktan hoşlanmıyorum. Gayet markasız normal bir şey alabilirdi, yemeğe çıkarabilirdi vs.. Sonuçta yaşı küçük ya da böyle şeyleri bilmeyen bir insan da değilmiş. Ne gerek var ki böyle bir şeye ..
evetMarkasiz olsaydi baska bisey olsaydi bence
Hediye paketi poşeti aynı markanın değil mi inceledice anladıgınıza göre ?Güzel yemeğe çıkardı sağolsun. Bu bile yeterdi bana daha yeniyiz sonuçta.ama hayatımda sahte marka kullanmayı hic sevmem.20 lira olsun ama cakma olmasın o sorun değil .bu tuhaf bi durum ne yapmam lazım.henuz birşey demedim.sevindim teşekkür ettim.ama sahte olduğunu inceledikçe anladım.o bir ergen değil.niye böyle yaptı ki
Işte ben de sizin düşündüğünüz gibi hissettim. Kendini küçük düşürmesine gerek yoktu.durumu kotu degil. Hem insan durumu olmasa bile 50 liralik bi kazak alir.ya da bi çiçek alır ama cakma nedir bilemedim.Çakma çanta almayı düşünene kadar bi cicek bi yemeğe götürme veya o cantanın parası kadar bi kazak elbise pantolon vs alabilirdi
İlla kücük düsürücü sekilde cakma canta almak zorunda değildi
Değer vermiyor kesinlikle
Paket sıradan.marksnin paketi değil.etiket yok canta kılıfı yok.marka logosu ya da baskısı iç kısımda yok.Hediye paketi poşeti aynı markanın değil mi inceledice anladıgınıza göre ?
Işte ben de öyle rahatsız oldum.acaba ben mi abartıyorum diye danışmak istedim.icimde bir öküz oturdu.su an bunu içinde tutmayıp söylesem mi diye düşünüyorum.nasil bir dille söylenir kiÇakma ürün alması beni de rahatsiz ederdi. illa marka olmasina gerek yok. Çakma bir çanta kullanmak yerine uzerinde hiç marka yazmayan, markasiz bir canta alsaymis bari bu kadar itici durmazdi. Gayette kendini kucuk dusurmus.
Güzel yemeğe çıkardı sağolsun. Bu bile yeterdi bana daha yeniyiz sonuçta.ama hayatımda sahte marka kullanmayı hic sevmem.20 lira olsun ama cakma olmasın o sorun değil .bu tuhaf bi durum ne yapmam lazım.henuz birşey demedim.sevindim teşekkür ettim.ama sahte olduğunu inceledikçe anladım.o bir ergen değil.niye böyle yaptı ki
Hayır iyi bir replika değil.sahte oldugunu hissedince emin olmak için içindeki kodu googleda arattım.cikmiyor.Keşke sıradan bi gömlek ,parfüm falan alsaymış 38 yaşındaki bi adama yakışmamış dogrusu.bu arada çanta iyi bir replika mı yoksa bildigimiz çakmalardan mı merak ettim
Valla.hediye paketinin markaya alakası yok.boylr markalarda canta kılıfı olur.yok.icinde karton etiketi bile yok.icinde kabartmalı baskı logo vs.yok.google da yok.Sahte olduğuna emin misiniz? Bunu eleştri ya da rencide etmek için demiyorum yanlış anlamayın. Eşim Ankara'dan pırlanta yüzük getirmişti nişanlıyken.Ben de bu sahte diye tutturmuştumHalbuki o zamana kadar pırlantayla bir tanışıklığım olmamıştı, nerden anladıysam Eşim elimden bıkınca yenisini almaya kalktı Sonra kendim Ünlü bir markaya götürünce taşlarınız şu özelillkte deyince vazgeçtim
Benim de fikrim bu.kendisine bunu söylemem nasil olur acaba.Benim daha 19 yaşındaki kızım bile erkek arkadaşına sahte markalı birşey almıyor.Tatilde bir dükkandan bileklik almak istedi satıcı orginal marka olduğunu iddia etsede sahte olduğunu anladı diye almadı.Sonra başka biryerden orginal markayı bulduda hediye etti.
Hoş değil bencede.Hic marka olmayan bir hediye alsaydı keşke.
Yası ve maddi durumuda var diyorsunuzIşte ben de sizin düşündüğünüz gibi hissettim. Kendini küçük düşürmesine gerek yoktu.durumu kotu degil. Hem insan durumu olmasa bile 50 liralik bi kazak alir.ya da bi çiçek alır ama cakma nedir bilemedim.
Bence adama bir şey demeyin. Biraz gözlem yapın. Olmayacağına kanaat getirirseniz bitirirsiniz. Şık bir davranış olmamış gerçekten. Buradaki sıkıntı maddi ederi değil, yaklaşım tarzı.Valla.hediye paketinin markaya alakası yok.boylr markalarda canta kılıfı olur.yok.icinde karton etiketi bile yok.icinde kabartmalı baskı logo vs.yok.google da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?