Dogumgunu hediyesi

Bence adam anlamiyor bu islerde. Dogumgunu var bir kadina ne alinir canta alinir diye dusunmustur ve 10gunluk sevgili icin de yuksek butce ayirmadan bir sey almistir. adamin gozunde o bir seyin cakmasi degil bence sadece "canta". Belki o markayi bilmiyor ya da bir markanin cakmasi oldugunu bilmiyor. Sadece canta diyerek aldi dumduz. Cunku o markayi biliyorsa ve size gercek diyerek veriyorsa aptal degildir sizin anlamayacaginizi dusunecek kadar, normal posette vermis zaten.

Ben olsam bende hiç hoşlanmazdım bu durumdan. Bence itici birşey bu. Çakma çanta yerine güzel bir çiçek yada çok şık bir çikolata yada parfüm olabilirdi. Bana eşim çakma çanta alsa ona da çok kızardım sanırım. Almasan daha iyi derdim.Çakma yerine daha düşük bir markanın orjinal ürününü tercih ederim.

Belki çantadan anlamıyordur. Belki eski sevgilisi veya annesi ablası öyle kullanıyordu o da ondan dolayı almıştır. Belki de kendisi profiline güvenip çakma olduğunu anlamayacağınızı düşünmüş ve baştan büyük bir hediye vererek göz boyamaya çalışmış olabilir.

Bilmiyorum hangi sebepten.ama
O degil de lcw yi amma gömmüş bazilari. Bir suru markadan daha kaliteli ve güzel ürünleri bence
Yok gömmek değil.guzel ürünleri de var:)

Ne yapmalıyım?içinde tutmalı miyim daha yeniyiz.yoksa açık net içimdekini dışa mi vurmalıyım?

Herkese merhaba.yeni başlayan bir ilişkiniz var ve dogumgununuzde 10 günlük sevgiliniz size cakma bir canta aldı.bu sizi rahatsız eder mi?Normal mi bu durum?

eşimle tanışıp birlikte olmaya başladıktan 12 gün sonra doğumgünümdü, bana bir çerçeve alıp gelmiş, verirken de "ileride içini güzel biri fotoğrafımızla doldururuz dilerim" demişti. o çerçeve evin en kıymetli yerinde, en güzel fotoğrafımızı saklıyor :)
erkek arkadaşınıza biri kadınların marka çantaların replikasını kullandığını söyleyip hediye için fikir vermiş olabilir. Uygun bir dille hediye için teşekkür edip materyalist olmadığınızı, bu yüzden pahalı markaların replikasına da olsa sahip olmanın sizin için birşey ifade etmediğini, doğumgününde düşünüp bir çiçekle bile gelse mutlu olacağınızı söyleyin.

Şimdi bazı çakmalar çok iyi taklit oluyor ve onlar da çok ucuz değil zaten. Adam da orta halli bir para verince o kadarını anlamamış olabilir.

Ama pazarda satılan bazı en kötü taklitlerden almışsa anlamaması imkansız. 20 tllik hediye alacağına hiç almasın.

Inanin öyle bisey yapsa daha anlamlı olurdu. Ozensizlik hissine kapildim

Yok ya öyle iyi bir cakma değil.

Yok ya öyle iyi bir cakma değil.

Bence iyi tanımaya çalış o zaman. Mesele maddiyat değil dediğim gibi hiç almasa bile olabilirdi. Eşimle sevgili olduk 3 gün sonra doğumgünüydü ben de bir şey almamıştım samimiyetsiz gelmişti yıllar geçti hiç bahsi bile geçmedi aramızda.

10 günlük ilişki bunları düşünmek içinde söylemek içinde çok yeni. birbirinizi tanısaydınız adamın çantayı ne niyetle verdiğini de bilirdiniz. biz burada olasılıklar üzerinden ahkam kesiyoruz. çantayı da çakma olmasınıda boşverin, ililşkinize bakın. ilerde ne olduğunu anlarsınız ona göre davranırsınız zaten. benim eşim bana hoşlanmayacağım birşey alsa sitem ederim ona bu kadar yıldır tanımadın mı beni diye ama 10 günlük bir ilişki için bu bir milat olmamalı.

Ben zaten yeni olduğumuz için onu hediye yüküne sokmak istemediğimden söylemedim önce ama öğrenmiş.ilk hediye biraz daha özenli olsa olmaz mıydı?

Yani bu olaya takip bu yüzden sorun yaratmamalı mıyım

Ben zaten yeni olduğumuz için onu hediye yüküne sokmak istemediğimden söylemedim önce ama öğrenmiş.ilk hediye biraz daha özenli olsa olmaz mıydı?

24-25 yaşındaki bir genç olsa parası olmaz düşünemez derim de 38 yaşında koca adam işi gücü var daha uygun bir hediye alabilirdi bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…