- 30 Aralık 2015
- 603
- 1.306
- 113
- 28
- Konu Sahibi Swanbeauty
-
Bilmiyorum hangi sebepten.amaİki seçenek var ya çakma olduğunu bilmiyor çanta almak istedi seni mutlu edeceğini umarak gitti aldı. (kaldı ki artık bu çakma çantalar sadece pazarda vs. değil inanmazsınız geçen kocaeli de bir avm de mağazada satılıyordu gördüm komik fiyatlara şok oldum )
ya da çakma olduğunu biliyor ama seni anlamaz da pahalı bir hediye aldı zannetsin diye :)
Ben de bu çakma olayını anlamıyorum çakma gucciler, ysl ler alacağıma kısmen uygun fiyatlı ama marka sayılan pierre c., indirime girince beymen vs. alıyorum daha iyi.
Yok gömmek değil.guzel ürünleri de var:)O degil de lcw yi amma gömmüş bazilari. Bir suru markadan daha kaliteli ve güzel ürünleri bence
Ne yapmalıyım?içinde tutmalı miyim daha yeniyiz.yoksa açık net içimdekini dışa mi vurmalıyım?Ben olsam bende hiç hoşlanmazdım bu durumdan. Bence itici birşey bu. Çakma çanta yerine güzel bir çiçek yada çok şık bir çikolata yada parfüm olabilirdi. Bana eşim çakma çanta alsa ona da çok kızardım sanırım. Almasan daha iyi derdim.Çakma yerine daha düşük bir markanın orjinal ürününü tercih ederim.
Markadan anlamıyor gibi gelmedi bana ama bilemiyorum.Belki adam çanta markası bilmiyor orta halli bir dükkâna girdi beğendi aldı yani buyutmemek gerek diye düşünüyorum.
Herkese merhaba.yeni başlayan bir ilişkiniz var ve dogumgununuzde 10 günlük sevgiliniz size cakma bir canta aldı.bu sizi rahatsız eder mi?Normal mi bu durum?
Inanin öyle bisey yapsa daha anlamlı olurdu. Ozensizlik hissine kapildimeşimle tanışıp birlikte olmaya başladıktan 12 gün sonra doğumgünümdü, bana bir çerçeve alıp gelmiş, verirken de "ileride içini güzel biri fotoğrafımızla doldururuz dilerim" demişti. o çerçeve evin en kıymetli yerinde, en güzel fotoğrafımızı saklıyor :)
erkek arkadaşınıza biri kadınların marka çantaların replikasını kullandığını söyleyip hediye için fikir vermiş olabilir. Uygun bir dille hediye için teşekkür edip materyalist olmadığınızı, bu yüzden pahalı markaların replikasına da olsa sahip olmanın sizin için birşey ifade etmediğini, doğumgününde düşünüp bir çiçekle bile gelse mutlu olacağınızı söyleyin.
Yok ya öyle iyi bir cakma değil.Şimdi bazı çakmalar çok iyi taklit oluyor ve onlar da çok ucuz değil zaten. Adam da orta halli bir para verince o kadarını anlamamış olabilir.
Ama pazarda satılan bazı en kötü taklitlerden almışsa anlamaması imkansız. 20 tllik hediye alacağına hiç almasın.
Yok ya öyle iyi bir cakma değil.
Paket sıradan.marksnin paketi değil.etiket yok canta kılıfı yok.marka logosu ya da baskısı iç kısımda yok.
Bu durumda belli etmeden yola devam mi?yoksa ıçimde kalmasın söyleyeyim ben dert edeceğime o etsin mi?
Ben zaten yeni olduğumuz için onu hediye yüküne sokmak istemediğimden söylemedim önce ama öğrenmiş.ilk hediye biraz daha özenli olsa olmaz mıydı?Bence iyi tanımaya çalış o zaman. Mesele maddiyat değil dediğim gibi hiç almasa bile olabilirdi. Eşimle sevgili olduk 3 gün sonra doğumgünüydü ben de bir şey almamıştım samimiyetsiz gelmişti yıllar geçti hiç bahsi bile geçmedi aramızda.
Yani bu olaya takip bu yüzden sorun yaratmamalı mıyım10 günlük ilişki bunları düşünmek içinde söylemek içinde çok yeni. birbirinizi tanısaydınız adamın çantayı ne niyetle verdiğini de bilirdiniz. biz burada olasılıklar üzerinden ahkam kesiyoruz. çantayı da çakma olmasınıda boşverin, ililşkinize bakın. ilerde ne olduğunu anlarsınız ona göre davranırsınız zaten. benim eşim bana hoşlanmayacağım birşey alsa sitem ederim ona bu kadar yıldır tanımadın mı beni diye ama 10 günlük bir ilişki için bu bir milat olmamalı.
Ben zaten yeni olduğumuz için onu hediye yüküne sokmak istemediğimden söylemedim önce ama öğrenmiş.ilk hediye biraz daha özenli olsa olmaz mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?