- Konu Sahibi Swanbeauty
-
Aşırı lüks markalar kullanan biri değilim.ama marka giyerim.sahte almadım hiç.cunku sevmem .gider pazardan da urun alırım.iyi mağazalardan da ...ama sahte çok itici geliyorSahte olsa ne olmasa ne ?
siz her şeyinizi marka mı kullanıyorsunuz ?
Kaldı ki 10 günlük ilişki de hiç hediye almaya da bilirdi.
Yani bu tarz şeyler kişiden kişiye değişir sanırım.Herkese merhaba.yeni başlayan bir ilişkiniz var ve dogumgununuzde 10 günlük sevgiliniz size cakma bir canta aldı.bu sizi rahatsız eder mi?Normal mi bu durum?
Hayır sizi tanımıyor sakin birşey söylemeyin bence sizi marka takıntısı olan hiçbir şeyden memnun olmayan paragöz biri de sanabilir birşey derseniz.Benim de fikrim bu.kendisine bunu söylemem nasil olur acaba.
Aynen nerden bulduysa.Yası ve maddi durumuda var diyorsunuz
Hayır bide nerden bulmusta almıs suanda cakma bişey almak istesem pazar bulmam gitmem falan gerekir
ben anladım siziGüzel yemeğe çıkardı sağolsun. Bu bile yeterdi bana daha yeniyiz sonuçta.ama hayatımda sahte marka kullanmayı hic sevmem.20 lira olsun ama cakma olmasın o sorun değil .bu tuhaf bi durum ne yapmam lazım.henuz birşey demedim.sevindim teşekkür ettim.ama sahte olduğunu inceledikçe anladım.o bir ergen değil.niye böyle yaptı ki
Aynen mesele maddi eder değil.kendi de marka giyiyor.oyle birşey yapacak biri değil gibi duruyordu.Bence adama bir şey demeyin. Biraz gözlem yapın. Olmayacağına kanaat getirirseniz bitirirsiniz. Şık bir davranış olmamış gerçekten. Buradaki sıkıntı maddi ederi değil, yaklaşım tarzı.
Aşırı lüks markalar kullanan biri değilim.ama marka giyerim.sahte almadım hiç.cunku sevmem .gider pazardan da urun alırım.iyi mağazalardan da ...ama sahte çok itici geliyor
Durumu bunun orjinalini rahatlıkla alabilecek düzeyde.ya orjinalini almayacaksa hiç hediye almayıp çiçek alsaydı o daha sevimli olurdu.durumu ne kadar iyi belki sizi denemek için yapmıştır. Birde yeni tanışmış birisine çanta hediye edilmeside saçma geldi varsa bi ablası veya kızkardeşinin kullanmadığı çantayı vermiş olabilirmi? Böyle yapan duymuştum ama lise çağlarında :)
Bu işler paraya pula kişinin mevkisine bakmiyor bence bunlar biraz vizyon meselesi,aile görgüsü ile alakalı bunun için ilişki bitirlmez ama bu aslinda kisi ile ilgili bir ip ucu bundan sonrası için gözlem yapın önümüz yılbaşı bakalım o zaman ne yapacak?Hayır iyi bir replika değil.sahte oldugunu hissedince emin olmak için içindeki kodu googleda arattım.cikmiyor.
ben kendim özenli bir insanım.durumum çok iyi olmasa bile sevgili olduğum kişiye kendimi eziklendirecek birşey almak istemezdim.buradaki olay hediye beğenmemek değil.onun kendini gereksiz bir duruma sokması.madem beğenmediniz o zaman hediyeyi de iade edin.
sahte ürüne allerjim var. itici geliyor malesef kullanamayacağım deyip iade edin. yapabilecek misiniz ?
eskiden ufacık hediyelerden bile mutlu olan heyecanlanan insanlardır. ne ara bu hale geldiniz.
Su anda bişey demeyin cok yenisiniz ama hareketlerini gözlemleyinAynen nerden bulduysa.
cimriligini görmedim.Su anda bişey demeyin cok yenisiniz ama hareketlerini gözlemleyin
Belli cimri biridir belki fazla düşüncesiz
Belki hic bu adamla olmayacak diyeceksiniz veya devam ediceksiniz
Belirli bi süre gectikten sonra ama üc ay ama bes ay konusun derim ben cakma giymiyorum emek hırsızlıgı gibi geliyor o zaman söyleyemedim ama bana bidaha almazsan sevinirim vs gibi
ben kendim özenli bir insanım.durumum çok iyi olmasa bile sevgili olduğum kişiye kendimi eziklendirecek birşey almak istemezdim.buradaki olay hediye beğenmemek değil.onun kendini gereksiz bir duruma sokması.
Su canta olayında göstermiş gayetcimriligini görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?