Dogumgunu hediyesi

Sahte olsa ne olmasa ne ?
siz her şeyinizi marka mı kullanıyorsunuz ?
Kaldı ki 10 günlük ilişki de hiç hediye almaya da bilirdi.
Aşırı lüks markalar kullanan biri değilim.ama marka giyerim.sahte almadım hiç.cunku sevmem .gider pazardan da urun alırım.iyi mağazalardan da ...ama sahte çok itici geliyor

Herkese merhaba.yeni başlayan bir ilişkiniz var ve dogumgununuzde 10 günlük sevgiliniz size cakma bir canta aldı.bu sizi rahatsız eder mi?Normal mi bu durum?
Yani bu tarz şeyler kişiden kişiye değişir sanırım.
Ben mesela o anki beni düşünme inceliğinde bulunduğu için çakma olmasına bakmazdım.
Almış getirmiş neticede içinden gelmiş düşünmüş.

Benim de fikrim bu.kendisine bunu söylemem nasil olur acaba.
Hayır sizi tanımıyor sakin birşey söylemeyin bence sizi marka takıntısı olan hiçbir şeyden memnun olmayan paragöz biri de sanabilir birşey derseniz.
Zaten ilerde sizi tanıdıkça anlayacaktır.
Çantayı kullanmayın yeter bence

ben anladım sizi
ben olsam sahte alacağına bir çiçek alsaydı daha hoşuma giderdi sonuçta çok yenisiniz
bakın bakalım gidişata

durumu ne kadar iyi belki sizi denemek için yapmıştır. Birde yeni tanışmış birisine çanta hediye edilmeside saçma geldi varsa bi ablası veya kızkardeşinin kullanmadığı çantayı vermiş olabilirmi? Böyle yapan duymuştum ama lise çağlarında :)

Bence adama bir şey demeyin. Biraz gözlem yapın. Olmayacağına kanaat getirirseniz bitirirsiniz. Şık bir davranış olmamış gerçekten. Buradaki sıkıntı maddi ederi değil, yaklaşım tarzı.
Aynen mesele maddi eder değil.kendi de marka giyiyor.oyle birşey yapacak biri değil gibi duruyordu.

Aşırı lüks markalar kullanan biri değilim.ama marka giyerim.sahte almadım hiç.cunku sevmem .gider pazardan da urun alırım.iyi mağazalardan da ...ama sahte çok itici geliyor

madem beğenmediniz o zaman hediyeyi de iade edin.

sahte ürüne allerjim var. itici geliyor malesef kullanamayacağım deyip iade edin. yapabilecek misiniz ?

eskiden ufacık hediyelerden bile mutlu olan heyecanlanan insanlardır. ne ara bu hale geldiniz.

Durumu bunun orjinalini rahatlıkla alabilecek düzeyde.ya orjinalini almayacaksa hiç hediye almayıp çiçek alsaydı o daha sevimli olurdu.

Onun yerine iş yerinize bir çiçek yollasaymış, gayet şık olurmuş. İlişkiniz devam ederse ufak ufak nelerden hoşlandığınızı çıtlatırsınız kulağına. Erkekler maalesef çok ince düşünemiyorlar. İlla söylemek gerekiyor.

Hayır iyi bir replika değil.sahte oldugunu hissedince emin olmak için içindeki kodu googleda arattım.cikmiyor.
Bu işler paraya pula kişinin mevkisine bakmiyor bence bunlar biraz vizyon meselesi,aile görgüsü ile alakalı bunun için ilişki bitirlmez ama bu aslinda kisi ile ilgili bir ip ucu bundan sonrası için gözlem yapın önümüz yılbaşı bakalım o zaman ne yapacak?

ben kendim özenli bir insanım.durumum çok iyi olmasa bile sevgili olduğum kişiye kendimi eziklendirecek birşey almak istemezdim.buradaki olay hediye beğenmemek değil.onun kendini gereksiz bir duruma sokması.

Aynen nerden bulduysa.
Su anda bişey demeyin cok yenisiniz ama hareketlerini gözlemleyin
Belli cimri biridir belki fazla düşüncesiz
Belki hic bu adamla olmayacak diyeceksiniz veya devam ediceksiniz
Belirli bi süre gectikten sonra ama üc ay ama bes ay konusun derim ben cakma giymiyorum emek hırsızlıgı gibi geliyor o zaman söyleyemedim ama bana bidaha almazsan sevinirim vs gibi

cimriligini görmedim.

İki seçenek var ya çakma olduğunu bilmiyor çanta almak istedi seni mutlu edeceğini umarak gitti aldı. (kaldı ki artık bu çakma çantalar sadece pazarda vs. değil inanmazsınız geçen kocaeli de bir avm de mağazada satılıyordu gördüm komik fiyatlara şok oldum )
ya da çakma olduğunu biliyor ama seni anlamaz da pahalı bir hediye aldı zannetsin diye :)
Ben de bu çakma olayını anlamıyorum çakma gucciler, ysl ler alacağıma kısmen uygun fiyatlı ama marka sayılan pierre c., indirime girince beymen vs. alıyorum daha iyi.

ben kendim özenli bir insanım.durumum çok iyi olmasa bile sevgili olduğum kişiye kendimi eziklendirecek birşey almak istemezdim.buradaki olay hediye beğenmemek değil.onun kendini gereksiz bir duruma sokması.

şimdi şöyle bir laf var. güzel bakan güzel görür !

o çanta gerçek bir marka olsaydı adam gözünüzde daha başka mı görünecekti ?

gerçek değerleri görmeye çalışın bence. çanta marka hediyeler bunlar gelip geçici şeyler.

bencede 10 günlük ilişki için size doğum günü hediyesi alarak gereksizlik yapmış.

Marka takıntım yok.o yüzden rahatsız olmam.aklıma bile gelmez.düşünmesi yeterli o kadar sürelik ilişki için.yıllar geçip birbirinizi tanıdıktan sonra böyle bişey yapsa O zaman sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…