- Konu Sahibi Swanbeauty
-
bence cıcek sacmaöyle gidip devasa bi hediye alsın diye beklemedim ki ben.inanin çiçek alsa yeglerdim
Zaten artık neredeyse bütün çantaların üzerinde orijinal markalara benzer bir isim yazıyor. Yani bence adamın marka diye yutturma gibi bir amacı yoktur. Çanta almaya karar vermiş ve başka seçenek bulamamıştırHerkese merhaba.yeni başlayan bir ilişkiniz var ve dogumgununuzde 10 günlük sevgiliniz size cakma bir canta aldı.bu sizi rahatsız eder mi?Normal mi bu durum?
Neyi ,nasıl söyleyebilirsiniz ki? Bana neden çakma çanta aldın denmez. Bu onun ayıbından daha büyük nezaketsizlik olur. Bence şimdilik hiçbirşey demeyin. İlişkinize devam edin ve gözlemleyin. Bakarsınız gerçekten iyi niyetli ve bimiyordur ,çaktırmadan öğretirsiniz. Önemli olan niyeti. Bilerek böyle hediyeler almaya devam ederse gereğini o zaman yaparsınız.Ne yapmalıyım?içinde tutmalı miyim daha yeniyiz.yoksa açık net içimdekini dışa mi vurmalıyım?
Fiyatı önemli değilse marka da önemli olmamalı adamlar kadın gibi düşünüp aaa bu orjinal mi sahtesimi diye bakmaz hele ki çanta
Ne anlasın adam çantadan
İlahi sende
Çok önemli bir konu değil gibi duruyor ama bu bir ilk izlenim.gercekten bir buket çiçek daha sevimli olurdu.cunku cakma olayından hoşlanmıyorum.bilerek aldıysa diye içime bir sıkıntı çöktü. Yani bunu bilinçli yapıp yapmadığını merak ediyorum.soracam sanırım.baslamadan bitiyomusBenim beklentilerim çok aşağıda sanırım ama on günlük sevgilimden hediye beklemezdim almasa da daha dur yeni başladık ne hediyesi zaten derdim kendime ,aldığını görünce de ne aldığı önemli değil çok mutlu olurdum. Çevremdeki erkekler düşüncesiz belki bilemiyorum ama on günde düşünüp alması bile güzel gerisini bosverin.
Bir gün bunu soracam o kesin.ama ne zaman bilemiyorumYani evet çakma bir hediye hoş olmamış. Ama birbirinizi daha yeni tanıyorsunuz niyetini kestirmeniz için erken. Belki çanta almak istedi girdi bunu beğendi aldı ,erkek neticede çok ince düşünememiş olabilir. Yaşı itibariyle az buçuk hakimdir aslında bu konulara. Ama zamanla tanıdıkça daha iyi anlarsınız . İlişki ilerleyip samimiyet oluşunca da direkt sorabilirsiniz .
Tam olarak bu..Marka önemli değil zaten. Misal, 200 TL ye gidip çakma alacağına, o fiyata normal sıradan bir markanın çantasını alabilir. Bu daha onurlu bir hareket olurdu.
Konu sahibinin hissettiklerini anlayabiliyorum.
Bir markanın çakmasını kullanmak bana özenti gibi geliyor, sevmiyorum. 300 TL çakma bir ürüne vereceğime, gider 100 TL ye daha sıradan bir marka alırım.
Umarım öyledir yaa.ne düşüneceğimi bilemiyorum şu an..bence sizi kandirmak icin yapmadi,
ama onemsemedi de,
yani cogu kisi replika kullaniyor ve normal goruyor,
o da bu sekilde dusunuyor demek ki.
bence cok buyutmeyin,
birbirinizi tanidikca duzelir.
kac yillik esime dogum gunu hediyesi alicam, inanin aylardir arastiriyorum, en son cok begendim bir seyi, ama onun tam bedenini bilmeden alamayacagim bir seydi, mecburen sordum, adam begenmedi yaresmen almadigim hediyeyi begenmedi diye triplerdeyim su an, cok karli ciktim bu isten.
Biliyor olması lazimReplikalarda kendi aralarında kalite ve fiyat bakımından farklı oluyor ben sahteyim diye bağıran 30 tllik replikada var daha kaliteli ve pahalı olanıda kalite olansa biraz daha makul karşılanabilir.Birde sevgiliniz 38 yaşındaymış gözlemlediğiniz kadarı ile kendi tarzı ve giyiminde markaya önem veriyorsa bilerek almış olabilir orasını sizin çözmeniz gerek
Şu ana kadar aklınızda başka bir olumsuzluk yoksa zamana bırakın. Hiç düşünememiş olabilir. Yoksa hususi marka bir şey niye alsın ki insan . O an fazla para veremeyecekse daha hesaplı bir hediye seçer çakmasını almaz. O yüzden kötü bir niyet yoktur gibi geliyor bana.Bir gün bunu soracam o kesin.ama ne zaman bilemiyorum
Inanın hayatta çok üzüntüler tattim.buna üzülmekten ziyade içerledim.tuhaf geldiHediye işte niye memnuniyetsizlik yapiyosunuz ki? Çok takılmayın böyle şeylere. Daha çok üzülecek hediyelere denk gelirsiniz.
Sahte olsa ne olmasa ne ?
siz her şeyinizi marka mı kullanıyorsunuz ?
Kaldı ki 10 günlük ilişki de hiç hediye almaya da bilirdi.
Herkesin yaşam standartları farklı.bazı bayanlar bu yüzden tepki vermiş. Bir çok ihtimal var aslında. Pek fikri yoksa birinden yardım almış olabilir.çantayı hiç takmayın.beraber dısarı çıktığınızda spontane alışveriş yapın.sizin kaliteli şeyleri sevdiğinizi ve çakma kullanmicanızı idrak edicektir.Herkese merhaba.yeni başlayan bir ilişkiniz var ve dogumgununuzde 10 günlük sevgiliniz size cakma bir canta aldı.bu sizi rahatsız eder mi?Normal mi bu durum?
Bu sizi maddiyatçı gösterir, hiç hoş olmazDirek sorasım geliyor orjinal mi diye
Bunu bilmiyordumBen anlamıyorum ki kız kaç defa yazmış 20 liralık olsun marka yazmasın daha iyi diye. Sadece size söylemiyorum keyifli hatun siz denk geldiniz sizi alıntıladım:) çakma eşyalar kadar kötü bir şey yok. Benim her şeyim marka mı? Hayır. Pazardan da eşyalarım var ama markasız. Çakma ayakkabı, çakma çanta ve çakma eşofman hakikaten çok kötü.
Evet .defalarca yazdım anlaşılmıyor sanki.benim armani,tommy,vs.kiyafetlerim de var.sosyete pazarından aldığım giysilerim de var.ama kalitesiz cakma bir şey zoruma gitti.bilerek yaptıysa ki öyle gibi gelmeye başladı daha da kirildimBen anlamıyorum ki kız kaç defa yazmış 20 liralık olsun marka yazmasın daha iyi diye. Sadece size söylemiyorum keyifli hatun siz denk geldiniz sizi alıntıladım:) çakma eşyalar kadar kötü bir şey yok. Benim her şeyim marka mı? Hayır. Pazardan da eşyalarım var ama markasız. Çakma ayakkabı, çakma çanta ve çakma eşofman hakikaten çok kötü.
Belki oda benim gibi anlamıyordur bu işlerden bir az zaman verin)Evet .defalarca yazdım anlaşılmıyor sanki.benim armani,tommy,vs.kiyafetlerim de var.sosyete pazarından aldığım giysilerim de var.ama kalitesiz cakma bir şey zoruma gitti.bilerek yaptıysa ki öyle gibi gelmeye başladı daha da kirildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?