Dogumgunu hediyesi

Ya bazıları gerçekten önemsemiyor böyle şeyleri, onemseyene çok tiksindirici gelebilir ama. Korsan kitap, parfüm almak, internetten bedava dizi&film izlemek de aynı şey ama bu orantıyı kuramıyor olabilir.
Adam söylemediğiniz halde dogumgununuzu öğrenmiş, düşünmüş, hediye için zaman ayırmış, az da olda bütçe ayırmış bence bu açıdan bakın çünkü çok taze bir iliski tanımıyorsunuz daha birbirinizi. Zamanla gelişir şekillenir bazı şeyler, baktınız bilinçli bir şekilde böyle davranıyor ona göre yolunuzu çizersiniz.

Seninki gene iyi nişanlım gitmiş bana kıyafet almış nişanlım ya düşünsene arkadaşım değil

Cakma oldugunu bilmeden almasi zor bir ihtimal degil mi? Gider magazasindan alirsin ya da magazanin kendi sitesinden ne kadar zor olabilir? O kadar para verecegin bir urunu denk gelen herhangi biyerden almazsin.

Rastgele canta satan biyere girip marka va bakmaksizin almista olabilir ama adamin kendisinin de marka giyindigini soyledi konu sahibi. Bu durumda oyle bisey yapmak cok absurt bisey.

Bu hangi kokuyu sevdigini bilmemek, hangi tarzi, hangi rengi sevdigini bilmemekle ayni sey degil. Belki cakma canta kullanmayi sorun etmeyen biri de olabilirdiniz ama asil sizi tanimiyorken dikkat etmesi gerekirdi buna. Ya da marka olaylarina hic girmeyecekti.

replıkayı orjınal gıbıymıs gıbı miş gıbı yaparak mı verdı
yoksa dırek hedıye canta olarak mı verdı bu onemlı
hedıye olarak verdıyse cogu erkek bılmez oyle replıkaları satıcı abı bu cok ıyı canta demıs satmıstır oda almıstır erkeklerın ılk aklına gelen parfum ve canta ne bılsınler bızım gıbı. para gucuyle alakası yok bılgısızlıkle alakası var

dedıgım gıbı ne amacla verdı orjınalmıs gibi yaparak mı verdı

Haklısınız sanırım büyütmemeliyim.

Onu bi bilsem.ama orjinal olmadığını biliyordur.o kadar görmemiş bilgisiz biri hiç değil. Bile bile yapması itici geliyor. Alamayacağımi düşündüyse uzulurum

Onu bi bilsem.ama orjinal olmadığını biliyordur.o kadar görmemiş bilgisiz biri hiç değil. Bile bile yapması itici geliyor. Alamayacağımi düşündüyse uzulurum
demın gordum , sız soylemeden dogum gununuzu ogrenmıs ve kutlamıs
bazı seylerden kacacak adam olsa dırek bılmıyor numarasına yatar hıc kutlamazdı
tamamen yanlıs anlasılma olmus bence
daha cok yenı suan bu adam soyledır demek ıcın erken
bıraz gorustugunuzde ne oldugu cıkar ortaya bence oyle yanı

Bi çiçek daha şık olur muş sonuçta çok yeni bir ilişki ancak bu da bi şeydir bence. Hediye düşünmüz seçmiş falan dolu tarafından bakın biraz

öyle gidip devasa bi hediye alsın diye beklemedim ki ben.inanin çiçek alsa yeglerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…