- Konu Sahibi Swanbeauty
-
Umarım öyle değildir.bilmeden aldıysa neyse.ama değilse canım sıkıldıMarka diye yutturmaya kalktıysa enteresan. Fakat, bunun farkında değilse bir şey diyemem.
Belki sizi tanıdıkça öğrenir neyi alıp almaması gerektiğini. Takmayın boşverin.Umarım öyle değildir.bilmeden aldıysa neyse.ama değilse canım sıkıldı
Haklısınız sanırım büyütmemeliyim.Ya bazıları gerçekten önemsemiyor böyle şeyleri, onemseyene çok tiksindirici gelebilir ama. Korsan kitap, parfüm almak, internetten bedava dizi&film izlemek de aynı şey ama bu orantıyı kuramıyor olabilir.
Adam söylemediğiniz halde dogumgununuzu öğrenmiş, düşünmüş, hediye için zaman ayırmış, az da olda bütçe ayırmış bence bu açıdan bakın çünkü çok taze bir iliski tanımıyorsunuz daha birbirinizi. Zamanla gelişir şekillenir bazı şeyler, baktınız bilinçli bir şekilde böyle davranıyor ona göre yolunuzu çizersiniz.
Onu bi bilsem.ama orjinal olmadığını biliyordur.o kadar görmemiş bilgisiz biri hiç değil. Bile bile yapması itici geliyor. Alamayacağımi düşündüyse uzulurumreplıkayı orjınal gıbıymıs gıbı miş gıbı yaparak mı verdı
yoksa dırek hedıye canta olarak mı verdı bu onemlı
hedıye olarak verdıyse cogu erkek bılmez oyle replıkaları satıcı abı bu cok ıyı canta demıs satmıstır oda almıstır erkeklerın ılk aklına gelen parfum ve canta ne bılsınler bızım gıbı. para gucuyle alakası yok bılgısızlıkle alakası var
dedıgım gıbı ne amacla verdı orjınalmıs gibi yaparak mı verdı
demın gordum , sız soylemeden dogum gununuzu ogrenmıs ve kutlamısOnu bi bilsem.ama orjinal olmadığını biliyordur.o kadar görmemiş bilgisiz biri hiç değil. Bile bile yapması itici geliyor. Alamayacağımi düşündüyse uzulurum
Benimde suan ustumdekiler komple lcHahaha lcw ornegini ben vermistim ama su anda ustumde duz bogazli kazagi ve sisme montu var
Bence farkinda degildir.Umarım öyle değildir.bilmeden aldıysa neyse.ama değilse canım sıkıldı
Pardon beklentiniz neydi ?Seninki gene iyi nişanlım gitmiş bana kıyafet almış nişanlım ya düşünsene arkadaşım değil
Direk sorasım geliyor orjinal mi diyeBi çiçek daha şık olur muş sonuçta çok yeni bir ilişki ancak bu da bi şeydir bence. Hediye düşünmüz seçmiş falan dolu tarafından bakın biraz
Umarım öyledir çünkü kandırmak gibi bisey bu yaaaBence farkinda degildir.
Yani cakma oldugunu anlamaz nasilsa..diye dusunmemistir.
Erkekler bilmez canta markalarini vs bizim gibi
Girmistir bir cantaciya alip cikmistir
Markasini sormamistir bile
İlla sorasın varsa garanti belgesini bulamadığını söyle mademDirek sorasım geliyor orjinal mi diye
öyle gidip devasa bi hediye alsın diye beklemedim ki ben.inanin çiçek alsa yeglerdimSana bir canta almis.
Ama sen ..neden marka degil?..diyorsun kisaca.
Marka cantalar kac lira haberin var mi?
10 gunluk sevgiliye binlerce lira verip neden marka canta alsin adam?
Bu kadar marka takintiniz olmasin Allahaskina.
Hediye almis iste yetmez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?