Dogumgunu hediyesi

Evet herkesin bakış açısı farklı bunu anlıyorum.takmicam o çantayı.cok tarzım da değil zaten kocaman.

Bu sizi maddiyatçı gösterir, hiç hoş olmaz
Aslında maddiyatçılik yapmadığı
Bu sizi maddiyatçı gösterir, hiç hoş olmaz
Maddiyatçı gibi düşünürse çok da umursamam.cunku bu çok saçma.ona muhtaç değilim çok şükür.o da bunu biliyor.bilmiyorsa da onun sorunu.sadece onun ayıbını ya da dusuncesizligini kırmadan nasil dile getirebilirim onu düşünüyorum.

Sanırım bunun şuan için bir yolu yok. Şuan nasıl söylerseniz söyleyin yanlış anlayacaktır. Neticede öyle ya da böyle emek vermiş bir hediye almış kendi çapında. Ancak zaman geçer, ilişki yol kat eder. Ozaman söyleyebilirsiniz çakma ürünlerle ilgili fikrinizi

Evet haklisiniz. O zamana kadar da içim içimi yiyecek.

Acaba başka birinden akıl falan mı aldı ki?

cok merak ettım ben cantayı resımını atabılır mısınız buraya
belkıde aslında takıldıgınız sey hedıyenın fazla kalıtesız olmasıdır replıkadan ote cok kalıtesız bırseyı sıze uygun gormesı
bı resım gorsek keske

Sende ona yola serip sattıkları rolexlerden al hem saniye sayarı yapıştırma bir kaç güne düşüp saatin içinde oynamaya başlıyor

Ben böyle bir durumla karşılaşsam hediyeyi açtığım an şu 17 sayfa sorulan soruların taramalı gibi peş peşe sıralardım benim yaklaşımımda güzel değil aslında ama sende sormak yerine yorumlamaya çalışıyorsun bol bol yıpranırsın

Aslında şu an bu konuda kafa yorarak dediğin gibi kendimi yıpratıyorum. Sen olsan ne derdin cakma olduğunu anladıktan sonra?

Çakma çantayı orjinalmiş gibimi hediye etti ?
Hic birsey söylemedi.canim bu senin hediyen dedi ve verdi.ben sevindim .teşekkür ettim.hic gerek yoktu dedim.orada çantayı incelemedim tabi ki ama mağaza ambalajı olmayışı ve etiketsiz oluşu dikkatimi çekmişti ama kondurmadım açıkçası.sonra evde kurt düştü içime.biraz inceledim.ve orjinal olmadığına kanaat getirdim.orjinali en fazla 500u geçmeyecek bir canta kendisi.o bunu orjinal diye almis olamaz.o kadar salak değildir.lakin orjinal olmayan birseyi ilk intiba oluştururken sevgiliye neden alır bilmiyorum

Markası nedir ?
Belki normal bi çanta mağazasına girdi ve aldı
Herkesin marka takıntısı yoktur markayı önemsemezler
Çanta markalarını bilen kaç erkek vardır ? Sevgilisiyle eşiyle alışveriş yapıcak o kişide marka takıntısı olucak ki adam bilsin
Sizi yemeğe götürmüş nasıl biyere gittiniz hesap aşağı yukarı ne tuttu? Açıkçası hiçte almayabilirdi 10günlük sevgilisiniz ve dığumgününüzü kendisi öğrenmiş bilmiyomuş gibide yapabilirdi

Pahalı bi markanın orjinal çantasını alsa ama çanta kötü olsaydı tarzınız olmasaydı şuan hissettiklerinizi mi hissederdiniz yoksa maddi olarak değer veriyo diyip mutlu mu olurdunuz ?

Canım çakma mı yoksa replika mi acaba ? Çünkü geçen sene chanel in kaliteli bi replikasini 400 tl ye almıştım... uyduruk bişeyse tabiki kirilirdim.. onun yerine bi buket çiçek daha zarif gelirdi ve sevinirdim

Bazıları lcw falan diye örnekler vermiş. Fakat herkesin yaşam standartı ve prensipleri farklıdır. Mesela bir arkadaşım pahalı markaların ikinci elini alıyor ama ben ikinci el almaktansa lcw dan sıfır almayı tercih ediyorum. Ayrıca çanta ve ayakkabı benim için hassas bir nokta ve marka yazıp çakma olacağına koton gibi orta halli markalardan alsın ya da matmazelden alsın. Doğrusu bu durum beni de çok irite ederdi konu sahibi.

Şöyle bir şey de var, kimi erkek hakikaten alışveriş yapmayı bilmiyor. Belki erkek arkadaşınız da öyledir, siz öğretin ona da.

Hanımefendi kadın ısrarla ''markasız olsa bile daha iyiydi'' diyor siz hala ''markaya mı takılı kaldınız'' diyorsunuz.Olay zaten marka değil,sahte markacılık ki hiç sevmediğim bir şeydir benim de.O ürünü alacak paran yoksa alma geç,ne diye illa üzerinde aynı marka yazan başka bir ürüne para veriyorsun ki ? Siz herhangi bir ürün yapıp başka bir markanın adını kullansanız nasıl olur mesela ? Bunun neyini savunuyorsunuz anlamadım.Bu etik bir şey değil,emek var ortada sonuçta.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…