- Konu Sahibi Swanbeauty
-
Evet herkesin bakış açısı farklı bunu anlıyorum.takmicam o çantayı.cok tarzım da değil zaten kocaman.Herkesin yaşam standartları farklı.bazı bayanlar bu yüzden tepki vermiş. Bir çok ihtimal var aslında. Pek fikri yoksa birinden yardım almış olabilir.çantayı hiç takmayın.beraber dısarı çıktığınızda spontane alışveriş yapın.sizin kaliteli şeyleri sevdiğinizi ve çakma kullanmicanızı idrak edicektir.
Aslında maddiyatçılik yapmadığıBu sizi maddiyatçı gösterir, hiç hoş olmaz
Maddiyatçı gibi düşünürse çok da umursamam.cunku bu çok saçma.ona muhtaç değilim çok şükür.o da bunu biliyor.bilmiyorsa da onun sorunu.sadece onun ayıbını ya da dusuncesizligini kırmadan nasil dile getirebilirim onu düşünüyorum.Bu sizi maddiyatçı gösterir, hiç hoş olmaz
Sanırım bunun şuan için bir yolu yok. Şuan nasıl söylerseniz söyleyin yanlış anlayacaktır. Neticede öyle ya da böyle emek vermiş bir hediye almış kendi çapında. Ancak zaman geçer, ilişki yol kat eder. Ozaman söyleyebilirsiniz çakma ürünlerle ilgili fikriniziAslında maddiyatçılik yapmadığı
Maddiyatçı gibi düşünürse çok da umursamam.cunku bu çok saçma.ona muhtaç değilim çok şükür.o da bunu biliyor.bilmiyorsa da onun sorunu.sadece onun ayıbını ya da dusuncesizligini kırmadan nasil dile getirebilirim onu düşünüyorum.
Evet haklisiniz. O zamana kadar da içim içimi yiyecek.Sanırım bunun şuan için bir yolu yok. Şuan nasıl söylerseniz söyleyin yanlış anlayacaktır. Neticede öyle ya da böyle emek vermiş bir hediye almış kendi çapında. Ancak zaman geçer, ilişki yol kat eder. Ozaman söyleyebilirsiniz çakma ürünlerle ilgili fikrinizi
Çalışıyor durumu da iyi .38 yaşında.cakma olduğunu bilmeyecek kadar bilgisiz ya da saf olduğunu sanmıyorum. Marka verilebiliyor mu burada bilmiyorum
Güzel yemeğe çıkardı sağolsun. Bu bile yeterdi bana daha yeniyiz sonuçta.ama hayatımda sahte marka kullanmayı hic sevmem.20 lira olsun ama cakma olmasın o sorun değil .bu tuhaf bi durum ne yapmam lazım.henuz birşey demedim.sevindim teşekkür ettim.ama sahte olduğunu inceledikçe anladım.o bir ergen değil.niye böyle yaptı ki
Inanin öyle bisey yapsa daha anlamlı olurdu. Ozensizlik hissine kapildim
Yok.almamistir.oyle bir ortamı yok şu an.Acaba başka birinden akıl falan mı aldı ki?
Yok değil cnm.uyduruk bir taklitAklıma geldi, bir marka replika üretiyor gayette pahalı acaba o mu ki? İzmirde de kocaman dükkanları var.
cok merak ettım ben cantayı resımını atabılır mısınız buraya
belkıde aslında takıldıgınız sey hedıyenın fazla kalıtesız olmasıdır replıkadan ote cok kalıtesız bırseyı sıze uygun gormesı
bı resım gorsek keske
Aslında şu an bu konuda kafa yorarak dediğin gibi kendimi yıpratıyorum. Sen olsan ne derdin cakma olduğunu anladıktan sonra?Sende ona yola serip sattıkları rolexlerden al hem saniye sayarı yapıştırma bir kaç güne düşüp saatin içinde oynamaya başlıyor
Ben böyle bir durumla karşılaşsam hediyeyi açtığım an şu 17 sayfa sorulan soruların taramalı gibi peş peşe sıralardım benim yaklaşımımda güzel değil aslında ama sende sormak yerine yorumlamaya çalışıyorsun bol bol yıpranırsın
Hic birsey söylemedi.canim bu senin hediyen dedi ve verdi.ben sevindim .teşekkür ettim.hic gerek yoktu dedim.orada çantayı incelemedim tabi ki ama mağaza ambalajı olmayışı ve etiketsiz oluşu dikkatimi çekmişti ama kondurmadım açıkçası.sonra evde kurt düştü içime.biraz inceledim.ve orjinal olmadığına kanaat getirdim.orjinali en fazla 500u geçmeyecek bir canta kendisi.o bunu orjinal diye almis olamaz.o kadar salak değildir.lakin orjinal olmayan birseyi ilk intiba oluştururken sevgiliye neden alır bilmiyorumÇakma çantayı orjinalmiş gibimi hediye etti ?
Hic birsey söylemedi.canim bu senin hediyen dedi ve verdi.ben sevindim .teşekkür ettim.hic gerek yoktu dedim.orada çantayı incelemedim tabi ki ama mağaza ambalajı olmayışı ve etiketsiz oluşu dikkatimi çekmişti ama kondurmadım açıkçası.sonra evde kurt düştü içime.biraz inceledim.ve orjinal olmadığına kanaat getirdim.orjinali en fazla 500u geçmeyecek bir canta kendisi.o bunu orjinal diye almis olamaz.o kadar salak değildir.lakin orjinal olmayan birseyi ilk intiba oluştururken sevgiliye neden alır bilmiyorum
şimdi şöyle bir laf var. güzel bakan güzel görür !
o çanta gerçek bir marka olsaydı adam gözünüzde daha başka mı görünecekti ?
gerçek değerleri görmeye çalışın bence. çanta marka hediyeler bunlar gelip geçici şeyler.
bencede 10 günlük ilişki için size doğum günü hediyesi alarak gereksizlik yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?