Dogumgunu hediyesi

Çoğu kadın çakma çanta takıyor ki zaten. Bu üstünde LV yazanlar falan , kim veriyor ki bir çantaya 2 bin 3 bin?
Repliklalar bile çok pahalli, belki de adam yine yüz - yüzelli falan vermiştir anlamamıştır o kadar para verince bunun çakma olduğunu.
Ben takilmazdim, böyle bir olaya.
Bir kere sevgilimin annesi bana doğumgünü hediyesi olarak,dansöz elbisesi gibi birşey vermisti,sırt yok - önden gelen kumasi bağlıyorsun falan
Ona bile gülmüştüm 'bir gün kötü yola düşersem kullanirim' diye.
Hediye konusunda sinirlenmek falan hoş şeyler değil. Sonuçta kim kimin hediyesini gerçekten beğeniyor ki? Bugüne kadar kaç ayrı kişiden hediyeler aldım, içlerinden sadece 3 -4 tanesi beni gerçekten cooook mutlu etti. Diğer hepsi ' aaaa çk gzl,tşkr edrm' samimiyetsizliği

Kaynana adayınızın hediyesine bir gün kötü yola düşersem kullanırım mı dedin

Benim beklentilerim çok aşağıda sanırım ama on günlük sevgilimden hediye beklemezdim almasa da daha dur yeni başladık ne hediyesi zaten derdim kendime ,aldığını görünce de ne aldığı önemli değil çok mutlu olurdum. Çevremdeki erkekler düşüncesiz belki bilemiyorum ama on günde düşünüp alması bile güzel gerisini bosverin.

bence sizi kandirmak icin yapmadi,
ama onemsemedi de,
yani cogu kisi replika kullaniyor ve normal goruyor,
o da bu sekilde dusunuyor demek ki.

bence cok buyutmeyin,
birbirinizi tanidikca duzelir.

kac yillik esime dogum gunu hediyesi alicam, inanin aylardir arastiriyorum, en son cok begendim bir seyi, ama onun tam bedenini bilmeden alamayacagim bir seydi, mecburen sordum, adam begenmedi ya resmen almadigim hediyeyi begenmedi diye triplerdeyim su an, cok karli ciktim bu isten.

Tuhaf gelmedi bana ya, beğenmiş almıştır, çok da inciğini cıncığını düşünmemiştir. Muhtemelen kendisine de her şeyin orijinalini alan bir insan değildir. Yerinizde olsam kullanışlı mı, güzel görünüyor mu ona bakarım, çakmaymış bilmem neymiş umursamam, ayrıca düşünceli davrandığı için de mutlu olurum. Bunu bana değer vermiyor, pinti, düşüncesiz diye yorumlamak yanlış geliyor bana.

Replikalarda kendi aralarında kalite ve fiyat bakımından farklı oluyor ben sahteyim diye bağıran 30 tllik replikada var daha kaliteli ve pahalı olanıda kalite olansa biraz daha makul karşılanabilir.Birde sevgiliniz 38 yaşındaymış gözlemlediğiniz kadarı ile kendi tarzı ve giyiminde markaya önem veriyorsa bilerek almış olabilir orasını sizin çözmeniz gerek

Erkekler canta marka logo pek anlamaz ki.esime sevgiliyken acil canta al pudra rengi diye mesaj atmistim mangoya girmis almisti.
Yada yolda sirt cantam koptugunda 50 tlye satiliyordu girdik aldik bir yerden.
M.k harfli cakma eldiven almisti vs vs vs.
Ne fark eder ki dusunup almasi yeter bana mesela.

Herkese merhaba.yeni başlayan bir ilişkiniz var ve dogumgununuzde 10 günlük sevgiliniz size cakma bir canta aldı.bu sizi rahatsız eder mi?Normal mi bu durum?
Bence bunu istem dısı yapmıstr çünkü erkekler pwk anlamaz markadan ondan bundan. Hatta düşünüp canta alması bile guzel. :) bnce bazı şeylere olumlu yonden bakmak lazım. Veya adamın durumu iyi olabilir ama o çantayı aldıgı zaman belki ona yetmiştir parası . Zaten 10 gunluk bir ilişkiniz varsa maddi sıkıntıları varsa bile bunu size söylememiştir. Kötü düşünmeyin bence :)

Bazi erkekler bu giyim kusam isinde cok bilgili olmayabiliyor adama cakmayi gercek diye iyi bir rakamada kakalamis da olabilirler
Normalde 10 gun icin şık bir cicek yanina kucuk birsey daha yerinde bence ama belkide sana deger verdigini belirtmek icin eline yuzune bulastirdi yani totalde sana davranisi hali haraketidir oncu olan bunda sorun yoksa ben bilgisizligine gelmis diye dusunurdum takilmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…