- Konu Sahibi Swanbeauty
-
Siz herhalde yazdıklarımı okumadınız.bu yorum çok agresif.bu bir ilk intiba.tabi ki önemli.40 yıllık kocam olsa bu kadar önemsemem asıl.Milletin 40 yillik kocasi bisi almiyor. 10 gunluk sevgiliden tektas mi bekledin. derde bak.
onemsersin canim. Tamam azcik agresif olmus alinma lutfen. Ama onemseme seni sevmesi onemli olan gucu ona yetmistirSiz herhalde yazdıklarımı okumadınız.bu yorum çok agresif.bu bir ilk intiba.tabi ki önemli.40 yıllık kocam olsa bu kadar önemsemem asıl.
Kaynana adayınızın hediyesine bir gün kötü yola düşersem kullanırım mı dedinÇoğu kadın çakma çanta takıyor ki zaten. Bu üstünde LV yazanlar falan , kim veriyor ki bir çantaya 2 bin 3 bin?
Repliklalar bile çok pahalli, belki de adam yine yüz - yüzelli falan vermiştir anlamamıştır o kadar para verince bunun çakma olduğunu.
Ben takilmazdim, böyle bir olaya.
Bir kere sevgilimin annesi bana doğumgünü hediyesi olarak,dansöz elbisesi gibi birşey vermisti,sırt yok - önden gelen kumasi bağlıyorsun falan
Ona bile gülmüştüm 'bir gün kötü yola düşersem kullanirim' diye.
Hediye konusunda sinirlenmek falan hoş şeyler değil. Sonuçta kim kimin hediyesini gerçekten beğeniyor ki? Bugüne kadar kaç ayrı kişiden hediyeler aldım, içlerinden sadece 3 -4 tanesi beni gerçekten cooook mutlu etti. Diğer hepsi ' aaaa çk gzl,tşkr edrm' samimiyetsizliği
Evet öyle dedim. Ama o benim dilimi anlayan biri değildi. O yüzden oğlu duydu,güldü ama çevirmediKaynana adayınızın hediyesine bir gün kötü yola düşersem kullanırım mı dedin
Hahah isabet olmusEvet öyle dedim. Ama o benim dilimi anlayan biri değildi. O yüzden oğlu duydu,güldü ama çevirmedi
Daha özel bir şey tamam iş yerine çiçek gönderdi yemeğe çıkardı ama kıyafet ne tanımıyor beni gibiPardon beklentiniz neydi ?
Bence bunu istem dısı yapmıstr çünkü erkekler pwk anlamaz markadan ondan bundan. Hatta düşünüp canta alması bile guzel. :) bnce bazı şeylere olumlu yonden bakmak lazım. Veya adamın durumu iyi olabilir ama o çantayı aldıgı zaman belki ona yetmiştir parası . Zaten 10 gunluk bir ilişkiniz varsa maddi sıkıntıları varsa bile bunu size söylememiştir. Kötü düşünmeyin bence :)Herkese merhaba.yeni başlayan bir ilişkiniz var ve dogumgununuzde 10 günlük sevgiliniz size cakma bir canta aldı.bu sizi rahatsız eder mi?Normal mi bu durum?
Bazi erkekler bu giyim kusam isinde cok bilgili olmayabiliyor adama cakmayi gercek diye iyi bir rakamada kakalamis da olabilirlerBöyle alaycı bir ifadeye gerek yok.o da ben de isi gücü yerinde insanlarız.elbette gucci alsın diye bir beklentim yok.ama özen göstermek gerekir diye düşünüyorum.fiyati önemli değil.maddiyat peşinde değilim
Peki.Daha özel bir şey tamam iş yerine çiçek gönderdi yemeğe çıkardı ama kıyafet ne tanımıyor beni gibi
Direk sorasım geliyor orjinal mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?