- Konu Sahibi Swanbeauty
-
Ya isin kötüsü parası var.ama bunun ortaya çıkabileceğini hiç mi düşünmüyorsun di mi.yani ben olsam cakma almam.butcem olmasa bileHanımefendi kadın ısrarla ''markasız olsa bile daha iyiydi'' diyor siz hala ''markaya mı takılı kaldınız'' diyorsunuz.Olay zaten marka değil,sahte markacılık ki hiç sevmediğim bir şeydir benim de.O ürünü alacak paran yoksa alma geç,ne diye illa üzerinde aynı marka yazan başka bir ürüne para veriyorsun ki ? Siz herhangi bir ürün yapıp başka bir ürünün adını kullansanız nasıl olur mesela ? Bunun neyini savunuyorsunuz anlamadım.Bu etik bir şey değil,emek var ortada sonuçta.
Dayanamadim
Ya isin kötüsü parası var.ama bunun ortaya çıkabileceğini hiç mi düşünmüyorsun di mi.yani ben olsam cakma almam.butcem olmasa bile
Ben dayanamadım bombayı patlattım.icimde tutup kafayı takmaktansa.
Zaten 10 günlük ilişkide benim hediye beklentim bile yoktu inanın.ama bu olay zoruma gitti.cunku ortaya çıkma ihtimalini düşünmeliydi.kandirilmislik değil mi buAynen.Hiç almam zaten 10 günlük bir ilişki,illa alacak olsam da ucuz bir şeyler olurdu ama böyle marka işine hiç bulaşmazdım.
Bilmiyor da olabilir çanta markalarını,gerçek fiyatlarını.Bence zaman verin,biraz daha gözlemleyin.
Bugün çantanın iş yerinde çok beğenildiğini söyledim.boyle gülücüklu mesajlar yazdim.canim kendi magazasindan almıştın değil mi dedim.(baska yerlerde de satiliyor cunku)arkadasin biri de böyle bi canta arıyormuş sordu da dedim.yoksa boyner ykm mi dedimNe söylediniz ki ?
Canım başka yolu yoktu inan bu konuda ders vermenin.direk açmak olayı çirkin boyutlara getirirdi.itiraf etse diye bekledim.ama etmiyor aksi gibi.Canım beğenildi demeseydin keşke bu sefer işte herkes beğenmiş sorun ne sen marka takıntısı yaşıyorsun falan der eminim... erkek Milleti çünkü.. anlatamazsın sorun marka değil de çakma olması falan inan hiiç anlamaz
Güzel yemeğe çıkardı sağolsun. Bu bile yeterdi bana daha yeniyiz sonuçta.ama hayatımda sahte marka kullanmayı hic sevmem.20 lira olsun ama cakma olmasın o sorun değil .bu tuhaf bi durum ne yapmam lazım.henuz birşey demedim.sevindim teşekkür ettim.ama sahte olduğunu inceledikçe anladım.o bir ergen değil.niye böyle yaptı ki
Sanırım ben direk ayrılacam.itiraf etmedi çünküBen olsam “canım hediyen için çok teşekkür ederim. Sana ünlü bir markanın sahte ürününü satmışlar. Bu yaptıkları yasadışı. Nereden aldığını söylersen haklarında şikayette bulunalım. Sen bilmeden almışsın ama millet onu sahte olduğunu bile bile alıyor. Orijinal markaya haksızlık. Şikayet etmemek, seyirci kalmak etik olmaz” derdim.
Sanırım ben direk ayrılacam.itiraf etmedi çünkü
Tamam da özensiz işlerden hiç hoşlanmam.büyük hediye derdinde değilim.anlamaz olur mu bu devirde kimse salak değil.ama beni salak yerine koydu şu an.zoruma gitti.Yahu daha 10 gunluk bir iliski? Ustelik hediyenin buyugu kucugu olmaz ayrica adam anlamiyordur oyle seyleri
Bilmiyorum ne yapacagimi.karsimda yusuf yusuf attığına eminim. Bir daha böyle birşey yapmaz herhalde.ama itiraf edip canım kusura bakma ben onu alelade bir yerden aldım.aceleye geldi dese gözümde yücelirdi.İşportadan falan mı aldı acaba? Belki ufak bir çantacıdan almıştır, markaya dikkat etmemiştir. “Fermuarı attı, tokası düştü” vs gibi bir şey söyleyip, tamir için mağazanın adresini mi isteseniz? O zaman itiraf eder herhalde.
Ilerde ne olacağını bilmediği için şimdilik böyle düşünüp almış olabilir daha yeniymis çünkü ciddilik olursa belki daha başka hediyeler alabilirim diye düşünmüştür kendinceHerkese merhaba.yeni başlayan bir ilişkiniz var ve dogumgununuzde 10 günlük sevgiliniz size cakma bir canta aldı.bu sizi rahatsız eder mi?Normal mi bu durum?
Doğumgünümu doğumgünümden 2 gün önce öğrendi.internetten almis olamaz.vakit yok.kendi kıyafetleri de markasız değil. Anlamayan biri olduğunu düşünmüyorum.yeni diye böyle yapmış olabilir ama kaybetti.yeni özenli olmayı gerektirirInternetten almis olma ihtimali var mi?
Erkekler cok fazla markaya bakmazlar . Belki de gercekten haberi yoktur.
Baska turlu dusunuyorsaniz , taslar yerine oturuyorsa zaten ayrilin.
+ Canta alma isi ayri riskli, nasil hediye olarak almaya karar verdi. Sasirtici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?